Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
mert az mtv nem kereskedelmi csatorna... ezért nem rak bele reklámot

minden adó azért adja hangosabban a reklámot, mert feltételzik, h te nagy ívben sz@rsz rá így nem is tartózkodsz a helyiségben, no de nem azért adják hangosabban, h meghalljad a 13 perces reklámblokk végét, hanem azért, h a reklámokat halljad és költsed a lóvéd...
nos igen a műsorsugárzási-szerződésben fel lehet ilyet tüntetni, h nem lehet megszakítani az adott műsort lásd pl.: Schindler listája, erre a nagypofáju retek klub meg azt mondja, h a film témája ill. erkölcsi okok miatt nem szakítják meg a filmet, na itt széjjel röhögtem magam, ha már nem lehet akkor állítsuk be úgy, h mi fasza csávók vagyunk és tiszteletben tartjuk a jó ízlést ill. a témát, na ez az igazán szánalmas...
de hogy visszatérjek a sorozatok kontra reklám témára. a sorozatok arra vannak, h reklám(ok) legyen(ek) bennük (sajnos)
a reklámokkal nem lehet mit csinálni azaz lehet, amikor reklám jön előtte 2mp-el leveszik a logót, na akkor kell lehalkítani a tv-t és az említett effektusokat véghez vinni
-
_Volkovy_
nagyúr
mék alszaszni.
pápá. -
Gambit
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Én értem a poént. Kérlek ne idegesíts fel! Pont azt magyarázom, hogy abban a szituációban poénkodni gyerekes volt. Nem érted? Komoly szituáció vs. gyerekes poén. Gyerekes poén vs. komoly szituáció. Egyik oldal, másik oldal. Hogy magyarázzam el, hogy megértsd?
[Szerkesztve] -
BosX
aktív tag
válasz
Old Death
üzenetére
Hát én nemigen emlékszem reklámra Vészhelyzetben, mtvn például szvsz tuti nem volt, az rtlen meg különösen idegesítő hogy 3*hangerővel ordítják a pofádba, hogy küldjed az emeltdíjas smst, mert akkor nyerhecc dvdt...

Ki tudja, lhet még abba is belecsempésztek a filmközepébe némi ajándékot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A sorozat gyártója helyében kikötném, hogy nem lehet megszakítani reklámblokkal a részeket, mert ugye egy 40percess vlaminél még a pisikakikajasörcigi effektusra se nagyon lehet hivatkozni...
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Jó, akkor hát bennem van a hiba, nincs mese. Megyek is át a Tildy zaklatásos topicjába elnyomni egy-két magnumos poént, hátha akkor felzárkózhatom melléd. Végülis simán lehet a másik nyomorúságán poénkodni, ez igazán felnőttes. Szóval én kérek elnézést, hogy gyerekesnek neveztelek, poénra fel, szórakozás az élet, ha vér folyik is. (Persze csak ameddig nem a sajátunk.)
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Újabban(régebben nem)be szoktam ismerni a hülyeségeimet,csak tudod,a magnum-pörgetés teljesen a poén kategóriába tartozik.
A poénjaimért meg hadd ne kérjek már bocsánatot.
Ha komolyan írtam volna,igazad is lenne.Csak sajnos rosszul jött le számodra.
(Abba már bele se merek menni,ha te azt feltételezed valakiről,hogy komolyan ír ekkora hülyeségeket.Ekkor kiben lenne a hiba?Abban,aki írja,vagy aki félreértelmezi?) -
Gambit
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Pont nem azzal van a gond, hogy nem tudtál érdemben hozzászólni, hanem hogy gyerekesen álltál hozzá egy komoly témához. Erre meg máskor te nevezel gyerekesnek másvalakit. Ez a tipikus bagoly mondja helyzet. Erre figyeltem fel, és szóltam. Erre te kétféleképpen reagálhattál, te ezek közül a gyerekes duzzogást, és a ''csakazértisnekemvanigazam'' reakciót választottad. Választhattad volna azt is, hogy elismered, hogy te sem mindig viselkedsz éppen felnőttként, mert mondjuk még nem is vagy az. Röviden ennyi.
-
Old Death
senior tag
mindig is volt reklám

csak az embernek már nem tűnik fel...
egy epizód cirka 40 perc... azt bőven el lehet osztani, h a hatályos reklámtörvényeknek eleget téve reklám csak 15 percenként szakíthatja meg a műsort.. igaz azt nem írják, h akkor hány percre... szal minden 30 percnél hosszabb, sőt néha még a rövidebb műsorokban is van reklám pl.: Fókusz a vége előtt komoly 90 másodperccel... Marsi néni visszatér elmondja, h holnap mi lesz (ismét érdekes műsor
) majd elköszön
szerk.: majd megtanulok írni is, helyesen...
[Szerkesztve] -
-
BosX
aktív tag
Qrva száját annak, aki reklámot rakott a Vészhelyzetbe

