Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
Ice-dancer
üzenetére
Ez sajnos nem így van, ahogy te elképzeled. Ha tudnád mennyit gürcölnek a moderátorok csak azért, hogy józsika és pistike boldogan fórumozhasson, nem valószínű, hogy eszedbe jutna támadni őket. Az aláírásod is szvsz sértő, de legalábbis irígykedő, _nem_ azért moderálnak, mert ettől nekik jobb lesz a napjuk, hanem mert valakinek muszály és ők alkalmasak rá. Ha annyira egyszerű lenne a moderátorság és csupa nagyszájú modi lenne a ph-n akkor nem lehetne magyarország vezető szaklapja, hanem csak egy hatalmas homokozó, ahol a sok kisovodás dobálhatja a medzsót, meg a fadarabot egymáshoz. Nem igazán vagy képben.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Ice-dancer
üzenetére
Ennek a bocifajzatnak jutott az eszébe, egyébként találó, tényleg hasonlít egy 5 éves tulipánrajzához

-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
aha, egy sec linkelem.
Bővebben: link
Philosomatika, 160kbps.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Egyszerű: mert nem és kész. Ott van a @#!* totyik, ott lehet kármokodni, ill lehet blogban is, meg itt is, max moderálják. Tegnap Vladnak igaza volt, lehet hogy ki van a töke Kiskubainak is, nem egy egész topic szétoffolására kapta fel a vizet, hanem egy programjára, ami szvsz, nem sok mindenkit érdekel rajta kívül. Persze ha átfogalmazza a mondanivalóját, lehet még segítenek is neki. Jaigen, akit érdekel az a blogban is elolvashatja. Személy szerint engem nem zavart a hsz-e egyébként, mert nem esik a látókörömbe az a topic annyira.
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Na jóccakát, megpróbálok visszaaludni.
-
Esmein
nagyúr
Nem fogok tudni visszaaludni. Asszem embert ölök. Most emiatt csak 4 órát tudtam aludni, és ha nem tudok visszaaludni, akkor valószínűleg ő lesz elővéve.
#3476: Megkalapálom én ébren is.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
5 éve vagyok koleszos, találékony vagyok a témában, és legutóbb 2/3 ekkora szobában laktam 3 évet 3 másik gyíkkal, de azt is túléltem, ezt is túl fogom. Nagyon valószínű hogy megverem a következőnél, nem érdekel senkinek a problémája. Jézusom, mit kapok ha én keltem fel egy kanál miatt...
-
Esmein
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Multkor megpróbálkozott vele. Hát nehogymár parancsolgasson nekem a szobatársam, mikor megtűrjük a barátosnéjával együtt. Egyébként aranyos csaj, de nyugodtan be lehet fogni a bagólesőt. Ne parancsolgasson senki, főleg ne a fekvéssel és a keléssel kapcsolatban.
Egyébként meg kész vagyok a kompromisszumokra, de nem a parancsolgatásra. KOMPROMISSZUM. mindkét fél enged valamennyit álláspontjából. Mindig is kész voltam, de a parancsolgatást soha nem fogom hagyni.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
az a hm óra alvás az 4 akart lenni, de a postok dátumából is kiderül h kb annyi.
-
Esmein
nagyúr
Lusta

utsó 3 hsz.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Leírtam a blogomba egy jelenséget, talán utolsó két hozzászólás. Kérnék véleményeket, most dühöngő állat vagyok, vagy igazam van ?
-
Esmein
nagyúr
Akkor tereljük normális kerékvágásba a beszélgetést. Ma este nemtom mit kajálok, de lassan ki kellene találni valamit, mert éhen halok. Tésztám még van, meg kéne főzni, de folyton tejföllel ?
Ki tud valami olcsó és okos dolgot tészta tetejire ? -
Esmein
nagyúr
Sehol nem kell vitázni, majd egyszer rájöttök ti is és akkor egy közös jövőben ahol békében élhet egymás mellett minden ember majd összefonódik a mindenkiből sugárzó szeretet és megbecsülés és nem lesz fajdalom itt bent sem ott kint, a szeretet mindent legyőz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Bash, ha én ugyanezt csinálnám, ugyanúgy le lennék szidva ?
-
Esmein
nagyúr
válasz
Ice-dancer
üzenetére
Az én iskolám E betűvel kezdődik, többet nem mondhatok el, mert akkor sajnos meg kell, hogy öljelek

-
Esmein
nagyúr
válasz
Ice-dancer
üzenetére
Már nem. Három évig voltam kapcsolatban egy óvodával, de aztán felmondtam.
-
Esmein
nagyúr
Cigiről leszokós szép korahajnalt !
-
Esmein
nagyúr
Windows messenger-nek is hívják többek között, olyan mint az icq csak nem zabál annyi erőforrást, és nem fagy le minden két lépésben., mindjárt dobom a linket.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Az az igazság, hogy a 2003-as ofisszal nem vagyok teljesen kibékülve. ECDL-eznem kellett rajta, és csak onlány súgó van, aminek ott és akkor nem nagyon tud örülni az ember.
-
Esmein
nagyúr
ÁÉÁÉÁÉÁ. Mennem kell erre a kirabolt zh-ra. Nem örülök neki annyira.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Pasta la dormitarrie ! Nyamnyam.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Csak nem a hardverpiacról jösz ?...
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Tényleg mentem...
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ki tud valami olcsó és okos dolgot tészta tetejire ?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)