Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Bash
őstag
ICQ2Go: Bővebben: link
MOD: Most kezdődött a TV-ben a Tears in the rain (1988) című film, Sharon Stone igen szemrevaló fiatal hölgy volt akkoriban. (nyálcsorgatós smiley) -
erdeya
senior tag

sajna a frissítés telepítését kéri, de nem tudom, mert ugye nics jogosultságom rá és amit linkeltél az sem megy (talán a vállalati tűzfal miatt)
sőt, ha be akark lépni, még a netről is ledob és újra kell indítsam az explorert.
FCUK!
mondjatok valami olyan érintkezési lehetőséget a külvilággal, ami megy tűzfal mögött is (a fórumon kívül, mert itt ugye ban lenne a vége, ha elkezdenék csetelni a kedvesemmel)
szóval ez az msn nem nyert
help! -
Bash
őstag
Ezt telepítés nélkül is használhatod: Bővebben: link.

-
escie
őstag
Esmein, I_Am, kösz mindkettőtöknek a gyors segítséget!

Esmein levele írt ide előbb.
2:58pm
I_Am: 3:01pm
szoros befutó volt.
[Szerkesztve] -
mbit
tag
mennyiért lehet eladni egy zip meghajtót használtan?
-
Esmein
nagyúr
Windows messenger-nek is hívják többek között, olyan mint az icq csak nem zabál annyi erőforrást, és nem fagy le minden két lépésben., mindjárt dobom a linket.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
valaki elmodaná nekem röviden, mi az az MSN és hogy kell beálítan/használni?
hátha kiprószálom -
escie
őstag
segítségetek kérem!
szóval van itt egy cikk, és benne egy programok nevű link. nekem nem jön le a doc kiterjesztésű cucc.
nektek lejön? ha igen, megtenné valaki, hogy elküldi a mélemre?
előre is kösz! -
Esmein
nagyúr
Az az igazság, hogy a 2003-as ofisszal nem vagyok teljesen kibékülve. ECDL-eznem kellett rajta, és csak onlány súgó van, aminek ott és akkor nem nagyon tud örülni az ember.
-
Bash
őstag
Megtartja vagy igen? Ezt jól megfogalmaztad.

Bővebben: link -
erdeya
senior tag
hát ez gáz...
újra kell tanulnom az egész ofiszt.
odahaza még az office xp van, ez meg mán a 2003. nem teccik egyenlőre
Az outlook is vackabb.
Ráadásul a névjegyek is elvesztek. Most gyűjthetem be vagy 100 beszállító emil címét
-
erdeya
senior tag
az előző notinál mintha ez kevésbé szúrt volna szemet.
a kettős betüknél viszont anak is gyalázatos volt az ismétlési érzékenysége, na de ez, kritikán aluli.
majd megszokom talán...
most az outlok 2003-mal ismerkedek. egy picit más mint a 2000.
nem rosszabb, csak más.
nem tudok személyes mappát létrehozni... -
erdeya
senior tag
Hát... az egyik szemem sír, a másik nevet.
Lecserélték a számítógépemet. Egy P3-as compaq notebook volt eddig, de azt ma elvitték és helyette ezt kaptam: Bővebben: link
jó lesz ez, meg miden (bár a billentyűzete az előzőnek potokkal jobb volt) de most újra be kell lőnöm minden beállítást
ráadásul ugye se kukik, se kedvencek lista
a legnagyobb gáz, hogy a levelezésemet nem mentettem át, szóval most egy pár napig szívok erőssen
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Kezdek parázni, 3ra megyek ''angolórára'', meló ügyben.
Lassan körömrágás van, hogy mi lesz, ha nem tudok megmukkanni...
-
Esmein
nagyúr
ÁÉÁÉÁÉÁ. Mennem kell erre a kirabolt zh-ra. Nem örülök neki annyira.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ez a topic is szépen növekszik, nincs messze már az OFF TOPIC 100!!
-
Old Death
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
csodás... és kimondta neked ezt a baromságot? (a topicot köszönöm nem kell linkelni)
pláne, h pont 300 év? a hónapban és napban biztos vagy? ne kérdezzük meg a közönséget? kevesebb LOL ? no meg hangulatjel? anélkül is érti mindenki, h jelenleg a szomszédok a nevetésed hallgatják... bár a topic se mai, ezt hívják reakcióidőnek...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
elnézést, de nincs jó napom... az egész roszul kezdődött: fel kellett kelni...
szerk.: vagy ez is a figyelem felkeltést szolgálta, h el ne feledkezzünk rólad? v nem volt mit mondani... mondjuk még mindig jobb mint a hazajöttem offoldy
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
A mai dátum: 1705.04.19LOLOLOLOLO

