Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Jöttök ilyen irányítható katapultokkal, meg vótörmedzsik / eermedzsik dolgokkal... HoMM2, itt van sima medzsik meg sima májt, oszt jóccakát.

De a 4k csontkatona már most is nagyon kaszabol.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kiskubai
tag
mindenki olvassa el a ''copycon.mp3'' topic-ban az utolsó előtti hsz-emet, mielőtt kimoderálják, ezt most nem bírtam magamban tartani
-
_az
senior tag
a heroes öl, butít és nyomorba taszít!

-
LOTR
addikt
én mindig csak varázslásra gyúrok, sztem többet ér mint a barbár
sztem 2 legfontosabb varázslat:
town portal - earth magic
prayer - water magic
ha ez a 2 varázslat és a képesség megvan, akkor már nincs probléma
ja és persze a kedvenc hős a prayer specialitys, asszem Lyonis a neve, és az embervárból(vagy honnan
)
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
hú csaó Darvinban a kiscsaj de jól énekelt!
ugye? -
Tithian
őstag
Egy Air magic (Haste) jól mutatna az üres helyen.
Élőhalottakkal (nekróból következtetek erre) kellemes a harcot kivárás + haste kombóval kezdeni (Bless úgy sem lehet).
Szerintem az etalon: Offense speces hős (Crag Hack), skilljei: Offense + Wisdom + Air Magic (Haste) + Logistics + Pathfinding + Archery + Armorer + Earth Magic (Town Portal)
Illetve hát a jó kis Logistics speces hős (fél pályát átnyargaló). -
Old Death
senior tag
hát nekem akkor még nem volt inkább egyedül játszottam ill. havernál 2-en botok ill egymás ellen, bár egyet nem fejeztünk be
elő is veszem a játékot és felrakom most...
2006?
az se most van.. de remélem lesz egy két változás pl.: népek, a csaták, mozgás, tényleges 3D
kéne nyitni egy Heroes 5 topicot ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anaqer
veterán
Wisdom
Necromancy
Logistics
Luck
Pathfinding
Archery
Diplomacy
[emptyslot]
[emptyslotra] most hat szint tápolás után a következőket adta :
Mysticism vagy Ballista
Dögöljön meg, ilyen frankó kézettségek mellé most valami király Leadership vagy ilyesmi helyett benyomni egy Ballistát...
-
Bazsesz
őstag
Vegyél ki a gépéből egy valag ramot, hogy csak negy nagyon minimális legyen benne, és úgy hagy töltődjön
Persze ezt konvertáld át BMP-re a fokozott hatás kedvéért

Amúgy jegyezd meg, a nők a pingvinekre meg a ladákra buknak
Pínz, pínz, lada. Ez az élet regulája![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SZERK: 1024*768: 20 darab vízszintesen, 17 darab függőlegesen. Az 340 darab
Megnéztem 
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Bővebben: link
Tessék, csak neked, csak most
-
Kidus
őstag
Gyerekek, néha úgy ki tudok készülni....
A sok ovis barom, egyre több van, komolyan, nem tudom honnan jönnek, de egyre csak szaporodnak mindenhol.
Ma is sikerült elvenniük a jókedvem... -
Bazsesz
őstag
Bővebben: link
Ez a szarulbeállítottultraszarulzselézett™® kép rólam.
Egy jó kép: Bővebben: link
majd ha kész lesznek a zsír képek, megmutatom. -
dannnnn
senior tag
emberek! lehet hogy rossz helyre kérdezem de hogyan kell a lapomat resetelni? kiszedem az elemet? mintha láttam volna feljebb ilyesmit azért kérdeztem.
-
Bazsesz
őstag
na ezt a npot is megéltem. kirakták a tablónkat. én vok a legrondább rajta

-
snt
senior tag
Aki tud segíteni router beállításban plz keressel fel msn-en!! Sajnos a routeres topicban nem nagyon jön válasz és sürgős lenne!
köszi -
gozso
őstag
szerintetek a power és reset gombokat kilehet vezetni külön kapcsolóra?
-
b14
senior tag
Melyik programmel lehet elforgatni a pc képenyőjét 180 fokkal?
Nagyon sürgős.!!!!! -
Bash
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
És ebből 32662 újonc.

