- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 18
- (téma lezárva)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
2200 - 2101
4006 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-
Sátán44
addikt
-
anaqer
veterán
-
b14
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
anaqer
veterán
Régebben jobb volt az OT.
-
VladimirR
nagyúr
-
Gambit
őstag
Nem értem, minek dumálsz bele, de elmondom, hogy ha valaki állít valamit, ami szerintem vitás, akkor azt hiszem joggal várhatom el, hogy bebizonyítsa. (Főleg, hogy rólam van szó.) Meg egyébként is érdekel, hogy vajon mit értett félre. (Mert nem feltételezem Kalandorról, hogy szándékosan hazudott volna, szóval csak félreértés lehetett.)
Neked már ágyban lenne a helyed, nem?
Én mindenesetre mentem alvadni, holnap folytathatjuk, mert tényleg szeretnék a végére járni, mi a gáz.
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Hát annyiból nem ugyanaz, hogy az érem valamivel többet ér, mert azt egyéniben kaparja össze az ember, a kupát meg a csapat kapja mind a négyen. Persze a teljesítményük is csak 1/4 arányban számít be. Szóval csapatban a leggyengébbet elviszik a vállukon simán a többiek.
De egyébként tényleg mindegy, mert azt poénból írtam be. (Szmájli tanusítja.)
Olyat kéne találni, ahol esetleg komolyan azt mondom, hogy én jobb vagyok bárkinél bármiben. Mert a poénkodás az egy dolog, a hencegés meg egy másik.
Szerk: Most nem értem mire jó ez a színpadias visszavonulás, én szeretném tisztázni ezt a dolgot. Szerintem te valamit nagyon félreértettél, mert nem emlékszem, hogy hencegtem volna, és ezt szeretném kideríteni.
[Szerkesztve]Mikor más megmondja, h te nyertél, megnyugodhatsz és nem akart továbbá a témával foglalkozni, akkor te mindeig azzal jössz, hogy derítsük ki, járjunk a végére!
-
Vangelis
félisten
-
Gambit
őstag
Hát annyiból nem ugyanaz, hogy az érem valamivel többet ér, mert azt egyéniben kaparja össze az ember, a kupát meg a csapat kapja mind a négyen. Persze a teljesítményük is csak 1/4 arányban számít be. Szóval csapatban a leggyengébbet elviszik a vállukon simán a többiek.
De egyébként tényleg mindegy, mert azt poénból írtam be. (Szmájli tanusítja.)
Olyat kéne találni, ahol esetleg komolyan azt mondom, hogy én jobb vagyok bárkinél bármiben. Mert a poénkodás az egy dolog, a hencegés meg egy másik.
Szerk: Most nem értem mire jó ez a színpadias visszavonulás, én szeretném tisztázni ezt a dolgot. Szerintem te valamit nagyon félreértettél, mert nem emlékszem, hogy hencegtem volna, és ezt szeretném kideríteni.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Nem nyertem paintball versenyt. Kis és nagyöbű maroklőfegyverrel versenyeztem. Abban voltak kisebb-nagyobb eredményeim. (Ezt a nyerés dolgot sem tudom, hol mondhattam, én max. érmekről beszéltem, de majd elviszem őket a talira, ha el nem felejtem. Sajnos a csapat mindig csak kupákat kapott.) Csak a tisztánlátás végett.
Lehet, hogy mások is most fellelkesültek, hogy lehet engem szapulni, de linket ők sem mutatnak. Ennyi embernek csak sikerülnie kéne, nem?
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
-
Vangelis
félisten
-
b14
senior tag
-
Esmein
nagyúr
-
b14
senior tag
De Bencommal se egy kis ideig szivoztal.
-
Vangelis
félisten
-
Esmein
nagyúr
-
Gambit
őstag
Na, egyébként komolyra fordítva, tényleg az a hsz irritál? Mert szedd ki nyugodtan, engem nem zavar, poénból nyomtam be.
Továbbra is szeretettel várom a korábban általad említett sakkos és paintballos nagyotmondásaimat. (Mert nyilván voltak, ha beírtad.) -
Vangelis
félisten
-
b14
senior tag
-
Vangelis
félisten
-
b14
senior tag
-
b14
senior tag
Vigyázzatok Gambittal, mert megmondja a jogaitokat oszt lehet kussolni.

