Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Bazsesz
üzenetére
Látunk róla képet... nem tetszett páromnak.
Milyen gáz már tök nehezen egyezünk emg.
Azt mondja ő veszi ne szóljak bele. Végülsi valamennzire igaza van, dehát istenem nekem nem tetszik az ignis, a csomagtere meg aztán főleg nem...(Nehéz lebeszélni az ignisről, mert ''beleszerelmesedett'' ...Hála égnek kivételesen a bordó logan is bejön neki, na az meg az én kedvencem, mert ugye lépcsőshátú)
De ayért csak át kéne nézni , mik vannak még.... -
Bazsesz
őstag
Lada? 2110 (lépcsőshátú változat) és 2112 (ötajtós, mint a mienk). Igaz egy picivel több, mint 2 misi, ha jól rémlik 160k-val, de majdnem minden benne van, ami kell...
De sztem ha nem vagy fanatikus lada-mániás, akkor a szuzukin kívül keresgélj autót...
(((Mit fogok egyes emberektől kapni ezért a hsz-ért))) -
Esmein
nagyúr
Bővebben: link valaki elmagyarázza nekem egy ilyen hsz-en mit lehet 2x szerkeszteni ?
-
tildy
nagyúr
mondjatok már még új kocsikat 2 millió ft-al bezárólag....van ugye az ignis, a logan, hasonló stilusúak mik vannak még?
-
mayerlaci
senior tag
Windows xp-nél lehet olyan hogy ha beirunk valamit szövegnek akkor vulkánnaveket ad ki képernyőkimélőnek vagy csak 98-nál lehetett?
-
_Volkovy_
nagyúr
Köszi,megnézem!
-
törölt tag
Valaki benézhetne az azonnali kérdések órájába!
ott a #955 érdekelne engem! -
_Volkovy_
nagyúr
Mondjatok már nekem olyan boltot,ahol kurvanagy méretű(német méret olyan 56-os,esetleg eggyel fölötte,hogy tényleg nagyon bő legyen) pólót hol lehet venni....
Vékony legyen,ne műszál,se britniszpírsz kép ne legyen rajta,se bizö-boyz márkajelzés,se narancssárga csík.Egyszerű fekete.
Hol lehet ilyet venni?
Minden boltban ilyen ''xxxxxl''-es méretűnek kiírt pólók vannak..felveszem,és rám se jön rendesen.de divatos,az a lényeg.
divatoljon az,aki 60 kiló és 190 centi..
Sorry ha furcsa a kérdés,csak selejtezést tartok a ruhatáramban,és most vagdostam ki azokat a pólókat amiket 10-12 éves korom óta a szekrény hátuljában őrzök.. -
Sianis
addikt
Igaz, hogy ezen fodítva van, de ugye, hogy igen
Bővebben: link -
Lord Zero
addikt
-
pweisz
senior tag
ja mondjuk gyereknél elönyös lehánnya az ajtót vagy valami, azt csak slaggal lekell veretni, azt jólvan. Mondjuek vezetni tanulni jó lessz, ha román beszálítok csinálják az alkatrészeket akkor talán nem is drága he esetleg ez az megtörne az autót, meg bevált 8szelepes Renault motor is talán bírja ha kicsit többet kap az élettöl.
-
BosX
aktív tag
Audi TT-t

-
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Az nem magyar, de azért jó anyag, de nagyon is!

-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Dolgozó nő lettem tudod...
A nekünköt meg ne így számold, én voltam anyagi csőd szélén, nem a párom , akinek vannak megtakarításai... (Tudod, az albit és a rezsit akkor is felesben fizettek, mikor nem dolgoztam... érted?
)
A kocsit meg nem én veszem/venném hitelre, hanem a párom...
Ő meg fogjuk ha nem is túl jól, de keres.
18 ezer forint lenne a havi részlet.
szerk: látom szerkesztettél: nos nem tudom.Tegnapi kósza ötlete volt ez a páromnak, mert eddig úgy volt, hogy használt favoritot vesz, hogy megtanuljunk vezetni.
Dehát annak ki tudja milyen bajai lehetnek... Én azért próbálom lebeszélni, hogy nem, nem kell még nekünk kocsi, stb...
Ja egyébként külön kasszán vagyunk...(Ideadja az albi árának felét+ rezsi felét+kajára még valamennyit.A többi(kb 80E-100E) az övé)
pweisz:csak szervósat veszünk, az ajtón műanyag kárpit meg előnyös lesz havéletlenül jönne egy gyerek
[Szerkesztve] -
ez milyen jól hangzik már :
''Employee agrees to devote his full time and best efforts to the business of Employer''
(munkaszerződés-részlet)
----------------------------------
Tildy : Nektek már annyira jól megy, hogy kocsi lesz?
a múltkor még lakbérkifizetésről volt szó... 
és különben is vegyetek magyar kocsit, támogassátok a hazai ipart, és ne növeljétek a külkereskedelmi mérleg hiányát!
vagy csak szimplán álmodozásról van szó? mert azt lehet büntetlenül...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Mert az ignis jobban tetszik páromnak.
Ráadásul drágább az ignisnél a swift...(Sőt mert úgy néz ki mitn a mini, ezért nekem nem tetszik...)
Ez olyan mint mikor azt mondják nekem miért nem chieftech dragon házat veszek, az jó is stb...
Ezt mire érted?:
''csak egy baj van vele, hogy vissza megyünk az időben, pedig előre fele kéne haladni.''
Arra hogy sedan háta van?
Legyen is, ne nyomottseggű női kocsi, mint ezek az új kocsik (lásd p206)
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Már bocs, de a Renault tulajdonában van a Dacia, és az első modellre a Logan-re jelen pillanatban akkora kereslet van, hogy nem tudják kielégíteni, kénytelen a Renault bővíteni, hogy növelje a gyártósort. Szvsz nem rossz autó, jól is néz ki. Enynit tesz, ha egy jó cég kezébe veszi a dolgokat. Erről ennyit!
-
törölt tag
teljesen poén, elvesztettem német haverom email címét, most akartam vele beszélni és a gugli, fél óra alatt kisegített

