- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 18
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
faster
nagyúr
-
kiskubai
tag
akkor megkérlek szépen, hogy csinálj/add meg az engedélyt rá 1 oan topicra, ahol lehet ezt csinálni, és korlátlanul csillagok nélkül káromkodni.
jah, és a tobbiek ebből nem jönnek rá arra, hogy mért ordibáltam -
anaqer
veterán
Ööö... nem egészen nyert.

Szerintem tegyünk azért különbséget egy félmondatos, durván fogalmazott, de tartalommal bíró felszólítás és egy egész bekezdéses, programfikázáson nem túlmutató tirádán. -
Gambit
őstag
Szerintem anaqer nem fogja kiszedni. Jogos a haragod, mint tegnap VladimirR-nek is. Ahhoz sem nyúlt hozzá, szóval gondolom maradni fog.
Szerk: Ja, az aláírásod nem Volkovy-tól származik, hanem a Vektor című remek műből.
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Jöttök ilyen irányítható katapultokkal, meg vótörmedzsik / eermedzsik dolgokkal... HoMM2, itt van sima medzsik meg sima májt, oszt jóccakát.

De a 4k csontkatona már most is nagyon kaszabol.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kiskubai
tag
mindenki olvassa el a ''copycon.mp3'' topic-ban az utolsó előtti hsz-emet, mielőtt kimoderálják, ezt most nem bírtam magamban tartani
-
faster
nagyúr
-
_az
senior tag
a heroes öl, butít és nyomorba taszít!

-
LOTR
addikt
én mindig csak varázslásra gyúrok, sztem többet ér mint a barbár
sztem 2 legfontosabb varázslat:
town portal - earth magic
prayer - water magic
ha ez a 2 varázslat és a képesség megvan, akkor már nincs probléma
ja és persze a kedvenc hős a prayer specialitys, asszem Lyonis a neve, és az embervárból(vagy honnan
)
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
hú csaó Darvinban a kiscsaj de jól énekelt!
ugye? -
Tithian
őstag
Egy Air magic (Haste) jól mutatna az üres helyen.
Élőhalottakkal (nekróból következtetek erre) kellemes a harcot kivárás + haste kombóval kezdeni (Bless úgy sem lehet).
Szerintem az etalon: Offense speces hős (Crag Hack), skilljei: Offense + Wisdom + Air Magic (Haste) + Logistics + Pathfinding + Archery + Armorer + Earth Magic (Town Portal)
Illetve hát a jó kis Logistics speces hős (fél pályát átnyargaló). -
Old Death
senior tag
hát nekem akkor még nem volt inkább egyedül játszottam ill. havernál 2-en botok ill egymás ellen, bár egyet nem fejeztünk be
elő is veszem a játékot és felrakom most...
2006?
az se most van.. de remélem lesz egy két változás pl.: népek, a csaták, mozgás, tényleges 3D
kéne nyitni egy Heroes 5 topicot ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gambit
őstag
Hú, mekkora hot seat meccseket nyomtunk haverral! Volt, hogy egész éjjel játszottunk. A 2. résznek volt szerintem a legjobb hangulata.
Szerk: 2006 tavasza a pc guru szerint.
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
nekem bejött a ballista képzettség is

lőhetsz a ballistával arra akire akarsz és nem arra lő akire akar...
eről jut eszembe... minap jutott eszembe, h elő kéne venni a Heroes 2-öt...
Gambit: mikor?
oldy
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Heroes?
Az király játék, és jön az 5.! -
anaqer
veterán
Wisdom
Necromancy
Logistics
Luck
Pathfinding
Archery
Diplomacy
[emptyslot]
[emptyslotra] most hat szint tápolás után a következőket adta :
Mysticism vagy Ballista
Dögöljön meg, ilyen frankó kézettségek mellé most valami király Leadership vagy ilyesmi helyett benyomni egy Ballistát...
-
Matr x
aktív tag
te is? nemá...

Lazaa... így kell otthagyni az OT-t 2órára és utána írni...
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Vegyél ki a gépéből egy valag ramot, hogy csak negy nagyon minimális legyen benne, és úgy hagy töltődjön
Persze ezt konvertáld át BMP-re a fokozott hatás kedvéért

Amúgy jegyezd meg, a nők a pingvinekre meg a ladákra buknak
Pínz, pínz, lada. Ez az élet regulája![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SZERK: 1024*768: 20 darab vízszintesen, 17 darab függőlegesen. Az 340 darab
Megnéztem 
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
-
Bazsesz
őstag
-
Gambit
őstag
-
Bazsesz
őstag
-
Kidus
őstag
-
Esmein
nagyúr
-
Gambit
őstag
-
Niquis
aktív tag
Meséld el. Hátha jobb lesz.