-
Vangelis
félisten
Jó, akkor idézetek tőlem a sakk topicból, mert az van kéznél: Bővebben: link, Bővebben: link
Én nem azt mondtam, hogy ilyen vagy csak azt fejtettem ki, hogy kdeves mod barátunk mire gondolt.
Én nem mondtam,, hogy találkoztam ilyennel. ilyen hozzászólással.
A fenti két hozzászólás előbb nem így volt, henem fordítva, ....meg egy szám alatt vannak
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Igen, de ez igaz. Most le kéne tagadnom, vagy szégyellnem kéne? Thom-ra az egész ph! büszke volt a karateeredménye miatt, köztük én is, én meg meg sem említhetem? Amúgy meg tényleg régóta untathatlak már, ha ilyen régi idézetet találtál. (Ami mögött ha jól látom szmájli is van.)
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
-
Gambit
őstag
Jó, akkor idézetek tőlem a sakk topicból, mert az van kéznél: Bővebben: link, Bővebben: link
-
Esmein
nagyúr
Nemtom mi a bajotok... Nekem eddig semmi kifogásom se VladimirR, se Gambit ellen. Ha hülye topikot nyitok akkor igazuk van. Ha nem akkor meg nem kötnek belém, ennyi

-
Vangelis
félisten
Lehet, hogy a fáradtság miatt, de nem látom a linkeket. Hol írtam és az életben olyat, hogy jobban sakkozok bárkinél? Én azt írtam le, hogy hol lehet velem játszani, jöjjön aki akar. (Jöttek is páran.)
Az meg, hogy én valakinél jobban paintballozok elég nevetséges, életemben egyszer voltam, miért írtam volna ilyet?
Ne haragudj, de ez így csak vádaskodás, biztos vagyok benne, hogy nem találnál egyetlen ilyen hsz-t sem tőlem.Szerintem csak annyit akar mondani, hogy te mindenre tudsz nagyobbat vagy kisebbet mondani, de az a lényeg hogy jobban szebben , okosabban csinálsz mindent.
Ha valaki azt írná egy topicbahogy kék , te azt írnád égszínkék.....vagy kékebb.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Lehet, hogy a fáradtság miatt, de nem látom a linkeket. Hol írtam és az életben olyat, hogy jobban sakkozok bárkinél? Én azt írtam le, hogy hol lehet velem játszani, jöjjön aki akar. (Jöttek is páran.)
Az meg, hogy én valakinél jobban paintballozok elég nevetséges, életemben egyszer voltam, miért írtam volna ilyet?
Ne haragudj, de ez így csak vádaskodás, biztos vagyok benne, hogy nem találnál egyetlen ilyen hsz-t sem tőlem. -
Vangelis
félisten
Ettem egy cseppet, iszom tovább a söröm.......büff

-
Sianis
addikt
-
Gambit
őstag
Jah, de minek. Elcsesztem mindkét zh-t szerintem. Az a baj, hogy hiába tanulok egész éjjel, másnap a fáradtságtól nem jut eszembe semmi.

BenJoe: Dehogy, akkor voltam először. De Killerman-nek beígértem, hogy megpumpálom festékkel, márpedig egy kisdobos mindig igazat mond!
Szerk: Ja, azt hittem a paintballra gondolsz. A lövészetet már abbahagytam, elmúlt az újdonság varázsa. Meg nem annyira szerettem versenyekre járkálni, az meg hozzá tarozott. De van fegyverismereti vizsgám, meg megtanultam lőni mindenféle fegyverrel, szóval volt haszna. (Ja, meg az egyik ob érmemre az van írva, hogy ''mesterlövész'', ezzel lehet jókat poénkodni.
)
[Szerkesztve] -
BenJoe
senior tag
-
Sianis
addikt
-
MarKoo
addikt
-
Vangelis
félisten
-
Sianis
addikt
-
Esmein
nagyúr
-
Vangelis
félisten
Ittasan lehet PH!-zni????
Mert most nyomom a második doboz Becks sörömet
KULCS -
Gambit
őstag
-
b14
senior tag
-
escie
őstag
Ö, nekem van egy trabim. Megy 270et. De csak ha vontatom egy ferrarival.

naoszt' , nekem ugyanez, csak fordítva.