-
Slayer Valor
őstag
jéééé! most ebben a pillanatban pont 37000 regisztrált felhasználója van a PH-nak

-
Marianna
csendes tag
Átfogó elnevezés
ez tetszik
de igen, olyasmi
Megcsináltam egyet én is, 96% de ezek még elég könnyűek voltak.... meg nem is az írásbelitől félek, hanem inkább a szóbelitől, mi lesz ha leblokkolok vagy akármi. És ha nem sikerül akkor nincs másik esélyem, aug 31 után már semmire sem megyek vele... -
Old Death
senior tag
-
Divi
aktív tag
-
Marianna
csendes tag
Sok helyen lehet rigó utcait csinálni, ha lehet akkor én Szolnokon szeretném, de lehet hogy majd ők mondják meg hova menjek. Nekem végülis teljesen mindegy hogy milyen, az a lényeg hogy aug. végéig meglegyen, de ha nem akkor meg majd 2 év múlva érettségin... utána meg 2 tantárgyból angolul érettségi és külön vizsga nélkül kapok felsőfokút
az egyik tuti a matek lesz, a másikat még nem tudom, talán fizika.
Köszi a linket, ezt még nem láttam -
Tithian
őstag
válasz
Marianna
üzenetére
Ha könnyű nyelvvizsgát akarsz, akkor angolból az ELC-t, németből az ÖSD-t tudom ajánlani. Az utóbbi mostanában egyre könnyebb.
A Rigó utcai alkalmanként furcsán nehéz, még mindig vannak visszaélések vele kapcsolatban, nemzetközileg pedig (IIRC egyedülálló módon) nem elismert. -
lorcsi
veterán
válasz
Marianna
üzenetére
Ezt nézd meg:Bővebben: link
-
lorcsi
veterán
válasz
Marianna
üzenetére
A debreceni rigó utcasi?
arra sokan mondják hogy nem jó....nekem legutóbb vmi CAmbridge-i nyelvvizsgát mondtak....van már elég sok ami nem olyan nehéz (ez mondjuk viszonylagos ) mint a rigó utcasi & simán jó...szerintem azok közül válsz.
Persze 1 ideig jó hogy itthol vagyok de utána már annyira uncsi hogy nagyon ... már minden bajom van .. mindenfélét kitalálok hogy ne legyek otthol

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Marianna
csendes tag
Jó neked, nem kell korán kelni meg ilyesmi... most is olyan fáradt vagyok, 2:45-ig suli,csak 4 után értem haza.... most meg azt próbálom kitalálni hogy milyen nyelvvizsgát lenne érdemes csinálni... van egy ami elég könnyű, de június elején van és már a jövő héten jelentkezni kellene, a rigó utcai csak július végén van de lehet hogy én ahhoz még kevés vagyok... mármint a tudásom kevés, nem én

-
Marianna
csendes tag
Szia Lorcsi, itt vagy?

-
Dilikutya
félisten
Délután voltam vért adni. Volt ott a sorban mögöttem egy gumicsizmás, erősen alkoholista kinézetű ember, persze nyilván józanul. Van ugye egy igen-nem felelgetős tesztlap, amit ki kell tölteni. Azon van 1 kérdés, hogy az elmúlt 1 évben volt-e homoszexuális vagy biszexuális kapcsolata. Elkezdett háborogni, hogy milyen kérdés ez, ő ezt nem húzza alá, mire egy másik tag meg beszól hogy ha nem vagy buzi nyugodtan aláhúzhatod, mire a gumicsizmás kontráz, hogy ő nem buzi, nem köcsög, ezt nem húzza alá... aztán nagy nehezen sikerült meggyőzni, hogy ha nemmel válaszol, akkor valószinű nem buzi
A másik tag még marházott egy sort, jót röhögtem.
Ja és a véradós csajszi udvarolt, azt mondta nagyon szép vénám van
Szeretek odajárni, mindig olyan kedvesek 
-
erdeya
senior tag
nos, döntöttem.
beszállok az időgépbe és a 15:50-essel megyek haza.
Pápá!
Holnap boci ismét múzik!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Androidos fejegységek
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az se most van.. de remélem lesz egy két változás pl.: népek, a csaták, mozgás, tényleges 3D

Persze nemkevés munka kell hozzá.