Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Old Death
üzenetére
Honda Jazz
Japánban Fit néven árulják, azonban svédül a női nemi szerv obszcén megfelelője, így eltekintettek az ezen a néven történő európai forgalmazástól... legalábbis nekem így magyarázta ki annak idején az egyik autós újság.
de volt még valami, csak az meg nekem nem jut az eszembe
szerk: ügyesen írok továbbra is
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
ha beírod, hogy raba.hu, akkor alapból az angol jön be.
nálam legalábbis
nem volt tudatos...
telefonbetyár? befújsz a főnöknek, hogy írok ide?
ennyi erővel a fél péhát ki lehetne vágni a munkahelyéről.
amúgy meg feladat után vagyok kvázi fizetve, az meg nem szenved csorbát, mert amikor nem ide írok be, akkor éppen most jegyzőkönyvet írok egy auditról, meg telefonozok stb. -
erdeya
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
azért ez nem ilyen eccerű

közben jövök megyek, néha órákig távol vagyok az irodából
de ma nyugisak a dolgok, meg most inkább telefonon intézkedem.
esőben nem szeretem róni a köröket a gyárudvaron.
amúgy meg Bővebben: link
általában reggel 6-tól du. 3-ig, 4-ig melózok, néha tovább -
VladimirR
nagyúr
válasz
Old Death
üzenetére
''leszek én szemét állat... jól áll nekem ez a szerep''
aztan egy ido utan kezded unni, hogy szarnak a segitsegre, sot, meg le is ugatnak, hiaba csanalsz ''linkfarm-ot'' a nepszerubb temakrol, hiaba irsz jobban keresot, hiaba probalsz valaszolni
es egy ido utan mar ugy alssz hozza, hogy kapja be a sok barom, es mig korabban arra vagytal, hogy mindenki gondtalaan es boldog legyen, ezutan mar csak arra vagysz, hogy kapjanak el egy virust - ok is, meg a szamitogepeik is
[Szerkesztve] -
-
Old Death
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
csodás... komolyan mondom mingyá nyitok egy topicot, h elegem van a hülye fölösleges, színtiszta flém... témákból. Semmi más, fölösleges eszmefuttatás olyan dolgokról beszélgetni aminek semmi értelme... pláne, h van(nak) már hasonló topic(ok) is... hová lesz ez a világ? v egy másik: Így múlik el egy világ dicsősége.

-
escie
őstag
válasz
Old Death
üzenetére
hú, ''szép'' történet.

együttérzek, kamaszkoromban nekem is baj volt a térdeimmel, elvileg meg is kellett volna műteni mindketőtt. azóta helyreállt.
nem vagyok nagy úszó, de az feltűnt, hogy a térd belső részét iszonyat megterheli a mellúszás...
--
no, tényleg jó éjt, mentem szunyálni, holnap korán kelek!
-
Loretto
veterán
válasz
Old Death
üzenetére
Lol. Majd a vállad reccsen egyet, ha usztál versenyszerűen akkor ugyis tudod h ''sérülten'' nem érdemes, mert akkor a jobabn megterhelt végtag is bánhatja...
Kórház: csuklótörésem volt (akkor még Kaposváron laktunk) mentünk a balesetire. Begipszelték, mikor mentünk -sajnos megtörtént- aznap volt a taszári buszbaleset (talán emlékeznek a picit idősebbek), na ha utána mentem tuti nem gipszelnek be aznap. -
Loretto
veterán
válasz
Old Death
üzenetére
De csak délután megyek, de vár még rám egy sakk meccs is melo mellett.
Boci most nem izgat, mert a délután folyamán mint irtam korábban nem kicsit lepett meg egy B mint bullterrierr...
amugy nekem mind2 térdemet műteni kéne a 13 év röplabda miatt de biza megérzem én is az időváltozást. -
Sianis
addikt
válasz
Old Death
üzenetére
Jó, hát nagyjából tudom, hogy mi a baj. Az, hogy pár éve eltört az alkarom, úgy, hogy az alsó része elcsúszott felfelé. Altatás, helyzehuizatás. Nővérke úgy látta nme jól fort össze, de a doki azt mondata minden oké. Lehet, hogy ez a baj? Nem tudom, mindensetre nem első alkalom, hogy sajog a bal karom.
Holnap kiderül, aztán meglátjuk, remélem, hogy hamar megjvaul, mert neki kell állnom programozás feladatom elkészíteni. -
Tithian
őstag
válasz
Old Death
üzenetére
A FedEx-el kapcsolatos részét még nem hallottam, kissé megdöbbentett, a nyulas parasztvakítást pedig még én linkeltem februárban.
A két hír kb. azonos súlyt kap a híradókban (ahogy észrevettem, nem nagyon nézek TV-t), pedig nem egy kategória...
Juteszembe: Bővebben: link A nyulas sztori valóságtartama ~0.
[Szerkesztve] -
BosX
aktív tag
válasz
Old Death
üzenetére
Hát én nemigen emlékszem reklámra Vészhelyzetben, mtvn például szvsz tuti nem volt, az rtlen meg különösen idegesítő hogy 3*hangerővel ordítják a pofádba, hogy küldjed az emeltdíjas smst, mert akkor nyerhecc dvdt...

Ki tudja, lhet még abba is belecsempésztek a filmközepébe némi ajándékot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A sorozat gyártója helyében kikötném, hogy nem lehet megszakítani reklámblokkal a részeket, mert ugye egy 40percess vlaminél még a pisikakikajasörcigi effektusra se nagyon lehet hivatkozni...
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
nofene kicsúsztam a szerkesztési időmből

találtam egy ilyen topicot: Bővebben: link
hozd fel, h neked milyen plakát kellene ill. van benne tipp, h melyik boltban érdemes körülnézni
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Old Death
üzenetére
el tudod képzelni.
iszonyat rövid idő alatt el kellett döntenem,hogy vagy nekimegyek(és összetörök egy olyan értékű kocsit mint a lakásunk-és ez biztosan összetört volna),vagy fék,és lesz ami lesz(talán megússzuk).lett.
egész nap ez volt a szemem előtt,hogy fékezek és nem történik semmi.aztán jön az árok,és csatt. -
Sianis
addikt
válasz
Old Death
üzenetére
Igen, valahogy így van ahogy mondod, de nincs hangulatom bedőlni a franci ágyba, pláne nem egyedül!
hajj hajj a szerelem
Mindegy majd lefexek, aztán kelek valamikor
görkori felcsatol és irány előre...valamerre...de lefekedüni mindenképpen, álmosan cikázni gázolás veszélyes...
amúgy te virrasztani akarsz?
Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

3 Mod lesz összesen: Vangelis, VladimirR, és jómagam.
Az vagyok, de nem ennyire.