-
erdeya
senior tag
...hjaj...
megjöttem.
Csak a gond meg a probléma megint... -
a_tesz
Korrektor
válasz
Old Death
üzenetére
Honda Jazz
Japánban Fit néven árulják, azonban svédül a női nemi szerv obszcén megfelelője, így eltekintettek az ezen a néven történő európai forgalmazástól... legalábbis nekem így magyarázta ki annak idején az egyik autós újság.
de volt még valami, csak az meg nekem nem jut az eszembe
szerk: ügyesen írok továbbra is
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
fentebb írtad, h péntekre hívtak be... mi a rákot akarnak ezek kedden? pláne ilyen korán? mert ha ma lenne akkor még megérteném, h utolsó egyeztetésnek felhívnak, h pontosan mikor jó neked... de könyörgöm de még az se... legalább megmondtad a magadét? v jó állampolgárhoz métóan elnéző voltál?
szerk.: #3133: most ezért felnyomtak?
ez szánalmas...oldy
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Még mindig tetszik eme építmény
Bővebben: link Anno láttam tv-ben, hogyan épült... nem volt eccerű... -
erdeya
senior tag
Guten morgen!
...csak beköszöntem, most megyek, de később mg leszek, legnagyobb örömötökre, gondolom... -
Vangelis
félisten
Szép jó reggelt megjöttem melóból, off királyok

-
jeges
senior tag
szép jó reggelt mindenkinek

szép esős napra virradottunk ma is
-
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ebbe a spanyol szótárba írd be a ''que'' kérdőszót (azt jelenti: mit?), és nézd meg a 13. találatot.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem tudom, hogy kik csinaljak a szotar.sztaki.hu-t (Bővebben: link), de igen jokat lehet rohogni az oldalon, ha epp olvasni tamad kedvunk ket szo kikeresese kozben
a multkor a ''taptalan blog'' (Bővebben: link), most meg ez (Bővebben: link)
Brae: Te meg csak most fogsz erettsegizni? idosebbnek hittelek
[Szerkesztve] -
Brae
őstag
Milyen sokan tanulnak spanyolt, én meg mikor elkezdtem aszittem h full alternatív.
Egyébként én most fogok érettségizni spanyolul
-
Old Death
senior tag
na utána néztem a spanyol az ''a''-t elég sok mindenre használja többek közt: -hoz, -hez, -höz, Quieres vino a la comida? v a másik verzsön amikor az ebédet veszed előre: Quieres comida con vino? bár ez hülyén hangzik... meg ez is: vino con la comida sztem a la comida lesz a helyes
please next
Lord Zero: én ezt egy másik kocsiról hallottam (ami most nem ugrik be), de aztán lehet, h erről a kocsiról van szó és akkor meg is értem miért nincs benne a szótárban
oldy
[Szerkesztve] -
-
Esmein
nagyúr
Pasta la dormitarrie ! Nyamnyam.
-
-
Agostino
addikt
Kicsit puskaporos a hangulat, ugyhogy lehet hogy a fejemmel játszom hogy ezt leírom : de ez a 666. hszem

Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley/28.gif)