-
Gambit
őstag
Jah. Mert nyilván felnőttként átérezte annak az embernek a helyzetét, akit fizikailag fenyegetnek hetek óta. Lakására járnak, stb. Ezt nem lehet kimagyarázni. Ilyen helyzetben az ember nem poénkodik szerintem.
Killerman: És azt hiszed, ezzel egyedül vagy? Elárulom, kb. 3 milliárd sorstársad van.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Társas lényként élek,noha nem úgy,mint mindenki más.Pont ettől érzem jól magam.Ha úgy kéne élnem mint az összes többi humanoidnak,semmi szórakoztató nem lenne az életben.
''pörgessen egy magnumot az ujján az utcán.''
Több humorérzéket..Néha vannak ritka pihent perceim.Ennyi az egész.Csak sokan annyira be vannak gyepesedve,hogy a direkt poénoktól eltekintve nem értik a tréfát. -
Gambit
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
''Bele az ember képébe,és lesz ami lesz.''
Ez a mentalitás nyilván a Rambó filmekből ragadt rá az emberekre, de ha társas lényként akarsz élni, mint mindenki más, akkor esetleg nem árt, ha tudsz viselkedni. Disztingválni például.
És nem az van, hogy nem tudom elfogadni a viselkedésed, csak irritál, hogy beszólsz valakinek, hogy gyerekes (amiben egyébként történetesen igazad is van), közben meg te sem vagy éppen jobb. Pl. több olyan hsz-edre is emlékszem, amikor olyan topicokban, amikor valakit megfenyegettek, és segítséget kért, te azt tanácsoltad, hogy pörgessen egy magnumot az ujján az utcán. Ez nem gyerekes? -
_Volkovy_
nagyúr
Persze.Én például egyszer bunkó vagyok,másszor gyerekes,ismét más alkalommal pedig hülyeségeket beszélek.
De.
Legalább nem próbálom a mondandóm sejtelmes körmondatok,ill.jól hangzó kifejezések mögé bújtatni.Bele az ember képébe,és lesz ami lesz.
Tudom hogy nem túl tapintatos,de nem fogom megjátszani magam.
Ha nem tudod elfogadni,nem gond,de szépen kérlek ne szólogass be,mert egy idő után hihetetlenül fárasztó. -
-
Gambit
őstag
-
_Volkovy_
nagyúr
Muszáj minden hozzászólásomra reagálni valamit negatív jellegűt?
Kezd telelenni a hócipőm,hogy akármit írok,mindig jön valaki,aki fasznak néz.
Tanuljatok meg írott szöveget értelmezni,talán akkor nem lesznek ilyen jellegű problémáitok.
Ja igen,még egy jótanács tőlem,a fasztól: több humorérzékkel könnyebb az élet.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
-
gozso
őstag
el vagyok keseredve...megint nem jött össze..

-
Gambit
őstag
válasz
Bazsesz
üzenetére
Hát igen, de pontosan akik a rang miatt írnak, azokat fogja meg az időkorlát, és nem Téged. Te most akkor sem fogsz rákapcsolni, ha megmondják a konkrét határokat, más meg akkor is nyomul ezerrel, ha nem tudja, csak reméli, hogy egyszer előrelép. Őket meg is fogja szépen az időkorlát. (Mondjuk én dumálok, pedig nekem is sok a hsz-em, de csak azért írok, hogy ne kelljen a holnapi 2 zh-ra tanulnom...
) -
Bazsesz
őstag
Hát valaki azért tudna ranghajhászni...

