Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Ma vagyok 666 napos. Reszkessetek rossztevők, linkeskedők.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Snypie
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok olyan oldalakat, ahol zselézett férfi frizurák vannak? Ötleteket szeretnék meríteni
Köszi -
Vangelis
félisten
Én is szeretnék elénézést kérni hogy beköszöntem.
Balázstól is bocs a ban miatt, ......sorry
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
És ban lett a vége.
b14 kérlek állj le, szépen kérlek.
mod: valamint Gambit-et is, hogy ha már tisztában van a partner korával, akkor annak megfelelően kezelje a dolgokat. (és ez most nem a korokkal való takarózás, hanem tény. egy felnőtt néha észre sem veszi, hogy nem értik meg és ebből lesz a vita) -
Gambit
őstag
Igen, de nem véletlenül akadok fenn rajta. A vulgaritás agressziót jelent, az agresszió meg szerintem nem old meg semmit. Legalábbis én így gondolom, ráadásul a szabályok is tiltják, amik elvileg mindenkire érvényesek. Ha egy-két csillag lenne abban a szóban, akkor is mindenki értené, és ugyanaz lenne a jelentése, de mégsem úgy nézne ki, hogy valakinek megengedik, másnak meg nem. Én csak annyit írtam, hogy ki kéne csillagozni, nem pedig azt, hogy ki kéne törölni.
-
anaqer
veterán
Nem tudhatom hogy MSN-en mit beszéltek. (Nyilván.)
Külön ''beszéljük meg'' bajom nincs, csak zavart hogy olyankor is fennakadsz formai dolgokon amikor a szavakon átsüt a lényegi tartalom (vagy a kontextusból egyértelmű) . NEM lehet minden helyzetben polkorrektkedni, egyszerűen nem célravezető, nagyjából ennyi az egész. -
MUŁĐER
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Én találkoztam, de úgy,hogy egymás szülei is összekevertek minket, és a poén hogy ő is András mint én
Halálkomolyan!
Asszem bérmálkozáson volt (vagy ami előtte van,nemtom már, csak egy csaj miatt mentem hittanra anno ált, 4.-ben
)
Én ültem szépen a padon, a hasonmásom meg kint volt a színpadon,néztem is hogy hm, hogy hasonlít rám...egyszercsak odajött két nő, (mint később kiderült a hasonmás anyja és nagyanyja), és mondták nekem hogy na menjünk haza, meg jól leszidtak hogy hogy viselkedtem a színpadon stb...én meg csak néztem, meg habogtam hogy kikmaguk
De még nincs vége, az előadás közben meg az én muterom kevert össze a hasonmással engem, nézte a színpadon a másikat, és gondolta magában hogy ''ez az András nem is mondta hogy kinn lesz a színpadon...meg hogy viselkedik, majd otthon megkapja a magáét..) aztán föltűnt neki hogy nem olyan nadrág van a hasonmáson mint amilyet rámadott az ünnepségre, és kezdte kapsigálni hogy mivan
-
[amne]
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Erről jutott eszembe, hogy hogyan azt ne kérdezzétek, tehát tegnap megnéztem a The Dreamers c. filmet, amit fullra nem értettem. Valami elképzelésem van ugyan róla, de tudna valaki egy linket adni amin korrekt kritika, elemzés, miegymás található? Vagy aki látta esetleg körvonalazhatná, zavar hogy ennyire nem jött át.
Meglepő mód, Álmodozók. Párizsban játszódik a történet egyetemistákról.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Hümm... lehet hogy rossz napon tértem vissza. Talán csak holnap kellett volna.

(Lehet hogy most vannak ''azok a napok'' amikről csomó reklámban is szó van. Akkor most OB-t kéne vennem? Elvégre nem gurulós a székem, viszont valamit használni kéne ez ellen...
)
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
szerintem váltsunk témát:
Ma van a hasonmások napja.
Ki találkozott már hozzá hasonlóval.? ---mármint önmagához hasonlóval?!
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Le lett írva már párszor, hogy nem itt kellene ezeket a kisstílű és végtelenül unalmas civódásokat erőltetni. ( Vagy ha nem is lett, akkor csak azért mert már belefásult a jónép... nem tűnt fel hogy X ideje ugyan az a 4-5 ember uralja az OFF TOPICOT? ) Egy kiadós fenébeelküldés ezek után a legkevesebb, amit a szituáció megkívánt, szóval ne szépelegj már stiláris apróságokon. Nem öncélú ''fasz, hihih, pina, hihihi'' káromkodás volt, szerintem ha akarnád akár Te is láthatnád a szellemét is, nem csak a betűjét.
-
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ok, a tartalom rendben van, de a forma nem. A való életben sem túl stílszerű így felszólítani másokat bármilyen cselekedetre, körülményektől függetlenül. De annak legalább nem marad nyoma, és nem ütközik semmilyen leírt szabályzatba. (Az illemszabályokat most hanyagoljuk.) Az újoncok is megkapják keményen, ha káromkodnak. Most hivatkozzanak arra, hogy neked meg még helyeselnek is hozzá?
-
Vangelis
félisten
-
VladimirR
nagyúr
a megoldas az lett volna, hogy az elso keresre atvonultok a megfelelo topicba, esetleg azonnali hatajjal abbafejezitek amit csinaltok
ezek utan engedtessek meg nekem, hogy (mint a valo eletben is, ha ingerult vagyok) kiengedjem a ''faradt goz''-t
koszonom, mara asszem lelovom a ph-t, tovabbi jo forumozast -
Szőrös
veterán
atyagatya mi megy itt ? mindenki idegbeteg vagy mi ?
-
b14
senior tag
Igen nekem nyilt ki a csipam es nem fojtottam vissza, amit gondoltam, hanem kimondtam, ami eszembe jutott.
-
VladimirR
nagyúr
de en igen, mert mar a tokom tele van azzal, hogy ez megy minden este
utobbi idoben az offtopic mindenre hasonlit, csak regi onmagara nem
nappal erdeya csinalja a cset/blog akarmit (ami engem szemely szerint jobban idegesit, mint hogy Vangelis bekoszon), este meg Ti a fesztivalt
regebben itt olyan jol lehetett beszelgetni
egyebkent ez az elso offtopic a 6. ota, amiben nem olvastam minden hozzaszolast, mert kurvara nem vagyok kivancsi ra - es asszem nem en valtoztam ekkorat az elmult honapban -
Vangelis
félisten
ezért jó ha az embernek van felesége

