Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Régebben jobb volt az OT.
-
Gambit
őstag
Nem értem, minek dumálsz bele, de elmondom, hogy ha valaki állít valamit, ami szerintem vitás, akkor azt hiszem joggal várhatom el, hogy bebizonyítsa. (Főleg, hogy rólam van szó.) Meg egyébként is érdekel, hogy vajon mit értett félre. (Mert nem feltételezem Kalandorról, hogy szándékosan hazudott volna, szóval csak félreértés lehetett.)
Neked már ágyban lenne a helyed, nem?
Én mindenesetre mentem alvadni, holnap folytathatjuk, mert tényleg szeretnék a végére járni, mi a gáz.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Hát annyiból nem ugyanaz, hogy az érem valamivel többet ér, mert azt egyéniben kaparja össze az ember, a kupát meg a csapat kapja mind a négyen. Persze a teljesítményük is csak 1/4 arányban számít be. Szóval csapatban a leggyengébbet elviszik a vállukon simán a többiek.
De egyébként tényleg mindegy, mert azt poénból írtam be. (Szmájli tanusítja.)
Olyat kéne találni, ahol esetleg komolyan azt mondom, hogy én jobb vagyok bárkinél bármiben. Mert a poénkodás az egy dolog, a hencegés meg egy másik.
Szerk: Most nem értem mire jó ez a színpadias visszavonulás, én szeretném tisztázni ezt a dolgot. Szerintem te valamit nagyon félreértettél, mert nem emlékszem, hogy hencegtem volna, és ezt szeretném kideríteni.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Nem nyertem paintball versenyt. Kis és nagyöbű maroklőfegyverrel versenyeztem. Abban voltak kisebb-nagyobb eredményeim. (Ezt a nyerés dolgot sem tudom, hol mondhattam, én max. érmekről beszéltem, de majd elviszem őket a talira, ha el nem felejtem. Sajnos a csapat mindig csak kupákat kapott.) Csak a tisztánlátás végett.
Lehet, hogy mások is most fellelkesültek, hogy lehet engem szapulni, de linket ők sem mutatnak. Ennyi embernek csak sikerülnie kéne, nem?
[Szerkesztve] -
-
b14
senior tag
Vigyázzatok Gambittal, mert megmondja a jogaitokat oszt lehet kussolni.

-
Vangelis
félisten
-
Gambit
őstag
Igen, de ez igaz. Most le kéne tagadnom, vagy szégyellnem kéne? Thom-ra az egész ph! büszke volt a karateeredménye miatt, köztük én is, én meg meg sem említhetem? Amúgy meg tényleg régóta untathatlak már, ha ilyen régi idézetet találtál. (Ami mögött ha jól látom szmájli is van.)
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Jó, akkor idézetek tőlem a sakk topicból, mert az van kéznél: Bővebben: link, Bővebben: link
-
Esmein
nagyúr
Nemtom mi a bajotok... Nekem eddig semmi kifogásom se VladimirR, se Gambit ellen. Ha hülye topikot nyitok akkor igazuk van. Ha nem akkor meg nem kötnek belém, ennyi

-
-
Gambit
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Lehet, hogy a fáradtság miatt, de nem látom a linkeket. Hol írtam és az életben olyat, hogy jobban sakkozok bárkinél? Én azt írtam le, hogy hol lehet velem játszani, jöjjön aki akar. (Jöttek is páran.)
Az meg, hogy én valakinél jobban paintballozok elég nevetséges, életemben egyszer voltam, miért írtam volna ilyet?
Ne haragudj, de ez így csak vádaskodás, biztos vagyok benne, hogy nem találnál egyetlen ilyen hsz-t sem tőlem. -
Vangelis
félisten
Ettem egy cseppet, iszom tovább a söröm.......büff

-
Sianis
addikt
Feel This!
Bővebben: link -
Gambit
őstag
Jah, de minek. Elcsesztem mindkét zh-t szerintem. Az a baj, hogy hiába tanulok egész éjjel, másnap a fáradtságtól nem jut eszembe semmi.

BenJoe: Dehogy, akkor voltam először. De Killerman-nek beígértem, hogy megpumpálom festékkel, márpedig egy kisdobos mindig igazat mond!
Szerk: Ja, azt hittem a paintballra gondolsz. A lövészetet már abbahagytam, elmúlt az újdonság varázsa. Meg nem annyira szerettem versenyekre járkálni, az meg hozzá tarozott. De van fegyverismereti vizsgám, meg megtanultam lőni mindenféle fegyverrel, szóval volt haszna. (Ja, meg az egyik ob érmemre az van írva, hogy ''mesterlövész'', ezzel lehet jókat poénkodni.
)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Lehet phzni ittasan. pill linkelek.
Bővebben: link
Ezt 2 sör 1*3:2vbk, 1,5 üveg szürkebarát és 2 deci vörösbor után írtam. ja meg volt egy unikum next is.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Ittasan lehet PH!-zni????
Mert most nyomom a második doboz Becks sörömet
KULCS -
Gambit
őstag
Most mi van? Tényleg nem értem. Fáradt vagyok, előző éjjel nem aludtam (bizonyíték: Bővebben: link), szóval most nem vagyok képes dekódolni az ilyen képszerű utalásokat.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
PH! kedvence
üzenetére
naoszt' , nekem ugyanez, csak fordítva.

-
Gambit
őstag
De, az akkora hülyeség, hogy nem reagálok rá.

Egyébként egy idézet a sakk topicból: Bővebben: link (Én tényleg nem hazudtam semmivel kapcsolatban. Minden igaz,) -
b14
senior tag
Nem tudok gépelni a röhögéstől!

-
Sianis
addikt
fraanc fog verekedni, mennyünk lőtérre, aztán mindenki megmutathatja magát! Monitor mennyire képezte ki a látását!

-
Gambit
őstag
válasz
PH! kedvence
üzenetére
1980-ban születtem. Számológépet találsz a windowsban!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na srácok, majd egyszer rendezünk a sztárbox mintájára egy ph! boxot, és akkor mindenki megmutathatja, hogy milyen felkészült, ok?
-
b14
senior tag
Sírok a nevetéstől.
Ez nagyon tetszik.

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/Mondjuk Tildy oldalán is épp háborús hőst ábrázol a kép!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)