Dolgozol és ott találnak meg? Telefonon hívogatnak? Az ajtódon dörömbölnek? Hívj, segítünk! The Human Exterminator Kft.
[Szerkesztve] -
dannnnn
senior tag
-
Kidus
őstag
Gyerekek, néha úgy ki tudok készülni....
A sok ovis barom, egyre több van, komolyan, nem tudom honnan jönnek, de egyre csak szaporodnak mindenhol.
Ma is sikerült elvenniük a jókedvem... -
Esmein
nagyúr
-
Bazsesz
őstag
-
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
Ez a szarulbeállítottultraszarulzselézett™® kép rólam.
Egy jó kép: Bővebben: link
majd ha kész lesznek a zsír képek, megmutatom.Jó az a háttér

-
Gambit
őstag
-
Bazsesz
őstag
Bővebben: link
Ez a szarulbeállítottultraszarulzselézett™® kép rólam.
Egy jó kép: Bővebben: link
majd ha kész lesznek a zsír képek, megmutatom. -
Esmein
nagyúr
-
Bash
őstag
-
Esmein
nagyúr
Az elemhez legközelebb lévő jumpert átrakod,miután áramtalanítottad a gépet, értsd kábel kihúz, kapcsoló lenyom. Majd 10 sec múlva visszarakod, áram alá helyezed és start.
-
dannnnn
senior tag
emberek! lehet hogy rossz helyre kérdezem de hogyan kell a lapomat resetelni? kiszedem az elemet? mintha láttam volna feljebb ilyesmit azért kérdeztem.
-
Type-R
őstag
-
gozso
őstag
-
Bazsesz
őstag
na ezt a npot is megéltem. kirakták a tablónkat. én vok a legrondább rajta

-
gozso
őstag
szívesen mutatnék egy képet, hogy milyen eszközzel kellene ezeket használni...de nem találok sehol

mondjuk, lehet hogy jobb is...
-
Gambit
őstag
Igen, én szerintem a media marktban láttam. Sőt, szinte biztos vagyok benne, hogy lehet. De ha nem lehet, akkor is szerzünk, csak szólj!

Szerk: A méretekről fogalmam sincs sajnos.
[Szerkesztve] -
snt
senior tag
Aki tud segíteni router beállításban plz keressel fel msn-en!! Sajnos a routeres topicban nem nagyon jön válasz és sürgős lenne!
köszi -
gozso
őstag
értem. forrasztani kell...ezt megoldom szerintem..
ujabb kérdés:
hanyattegeret lehet még kapni? ezek szabvány méretűek? ugy értem, mindegyikben egyforma a golyó? -
Gambit
őstag
Ja, ez szerintem megoldható. Kiszedtem a kapcsolókat a gépből, két sima kapcsoló van a kábel végén, valahogy tuti meg lehet hosszabbítani őket.
-
gozso
őstag
szerintem tök hülyén tettem fel a kérdést...elnézést érte.
a reset, esetleg a power gombot egy nagyméretű nyomógombra kellene rákötnöm, amit az asztalon el lehet helyezni -
Gambit
őstag
-
Slayer Valor
őstag
-
gozso
őstag
mivel win lesz a gépen, igy a reset gomb kivezetése elkerülhetetlen...
közben a bekapcsolásra nekem is felötlött ez a megoldás...alaplap támogatni fogja
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
-
gozso
őstag
szerintetek a power és reset gombokat kilehet vezetni külön kapcsolóra?
-
Esmein
nagyúr
-
b14
senior tag
-
Viktor77
titán
-
Bash
őstag
-
Esmein
nagyúr
Érdekes, hogy pont az nem elismert, mikor az egyik leggenyább vizsga, nembaj, nekem meglett belőle elsőre a 80/67%, szóbeli/írásbeli.
-
b14
senior tag
Melyik programmel lehet elforgatni a pc képenyőjét 180 fokkal?
Nagyon sürgős.!!!!! -
b14
senior tag
-
Gambit
őstag
-
Bash
őstag
jéééé! most ebben a pillanatban pont 37000 regisztrált felhasználója van a PH-nak

És ebből 32662 újonc.