-
Esmein
nagyúr
Akkor tereljük normális kerékvágásba a beszélgetést. Ma este nemtom mit kajálok, de lassan ki kellene találni valamit, mert éhen halok. Tésztám még van, meg kéne főzni, de folyton tejföllel ?
Ki tud valami olcsó és okos dolgot tészta tetejire ? -
Old Death
senior tag
mi lenne ha nem vennétek fel ezeket a fölös postokat? ill. nem válaszolnátok? nem érnék el azt amit akarnak: kurva sok hsz-t összegyűjteni
a modoknak birka türelmük van... én már rég kivágtam volna egy-két embert.. bár egy más tegnap ugrott
meg ma is 1x ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
más: ott a ring: miért kell ezt a topict szétoffolni? (
)dél óta csupán csak 150 postot kellett átnyálaznom, aminek a 85%-a anyázás... ennek semmi értelme...
Esmeinnek igaza van.. a vitából elég, szeressétek egymást
oldy
-
Sianis
addikt
Sok mindenre nem gondoltál te, főleg arra, hogy összekapunk, de mostmár mindegy! Nőjj fel, aztán majd leveszlek a fekete listáról...vagy legalább próbálj meg úgy viselkedni mint régen, újoncként, hardver témában értelmesen hozzászólni, és nem nagyképűsködni, ha te valami jobban tudsz.
-
VladimirR
nagyúr
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
takaroggyatok mar at a ringbe
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Viktor77: sebaj, ugyis mindig mindenki elirja
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Most nem akarok megint hülyeséget írni de ezzel a hozzá állással csak elriasszátok a kedves offolókat....pl Esmein-el mi van? szegény nem is mer már írni.
Gambit:Tudom hogy nem rejted de ..vagyis észreveszük, és ezért szeretünk
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Nem is írtam, hogy csúnyát írtál. Csak miközben megbeszéltünk valamit, megjött b14. Pedig a múltkor már felhívtam rá a figyelmét, hogy nem szép dolog beledumálni más dolgába.
Volkovy: Ja igen, sőt tartsam oda a másik orcámat is. Az egy dolog, hogy beszólogatnak, de hülyeségeket szólnak be.
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Affene, töri óra visszatér!
Mi is volt Dózsa Györggyel....
Parasztháború.
Mindenki sorolja be magát abba az ellenfél csoportba, ahová jónak látja. -
Vangelis
félisten
Na jó de én nem mondtam semmi csúnyát

de most komolyan nem lehetne hanyagolni engem..azé nem csinálok olyan kirívó dolgokat itt.
Offolok offolok, írok egy csomó dolgot, mint sokan mások, hogy neveket ne mondjak, nem hiszem hogy megtudnám számolni hanyan írták már olyat ide, hogy megjöttem, benéztem, majd jövök, sziasztok .....stb....velük miért nem foglalkoztatok???
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
OK, te győztél, megint.
Tudotam, hogy egy jogász ellen nem lehet győzni, de azért jó próba volt, nem?
MOD: Szánom, bánom bűneimet, tudom, hogy Gambit lesz akkor is mindenek fölött. Vagy nem de ő úgy gondolja. Nem akarok több haragot, ha más megbékél velem én szeretnék békében lenni mindenkivel. Legyen peace.
Nem, Gambit, a smiley nem maradt le a vegerol.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Na ebben hol is van az, hogy ''lekaratézok'' valakit? Ezt írtam:
''Beírtam már egyszer dj.sabee-nak is, hogy melyik dojo-ban talál meg. De még nem jelentkezett. Érdekes.
''
Ez pedig így történt, meg akart verni, én meg megmondtam neki, hol talál meg. Sulit nem akartam írni, mert ritkán jártam arra (
), a lakásra mégsem hívhatom, hát maradt az edzés. De nem írtam senkinek, hogy ''lekaratézom''. De azért szép próbálkozás egy gyerektől. 
-
escie
őstag
b14, barátom!
amit annak idején írtam, amikor beköszöntél először a nyíregyi topikba, azt vegyük semmisnek. jó?
ugyanolyan rugdalózó kiscsikó vagy, mint a kortárdsaid.
de ne félj, öt év múlva fog égni a képed, hogy milyen hülyegyerekként viselkedtél.
Gambittól, mindentől független.
hegyibeszéd vége, nem kell válaszolni. -
faster
nagyúr
Bash is kötözködik Vangelissel, szóval most ne azzal próbáljátok menteni őt, hogy nem kedvelitek Gambit stílusát.

Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor nincs félnivalóm...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hoppá, ez tényleg nem semmi...., gondolom még van valakinek hasonló élménye?
)

Ki tud valami olcsó és okos dolgot tészta tetejire ?