Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Ennyire szerettek?
Láng Hölgy és a többiek... -
MarKoo
addikt
MárK lettem jupíí.
-
tildy
nagyúr
Előbb lementem a villanyóraszobába, mondom hátha lecsapta a bojler a kismegszakítót, merthogy nincs melegvíz.
Hát persze hogy le.Kapcsolnám fel , atyám mekkroa szikra, rögtön leb.szta megint.
Szal valószínűleg zárlatos a bojlerünk.

Na f.sza
ÍGy még fürödni sem tok.
Ja és hugi csinált egy tökjó videóanyagot, amoylan sulibúcsúztatót médiaismeret órára, fasza lett
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Jó éjt kedves fórumtársak
Isten legyen veletek ámen
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Bővebben: link és hasonlóan értelmes alkotása: Bővebben: link
-
Old Death
senior tag
előbb-utóbb csak akarsz vele beszélni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link még ennek a hétnek sincs vége![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
oldy
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
felhívnám a figyelmed erre, ha nem baj hogy itt teszem:
Bővebben: link -
Old Death
senior tag
hát ez kész... mi van ma? vasárnap este bulihelyek zárva, esik az eső, hülye gyerek megtalálja a Prohardvert!-t? csodásabbnál csodásabb postokat lehet olvasni ill. látni... hol vannak a tettre kész modok?

tiszta játszótér lett... írok is Parcinak, írja át: Prohardver! informatikai játszótér
VladimirR: már meguntam a linkelést, a segítségnyújtást mér belefáradtam a sok emberbe akinek segítségül linkel ez ember párat, aztán elküldi a picsába (a moddal együtt aki zárta a topicot), h most miért kellett zárni...oldy
-
mayerlaci
senior tag
Annak idején felhivott valamelyik moderátor.Ki is volt az?
-
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Akarsz beszélni róla!

Egyébként viccen kívül, igazad van, és is elhatároztam már többször, hogy sz@rok bele, azért amit kapok érte, nem éri meg, de aztán valamiért mégis mindig beizzítom a keresőt.
Szerk: Killerman: Nem miattad nem írok, de nevet nem akarok írni, mert ő sem írt, de rám (is) célzott.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Old Death
üzenetére
''leszek én szemét állat... jól áll nekem ez a szerep''
aztan egy ido utan kezded unni, hogy szarnak a segitsegre, sot, meg le is ugatnak, hiaba csanalsz ''linkfarm-ot'' a nepszerubb temakrol, hiaba irsz jobban keresot, hiaba probalsz valaszolni
es egy ido utan mar ugy alssz hozza, hogy kapja be a sok barom, es mig korabban arra vagytal, hogy mindenki gondtalaan es boldog legyen, ezutan mar csak arra vagysz, hogy kapjanak el egy virust - ok is, meg a szamitogepeik is
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt

kipróbálva, okésan működött
közben megnéztem a benchemallt is, ugyanúgy dolgozik
(csak amit én használok az támogatja a hdr-t, és a szűrők is állíthatók magán a bencsprogin belül - szerintem jobb, bár csak a fcra használható)
mindenesetre köszöntem,
végre lett egy vegytiszta viszonyítási pontom
-
-
Old Death
senior tag
leszek én szemét állat... jól áll nekem ez a szerep
már kezdek hozzászokni, h de ez nem az, meg nem erről van szó, de könyörgöm a topiccímben benne van vmi... akkor vszínű azzal a témával foglalkozik, (ha nem is arról írtak eddig) és akkor fel lehet tenni ott a kérdést ill. elmélkedni az emberi hülyeségen... de az, h topicot nyitok neki, mert lesazrom a keresőt ill. lebarmozom a segíteni akarot (mert, h aki belinkel neki (persze megfelelő szöveggel) vmit az segíteni akar, h gyorsabban megoldja a problémát és nem (mindig
) bunkó, paraszt aki csak azért szól be mert jól esik, no meg megalázni és lehülyézni a felhasználót, h a keresőt, se tudja használni... na ez a legrosszabb... írja be, h figy mán. van egy uilyen topic ahol... és nem az, h b+! kereső!!! ahogy sajnos egyesek teszik is...
na köszönöm ennyit akartam mondani, leülök magamtól is...oldy
-
Gambit
őstag
10-ből egy eset ilyen. A többi 9-től meg sikítva kelsz fel éjjel. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Már ott el van cseszve az egész, hogy nem követik az utasításokat. Na mindegy, én többé az életben nem supportálok. Szívok már eleget így is barátnőm gépével, azt nem lehetett elkerülni.
-
Drizzt
nagyúr
Helló. Hogy lehetne megjavítani egy olyan kilincset, aminek az a baja, hogy az egyik oldalról működik rendesen, viszont a másik oldalról hiába nyomom le, a zárnyelv nem mozdul semerre. Vagy új kilincset kell venni?
-
gozso
őstag
néha nem is olyan rossz ez a ''házi-support'' dolog. a hétvégén egy zöldségesnél tevékenykedtem, és a kp-n kívül kaptam tőle földiepret, meg karfiolt...
hmm...epret most ettem először az idén...mondjuk nem sok íze volt...
más: nézegetem a fényképem ami a tablóra fog kerülni...mit mondjak...Quasimodo a második helyen végezne...mondjuk a fotós hozott anyagból dolgozik
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
csodás... komolyan mondom mingyá nyitok egy topicot, h elegem van a hülye fölösleges, színtiszta flém... témákból. Semmi más, fölösleges eszmefuttatás olyan dolgokról beszélgetni aminek semmi értelme... pláne, h van(nak) már hasonló topic(ok) is... hová lesz ez a világ? v egy másik: Így múlik el egy világ dicsősége.