-
Slayer Valor
őstag
jéééé! most ebben a pillanatban pont 37000 regisztrált felhasználója van a PH-nak

-
Gambit
őstag
-
Old Death
senior tag
-
Marianna
csendes tag
-
lorcsi
veterán
-
Jim Tonic
nagyúr
-
Marianna
csendes tag
Nekem írásban könnyebb, jobban át tudom gondolni a dolgokat, persze ez a témától is függ. mindegy, úgyis az egész osztályt érinti a dolog majd együtt kitalálunk valamit

-
Gambit
őstag
-
Old Death
senior tag
igen, Westendben, lehet kapni az egyik (2 van) Nike boltban
Livestrongos biztos van, mert a hét elején hoztak több ezer darabot (990 Ft)
de a másik nincs, de azt is uott lehet kapni
oldy
-
Gambit
őstag
Olvastam, hogy vettél livestrongos karkötőt, és tudod, hol lehet kapni stand up speak up-osat. Elárulnád nekem pontosan?
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
Átfogó elnevezés
ez tetszik
de igen, olyasmi
Megcsináltam egyet én is, 96% de ezek még elég könnyűek voltak.... meg nem is az írásbelitől félek, hanem inkább a szóbelitől, mi lesz ha leblokkolok vagy akármi. És ha nem sikerül akkor nincs másik esélyem, aug 31 után már semmire sem megyek vele...Nekem mindenki azt mondta akinek eddig sekerült hogy a szóbeli könnyebb mint az írásbeli azon hamarabb átmennek....
-
Jim Tonic
nagyúr
-
Marianna
csendes tag
Átfogó elnevezés
ez tetszik
de igen, olyasmi
Megcsináltam egyet én is, 96% de ezek még elég könnyűek voltak.... meg nem is az írásbelitől félek, hanem inkább a szóbelitől, mi lesz ha leblokkolok vagy akármi. És ha nem sikerül akkor nincs másik esélyem, aug 31 után már semmire sem megyek vele... -
Old Death
senior tag
lehetne mostanában kérni is egy jó kis nap-táncot?

mert egész du. jó idő volt, frankón sütött a nap, meleg volt, viszont most nagy felhők jönnek és beborult már megint
jah ha lehetne kérni akkor a woodoo és a muszlim szertartás után most indián tánc következzék![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

oldy
-
lorcsi
veterán
-
Jim Tonic
nagyúr
-
lorcsi
veterán
Sok helyen lehet rigó utcait csinálni, ha lehet akkor én Szolnokon szeretném, de lehet hogy majd ők mondják meg hova menjek. Nekem végülis teljesen mindegy hogy milyen, az a lényeg hogy aug. végéig meglegyen, de ha nem akkor meg majd 2 év múlva érettségin... utána meg 2 tantárgyból angolul érettségi és külön vizsga nélkül kapok felsőfokút
az egyik tuti a matek lesz, a másikat még nem tudom, talán fizika.
Köszi a linket, ezt még nem láttam2. teszt:
Eredményed 68%.
Elsőre helyesen megválaszolt kérdések:11/20 -
lorcsi
veterán
Sok helyen lehet rigó utcait csinálni, ha lehet akkor én Szolnokon szeretném, de lehet hogy majd ők mondják meg hova menjek. Nekem végülis teljesen mindegy hogy milyen, az a lényeg hogy aug. végéig meglegyen, de ha nem akkor meg majd 2 év múlva érettségin... utána meg 2 tantárgyból angolul érettségi és külön vizsga nélkül kapok felsőfokút
Köszi a linket, ezt még nem láttamÉretem tehát a rigó utcasi amolyan átfogó elnevezés....

-
Marianna
csendes tag
A debreceni rigó utcasi?
arra sokan mondják hogy nem jó....nekem legutóbb vmi CAmbridge-i nyelvvizsgát mondtak....van már elég sok ami nem olyan nehéz (ez mondjuk viszonylagos ) mint a rigó utcasi & simán jó...szerintem azok közül válsz.
Persze 1 ideig jó hogy itthol vagyok de utána már annyira uncsi hogy nagyon ... már minden bajom van .. mindenfélét kitalálok hogy ne legyek otthol

[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Sok helyen lehet rigó utcait csinálni, ha lehet akkor én Szolnokon szeretném, de lehet hogy majd ők mondják meg hova menjek. Nekem végülis teljesen mindegy hogy milyen, az a lényeg hogy aug. végéig meglegyen, de ha nem akkor meg majd 2 év múlva érettségin... utána meg 2 tantárgyból angolul érettségi és külön vizsga nélkül kapok felsőfokút
Köszi a linket, ezt még nem láttam -
lorcsi
veterán
-
Tithian
őstag
Jó neked, nem kell korán kelni meg ilyesmi... most is olyan fáradt vagyok, 2:45-ig suli,csak 4 után értem haza.... most meg azt próbálom kitalálni hogy milyen nyelvvizsgát lenne érdemes csinálni... van egy ami elég könnyű, de június elején van és már a jövő héten jelentkezni kellene, a rigó utcai csak július végén van de lehet hogy én ahhoz még kevés vagyok... mármint a tudásom kevés, nem én

