Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Szent László kórház, telefonszámok: Bővebben: link
Most én vagyok a suta, vagy a telefonszámok nevű oldalon tényleg nincs egy fia telefonszám se? -
lesaux
veterán
528 fölött járt, erre hibát észlelt, leállt, most meg 125 van beírva rekordnak.

-
lesaux
veterán
321,9
-
lesaux
veterán
válasz
Dictator^
üzenetére
Nem, world of patkany. Bővebben: link
112,0. Így már hülye játék. Csak minél tovább kell próbálkozni úgy, hogy nem lép be a patkány, annál jobb eredmény születik.
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Remélem, nem volt még: Bővebben: link
87,5 a rekordom.
Na, közben 88,2.
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Ma munka után elmentem egy domaint átregisztráltatni és webszervert bérelni. Még 4 óra előtt odaértem, de hiába nyomtam a csengőt, nem nyitottak ajtót.
Hazajöttem, elmentem az OTP Bankba, hogy w9033626-nak utaljam a táska árát, de 13.30-kor bezárt a bank. Minden hétköznap 13.30-kor zár.
Nem lett jókedvem így estére a sok munkakerülő f@sz miatt. -
lesaux
veterán
Bővebben: link
Visszafordulásra késztették az amerikai hatóságok a KLM holland légitársaság egy járatát Hollandiába, mivel a gépen két utasnak nem volt engedélye arra, hogy belépjen az Egyesült Államok területére vagy légterébe - közölte vasárnap a társaság szóvivője.
Az incidens pénteken történt, amikor a gép 278 személlyel a fedélzetén Mexikóba tartott, és készült áthaladni az amerikai légtéren.
Ez kész. Kicsit sokat képzelnek magukról a jenkik. 2 ember miatt visszafordítani Európába 278 embert. Ráadásul Mexikóba tartott a gép, nem is az USA-ban akart leszállni.
Ezek aztán tudják, hogy kell új barátokat szerezni. -
lesaux
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)