-
Gambit
őstag
-
PH! kedvence
tag
-
Gambit
őstag
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
Vangelis
félisten
-
escie
őstag
-
Vangelis
félisten
-
MarKoo
addikt
-
Gambit
őstag
Ok, nagyon szívesen. Mi ugyan 25 m-re lőttünk, de szerintem menne 15-re is!

Kalandor: Nem értem miért gúnyolódsz, de ha jól esik, hajrá, én nem haragszom!
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
-
Vangelis
félisten
-
escie
őstag
-
b14
senior tag
Nem tudok gépelni a röhögéstől!

-
Vangelis
félisten
-
b14
senior tag
-
PH! kedvence
tag
-
Gambit
őstag
-
VladimirR
nagyúr
-
Gambit
őstag
-
Sianis
addikt
fraanc fog verekedni, mennyünk lőtérre, aztán mindenki megmutathatja magát! Monitor mennyire képezte ki a látását!

-
Vangelis
félisten
-
MarKoo
addikt
-
Sianis
addikt
-
PH! kedvence
tag
Ööööö, izé. Nekem Windows XP ,,SULIRO'' Edition-öm van, abban meg nincs számológép. De ha jól számolok, akkor 22 vagy, ugye?

-
Gambit
őstag
-
Vangelis
félisten
-
b14
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
Beírtam már egyszer dj.sabee-nak is, hogy melyik dojo-ban talál meg.
De még nem jelentkezett. Érdekes. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Killerman: Na pont te hiányoztál még ide, veled majd a legközelebbi paintballon számolunk! Tökön leszel lőve, mint text boy! Neki is elment a kedve a humorizálástól utána!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]az a dojo ugye veletlenul sem valami sakk-klub, ugye?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
b14
senior tag
-
Vangelis
félisten
-
Gambit
őstag
Miért ön mennyi idős bácsi?

1980-ban születtem. Számológépet találsz a windowsban!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na srácok, majd egyszer rendezünk a sztárbox mintájára egy ph! boxot, és akkor mindenki megmutathatja, hogy milyen felkészült, ok?
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
Vangelis
félisten
-
MarKoo
addikt
Killerman: Na pont te hiányoztál még ide, veled majd a legközelebbi paintballon számolunk! Tökön leszel lőve, mint text boy! Neki is elment a kedve a humorizálástól utána!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]Megoldom, hogy elmehessek, mert szeretnék hs-t adni neked. Mostmár tudom mi volt a nyakadon az a folt. Elbánt veled valaki.

-
b14
senior tag
-
b14
senior tag
Sírok a nevetéstől.
Ez nagyon tetszik.

-
PH! kedvence
tag
[Szerkesztve]Djsaabe egy loser. Ezt mindenki tudja... De ennyi erővel irhatsz kiskokónak is. Ugyanaz a kettő.
-
Vangelis
félisten
-
PH! kedvence
tag
Miért ön mennyi idős bácsi?

-
Sianis
addikt
[Szerkesztve]Takagure Dojo?

Aktív témák
-
2200 - 2101
4006 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 18
- (téma lezárva)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Torrent meghívó kunyeráló
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Alaplap
- 27% - ASUS ROG MAXIMUS Z890 HERO Alaplap
- Nitro ANV16-41 15.6" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe SSD magyar vbill gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 2GB 1333 / 1600 MHz Kingmax DDR3 ramok
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/Mondjuk Tildy oldalán is épp háborús hőst ábrázol a kép!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)