-
TéKrys
senior tag
Azt meg tudja valaki mondani hogy ki az anyós? Feleségem (férj) édesanyja (vagyis vérszerinti anyukája) vagy pedig csak simán az anyja (aki lehet akár mostoha is)?
Amúgy csak úgy eszembejutott. De hogy honnan és miről

-
Bazsesz
őstag
Tök boldog vagyok!
Szereztem LADA sajátkezű szervíz HOWTO könyvet. Jó 2104-2105-2107-2108-hoz. Vannak benne teknikai paraméterek, történelmi áttekintések, meg olyanok, hogy pölö ha sárga színű a gyertya szigetelése, akkor milyen az autó tulajdonsága (optimális használat, gáz van ezzel-azzal, stb). Meg karabantartási útmutató.
Most olyant akarok szerezni, hogy 2107 teljes szervízkönyv, amibe mindnen kis vacak benne van. Most nemrég láttam warbis illetve trabantost. A4-nél nagyobb egy picit, úgy 4-5 centi vastag, meg a pénztárcát erősen vastagítja...
Asszem fel kell mennem nyáron pestre egy olyant szerezni..
-
gozso
őstag
esetleg Locomotiv: Arra születtem..?
-
gozso
őstag
vagy esetleg ez a címe?
Ma minden más
Bővebben: link
ez tetszik.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
igen, érdekel, azokat küldd el, amelyeket a cikkek írásához használsz (cooler, regulator, fort - asszem ezek szoktak lenni)
ezek .tmd fileok? mert akkor csak pár száz kb lenne (+ simán importálható lenne a meglévő bencsprogba)
ha nem, akkor adok majd egy másik emilcímet
kösze
(aztán nem elfelejteni
) -
gozso
őstag
ááá..anyáknapi műsort kell összeállítanom...
nem tudtok valami ideillő, nem sablonos dalokat? -
Old Death
senior tag
anyám.... tiszta bolondok háza van itten... majd jönnek az illetékesek...
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/e045.gif)
oldy
-
Vangelis
félisten
Jó delutánt emberek
, csak megjöttem. de lehet hogy már este van:f
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
boci...
(de már megyek is) -
escie
őstag
megvan valakinek a Corel Draw 11 című könyv? Kőhalmi Éva írta...
arra lennék kíváncsi, hogy miről szól a 19. fejezete...
fontos lenne.
előre is köszi...
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Jogos egyébként amit mondasz, sőt most hogy megemlítetted, mióta itt élek egyszer sem láttam azt a csókát. No nem mintha nagyon érdekelne. Most hogy belegondolok, sejtésem sincsen melyik buti lehetett az övé. De végülis mindegy. Itt a Tesco, zárnak be a maszekok, remélem ő is eltűnik
-
Agostino
addikt
Vannak-e itten Komlóiak?
Ha igen, akkor mondjátok már meg, mit kellett volna tegnap este ünnepelnem. Volt tüzijáték ,és nem nagyon tudtam mire vélni. Persze ha van valakinek ötlete, és nem Komlói, az is össza meg velem elképzelését.
Szerintem valami kapcsolat lehet a tüzijáték meg eközött a k*rva sok motoros között, akik ellepték a várost... -
fLeSs
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
Igen, ilyen ''előredefiniált'' pályademókat használok, csak ezeket én definiáltam magamnak, hogy az NVIDIA és az ATI még véletlenül se tudja elcsórni, és ráoptimalizálni a driverét.
Így tiszta. Ha érdekel, akkor elküldöm a demókat, de majd csak legközelebb kedden, mert a melóhelyen van meg a két demó, és most itthon vagyok. -
Lord Zero
addikt
Aktív témák
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Egyébként nem arról van szó, hogy ennyire szeretünk, csak a tényleges véleményünk méltatlan lenne ide a fórumra.
)
Láng Hölgy és a többiek...

Ez a harmadik topikja. És volt egy nagyon értelmes hozzászólása is.

)