Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
Apophis
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Én is vígan sielek, de egyszer véletlen túl gyorsan guggolok le, és egy napra úgymaradok, ahogy az már előfordult... Mint egy vénember. Ettől még a sport természetesen jó, és folytatom is amint a körülmények úgy alakulnak.
(most veszem észre, hogy ez a smiley lenyúlás:
, ejnye...) -
Niquis
aktív tag
válasz
fokukac
üzenetére
Hmm. Mintha ott laknék.
Már másfél éve.
a srác tényleg nem vágja ki annyira a magasakat mint axl, de azért nem rossz, meg már az is frenetikus, hogy Guns élőben
tök olyan érzésem volt mikor először láttam őket, mintha leklónozták volna a zenekart.
Hovamész, micsinász? A hamar megöregedés nem zavar;)
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
''amit igazán útáltam, az a többváltozós korreláció- és regressziószámítás, variancia-analízis, amit egy fél évig nyomtunk''
én szerettem ezeket is, bár nekem nagyon jó tanárom volt...szerintem
később a szakirányon használtuk rengeteget a korreláció- és regressziószámítást is...és bizonyos témakörökben kifejezetten előnyös a téma ösmerete a munkahelyen is...
tény, h a középértékek elméleténél bonyolultabb, viszont éppen emiatt jóval változatosabb is
-
jeges
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
makro-könyv ügyében egyetértünk

statisztikába' már kevésbé. a konfidencia-intervallumok és a hipotézis vizsgálat egyáltalán nem értelmetlen, max azon a szinten annak tűnik, ahogy a közgázon tanítják. egyébként szinte mindenhol aktívan használják a pszichológiától kezdve a mérnöki tudományokig bezárólag. -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Dolgozó nő lettem tudod...
A nekünköt meg ne így számold, én voltam anyagi csőd szélén, nem a párom , akinek vannak megtakarításai... (Tudod, az albit és a rezsit akkor is felesben fizettek, mikor nem dolgoztam... érted?
)
A kocsit meg nem én veszem/venném hitelre, hanem a párom...
Ő meg fogjuk ha nem is túl jól, de keres.
18 ezer forint lenne a havi részlet.
szerk: látom szerkesztettél: nos nem tudom.Tegnapi kósza ötlete volt ez a páromnak, mert eddig úgy volt, hogy használt favoritot vesz, hogy megtanuljunk vezetni.
Dehát annak ki tudja milyen bajai lehetnek... Én azért próbálom lebeszélni, hogy nem, nem kell még nekünk kocsi, stb...
Ja egyébként külön kasszán vagyunk...(Ideadja az albi árának felét+ rezsi felét+kajára még valamennyit.A többi(kb 80E-100E) az övé)
pweisz:csak szervósat veszünk, az ajtón műanyag kárpit meg előnyös lesz havéletlenül jönne egy gyerek
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ejnye...)

Onnan jött, hogy múltkor láttam ezeket a szemeket vonaton...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)