most meg már msnen dumálok vele.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Miért? jobb mint az ignis, amin ha hátulján az ignis feliratnl benyomod hüvelykujjal akkro benyomódik (majd visszaugrik)
Egyébként is reanult motor van benne, és eddig csak jót hallottam róla (régi daciak, khm... tudom milyen gázak voltak...)
Szóval nem abból kell kiindulni , hogy keleti autó szar autó (lásd a régi skodák se voltak túl f@szák, de azért egy octaviat elfogadnáék
)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Párom kitalálta, hogy régi kocsinál nagyon oda kell figyelni vásárláskor, emrt átbaszarinthatnak, ezért most kitalálta vegyünk új kocsit (szvsz még várhatunk vele legalább 1 évet)
Kinéztük a két legolcsóbbikat, ami kinézetre még tetszik:dacia logan, és suzuki ignis.
Én nagyon az elsőnek szurkolok, emrt szerintem iszonyat jól sikerült![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
jah értem
nos, kimaradt, kimaradt, nem is tettem idézőjelbe, annak idején fejből raktam be szignónak
szerk: mellesleg ha az ''és''-t odateszed, akkor megdől a kétértelműség, mert pont ott van az egyik trükk:
a királynőt megölni nem kell félnetek, jó lesz ha mindenki beleegyezik, én nem ellenzem
a királynőt megölni nem kell! félnetek jó lesz! ha mindenki beleegyezik, én nem, ellenzem!
az és-sel nem működik, a magam az rendben van
vmit elbasztak
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Nézzenek oda mit találtam...
A kétértelműség bizonyítására központozzátok a mondatot!
„ A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz és ha mindenki beleegyezik én magam nem ellenzem.”
„ A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz és ha mindenki beleegyezik én magam nem ellenzem.” -
Loretto
veterán
-
ma vagyok 600 napos!

SZerk : Lesaux, hova lett a kockásfülú nyulad?
[Szerkesztve] -
BosX
aktív tag
Ezt ismeritek? Bővebben: link
-
Old Death
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
nos én is így vagyok ezzel

próbáld meg dc-ről... lassan, de biztosan jön... ha elkezdtem volna még a nyáron akkor most vszínűleg már az összes meglenne, de mivel egy hetzem kezdtem el így csak 2 rész van meg (nem sokat vagyok fent a dc-n)
van egy sorozat ami a Babylon 5 folytatása (Crusade), na ez is kéne nekem, no meg a 2 sorozatatot összekötő 5 film is... de majd csak meglesz, előbb v utóbb
-
Vangelis
félisten
Jah..pá pá...sok locsolót..ha addig nem járnál erre

-
erdeya
senior tag
Na pá mindenki, eddig tartott boci mai PHálya futása.
De vérboci figyel titeket és sosem alszik (ezért karikás a szeme
)! -
Sianis
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Gondold csak el, mikor a Twingommal begurulok a benzinkútra, és 10k alatt alig bírom megetetni. Szörnyűűű egyszerűen, lehet átkéne térni ukrán verzióra?
Bár most épül itt melllettünk egy Tesco
Benzinkút, ott állítólag mindíg 5-6 ft-al olcsóbb a benzin, ti erről mit hallottatok? -
Sianis
addikt
Hát nem vágom hát. Reggel van még nagyon. De lassan kezdenek beugrani a dolgok. Remélem, hogy a mester azért kíméletes lesz és alkarom leharapása helyett, megelégszik, egy ujjpercemmel. Bár vigasztalja uramat az a tudat, hogy ínszalaggyuladásom több fájdalommal jár, jáááj.

-
Sianis
addikt
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Lázadhatna is, nem akarok belemenni, de nagyobb parasztok vannak a ''székekben'' akik ilyen adózást engednek, mint akiket látsz a földeken dolgozni.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.321.ro/pics/mari/415083125445352839.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.dacia.ro/images2/gal_int_1_mare.jpg)
) vagyok, pedig tudom, értem, h ez már nem ugyanaz, mint a jó öreg nyóccáz éves 1300as

)

Mért, más kocsinál nem nyomódik be a lemez_? Jesus
)

![[kép] [kép]](http://img19.exs.cx/img19/3874/lorettokulcstarto6dj.jpg)