Nézz pölö engem. holnap lesz 600 napja, hogy a PH!-n vagyok, és meg merem kockáztatni, hogy talán elég a PHZ! nagyúrhoz. De a kedvencéhez tutira. HA meglesed, az két szint, talán 3. Szal ha rákapcsolnék, és a ban határán postolgatnék, lehet, hogy meglenne az a nagyúr. De hogy őszinte legyek nem nagyon izgat engem, hogy mi van a nevem alatt, mert ez csak egy ''felirat''. Attól senem leszek okosabb, senem leszek hülyébb. Ugyanaz maradok, aki eddig voltam, és ugyanaz is leszek mindörökké.
Csak egyesek ezt nem fogják fel, és nyomják a dolgokat ezerrel, merthogy milyen jó, hogy nem újonc, hanem senior tag... -
Sianis
addikt
Egy Intel és egy Motorola processzor vetélkednek.
- Mennyi 2+3? - kérdezi a Motorola
- 4 - vágja rá az Intel
- Rossz eredmény - mondja a Motorola
- De azért gyors voltam, nem? -
Gambit
őstag
válasz
dannnnn
üzenetére
Szerintem nekik sem volt fogalmuk róla, hogy létezik ez a rang, és most is kb. annyit tudnak róla, amennyit mi. (Ez személyes vélemény, lehet, hogy hülyeség.) Annál meg már tapasztaltabb userek ők, hogy külön hsz-t pazaroljanak ilyesmire. Arról nem is beszélve, hogy akkor nyilvánvalóvá válna, hogy nem tudtak róla.

-
Gambit
őstag
Ez is volt az ötletek között, de nyilván nem éri meg a plusz munkát, így egyszerűbb volt.
dannnnn: Remény mindig van. Én úgy ismertem meg a ph!-t, hogy itt fontos a felhasználók véleménye. Remélem, ebben a tekintetben is számítani fog, hogy a tagok szeretnének ilyen kis ''ajándékban'' részesülni, mint a régiek.
Bazsesz: Igen, én is csak kiemeltem I_Am-et, de valóban észrevehető, hogy új modok álltak munkába. Szerintem ez elősegíti az egyéni avatárok ügyét, mert együtt könnyebben megtartják a rendet. (Esetleg besegítünk kicsit mi is.
) -
TéKrys
senior tag
-
Gambit
őstag
Ez egyébként tök érdekes, mert nekem is a napokban jutott újra eszembe a téma (amikor észrevettem, hogy rangot léptem), meg mások is egyszercsak elkezdték aktívan felhozni a témát. Pl. Killerman is írta, ami azért jó hír, mert szükség esetén be tud segíteni Bash-nek visszaverni a nyomik rohamát. Meg szerintem I_Am-nek sem kellene kétszer mondani, hogy fegyelmezzen.

-
Bazsesz
őstag
Na, megvan beszélve, hétvégén megyek bábonyba házibuliba. Van itthon egy literes garone cherry, veszek még vodkát (fíl da vodka, vodka powa), meg még valami smash-t, vagy bacardi breezert.
Ottlesz az a nő, akibe eléggé bele vagyok zúgva, szal annyit nem szabad innom, hogy a távolságot ne tudjam betartani, mert félek, hogy valami negatív dolgot művelek...
Alig várom.
Utánna meg nemsűrűn leszek fennt, mert készülök érettségire. Majd azután leszek többet valszeg. Szal szombatig el kell viselnetek még, uztánna vagy 2 hónap szünet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TéKrys
senior tag
LoL: Bővebben: link

már alig várom hogy megint lehessen saját(készítésű) avatar-t választani. -
pweisz
senior tag
Nem tud valaki frankó név generátort, amivel jólhangzó nevet lehet generálni? Haver caneljének kéne valami jó név. Esetleg ha valakinek van valami jólhangzó anglius név ötlete ossza meg.
-
Dictator^
veterán
kérdésem lenne, operát használok és itt jobbra a belépés alatt ijra milyen topikokhoz szoltam hozzá... azt lehet valahogy törölni mert kezd sok lenni és zavar...ötlet?
-
Bash
őstag
Rossz az informátorotok. I ain't going anywhere but hell.

-
Bash
őstag
lol: Bővebben: link
-
Szőrös
veterán
Nyah emberek én most elköszönök mer' holnap hajnalban elhúzok Egyiptomba süttetni a pocimat meg seritalt vedelni meg turista lányokat kergetni. Legyetek jók , pacsi/puszi . Jövő hét szerdán jövök. Torzonborz logout
-
Vangelis
félisten
Na egy megyek up.....melózni, de csak reggelig
-
Sianis
addikt
Nah jó sokat alkottatok reggel óta megint...
-
lesaux
veterán
528 fölött járt, erre hibát észlelt, leállt, most meg 125 van beírva rekordnak.

Aktív témák
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fizikát utálom - ennyi, de ez nagyon ment.

)