Ha könnyű nyelvvizsgát akarsz, akkor angolból az ELC-t, németből az ÖSD-t tudom ajánlani. Az utóbbi mostanában egyre könnyebb.
A Rigó utcai alkalmanként furcsán nehéz, még mindig vannak visszaélések vele kapcsolatban, nemzetközileg pedig (IIRC egyedülálló módon) nem elismert. -
lorcsi
veterán
Jó neked, nem kell korán kelni meg ilyesmi... most is olyan fáradt vagyok, 2:45-ig suli,csak 4 után értem haza.... most meg azt próbálom kitalálni hogy milyen nyelvvizsgát lenne érdemes csinálni... van egy ami elég könnyű, de június elején van és már a jövő héten jelentkezni kellene, a rigó utcai csak július végén van de lehet hogy én ahhoz még kevés vagyok... mármint a tudásom kevés, nem én

Ezt nézd meg:Bővebben: link
-
lorcsi
veterán

A debreceni rigó utcasi?
arra sokan mondják hogy nem jó....nekem legutóbb vmi CAmbridge-i nyelvvizsgát mondtak....van már elég sok ami nem olyan nehéz (ez mondjuk viszonylagos ) mint a rigó utcasi & simán jó...szerintem azok közül válsz.
Persze 1 ideig jó hogy itthol vagyok de utána már annyira uncsi hogy nagyon ... már minden bajom van .. mindenfélét kitalálok hogy ne legyek otthol

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
-
Dilikutya
félisten
-
Marianna
csendes tag

-
lorcsi
veterán
-
Digital
addikt
-
lorcsi
veterán
Minden délelőtt tanulok otthol...kb. 2 felé megunom c feljövök az egyetemre netezni....
De tegnap pl. a FÁbry előadását néztük meg a Lovardában....
Jóbarátokat én is szertem
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
-
Digital
addikt
Délután voltam vért adni. Volt ott a sorban mögöttem egy gumicsizmás, erősen alkoholista kinézetű ember, persze nyilván józanul. Van ugye egy igen-nem felelgetős tesztlap, amit ki kell tölteni. Azon van 1 kérdés, hogy az elmúlt 1 évben volt-e homoszexuális vagy biszexuális kapcsolata. Elkezdett háborogni, hogy milyen kérdés ez, ő ezt nem húzza alá, mire egy másik tag meg beszól hogy ha nem vagy buzi nyugodtan aláhúzhatod, mire a gumicsizmás kontráz, hogy ő nem buzi, nem köcsög, ezt nem húzza alá... aztán nagy nehezen sikerült meggyőzni, hogy ha nemmel válaszol, akkor valószinű nem buzi
A másik tag még marházott egy sort, jót röhögtem.
Ja és a véradós csajszi udvarolt, azt mondta nagyon szép vénám van
Szeretek odajárni, mindig olyan kedvesek 
Nehogy éjszaka berepüljön az ágyadba,és kiszívja..........a véred

-
Marianna
csendes tag
-
Dilikutya
félisten
-
jeges
senior tag
Délután voltam vért adni. Volt ott a sorban mögöttem egy gumicsizmás, erősen alkoholista kinézetű ember, persze nyilván józanul. Van ugye egy igen-nem felelgetős tesztlap, amit ki kell tölteni. Azon van 1 kérdés, hogy az elmúlt 1 évben volt-e homoszexuális vagy biszexuális kapcsolata. Elkezdett háborogni, hogy milyen kérdés ez, ő ezt nem húzza alá, mire egy másik tag meg beszól hogy ha nem vagy buzi nyugodtan aláhúzhatod, mire a gumicsizmás kontráz, hogy ő nem buzi, nem köcsög, ezt nem húzza alá... aztán nagy nehezen sikerült meggyőzni, hogy ha nemmel válaszol, akkor valószinű nem buzi
na hja...és még sört is adnak

-
lorcsi
veterán
-
Marianna
csendes tag
Szia Lorcsi, itt vagy?

-
Dilikutya
félisten
-
erdeya
senior tag
nos, döntöttem.
beszállok az időgépbe és a 15:50-essel megyek haza.
Pápá!
Holnap boci ismét múzik!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 18
- (téma lezárva)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ford topik
- Marathon: PVE-mód jön, a Bungie vázolta a következő szezont
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Szaporodik és sokasodik a One UI 8.5
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- iPhone 15 Pro 256GB White Titanium- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5461
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)