Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
sharker
üzenetére
Na igen, és ráadásul statisztika. Még adatsort is nekem kellett keresnem. Durva volt. De 12k-t elkérni érte még durvább, főleg úgy, hogy még be sem fejezi rendesen. Én úgy adtam oda, hogy azt már csak be kellett adni. Igaz, hogy az utolsóval aznap reggel hétre lettem kész.

-
Gambit
őstag
Valamivel ellensúlyoznom kell, hogy itt meg mindenki rühell.

Amúgy tök aranyosak, ahogy megpróbálják meghálálni. 2 csaj megdumálta, hogy majd főznek nekem fincsi olasz kajákat, egy csak csak annyit mondott, hogy majd meghálálja (
), egy srác egy üveg johnny-t ígért, meg kaptam már egy csomó csokit, meg egy vicces kártyát, amin leírják, hogy nem kell ennyit dolgozni. 
-
sharker
aktív tag
Hát igen...

Még vannak ilyen emberek mint te
Én is szoktam ingyen apróságokat csinálni.De azért egy házidolgozat nem piskóta
Pl.: nálam ami zavaró amikor vmi rokonnak kell megcsinálni a gépét.Megcsinálom és kérdezik:''Mivel tartoznak?'' Mondom semmi szívesen csináltam
Erre ők kiakadnak, hogy vmit adniuk kell...Nagyon kellemetlen számora elfogadni pénzt olyan dologért ami számomra pofonegyszerű feladat...
Ti nem vagytok vele így?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Glottis
senior tag
Ez egész korrekt: Bővebben: link
-
Gambit
őstag
Tiszta hulla vagyok. Ezen a héten voltak a beadások. Elég sok embernek segítettem, vagy egyenesen én csináltam meg a házidogáját. Persze az uccsó pillanatban szóltak, ahogy kell. De mindennel kész lettem, csak ráment 2 éjszakám. Cserébe a népszerűségi indexem az egeket veri.

(Állítólag 12k-t kérnek el egy-egy ilyen házidogáért, és abban nincs benne a végső formára hozás. Én meg gyakorlatilag ingyen csinálom, mindenki meghálálja, ahogy akarja.) -
-
sharker
aktív tag
Nekem volt ilyen progim...
Csak tudja a halál hogy hol van
Innen csemegézz
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
sharker
aktív tag
üdv

Még sose jártam off topicba...
Miről szól a téma most?
Vagy legalább is mit csináltok itt?
Tudom olvassak vissza de nem rohadtul nincs nagy kedvem
-
snt
senior tag
Kéne nekem egy olyan dolog, h mappákat jelszóval le tudjak védeni !

Semmi extra, csak vmi jelszavas progi vagy akármi.. Honnan lehetne ilyen leszedni? -
MarKoo
addikt
Olyan jó újra látni, hogy itt van Gambit. De azért kibírtam nélküle is.

(remélem olvasod..) -
ALI_G
veterán
VladimirR&&Protezis&&ALI_G)=Jozan;
if (String jovohet=='ivas') {
for (int het=0; het<=6; het++) {
while (Protezis&&VladimirR&&ALI_G) { //picsába...sokat ittam,ezt lehet elba**om
for (int ora=18; ora<=6) { //nem jut eszembe
hogy is van pontosan...
String pia==('jäger' || 'metaxa' || 'palinka' || 'hubertus' || 'sor');
(Protezis&&VladimirR&&ALI_G)=Reszeg;
} } }
else { while (int ora=0; ora==24; ora++) {
(Protezis&&VladimirR&&ALI_G)=Ph;
} }
made by ALI_G; PLEASE DO NOT COPY THAT SOURCE; IT'S ONLY FOR THOSE PEOPLE (VladimirR; Protezis; ALI_G)
Ne kössetek bele, lehet rossz (már ittam eleget), de a lényeget mindenki érti... -
dannnnn
senior tag
válasz
mayerlaci
üzenetére
akkor inkabb ide okoskodj: Bővebben: link

-
Bazsesz
őstag
Emberek, itt 1 hónap mulva orbitálisan hatalmas szívások lesznek. Mivel is kezdődik? Magyarral vagy matekkal? A szóbeli meg június 27-28-29-én lesz nekem

Ráadásul a legelső kétszintű érettségi lesz... -
MarKoo
addikt
Végre hazajöttem. Olyan fáradt vagyok, hogy mindjárt összeesek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mayerlaci
senior tag
Egy ilyen topicnak lenne értelme ''Enter the matrix''?
-
dannnnn
senior tag
válasz
illusiON
üzenetére
olvass errefelé: Bővebben: link
vagypedig itt a topic: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
de mér nem?
-
-
Esmein
nagyúr
Nemtok felmenni a STEAMre, akkor nem cszek

-
Agostino
addikt
Bezzeg ilyen zámbódzsimis fejet mint az enyim nem sokat látni.

-
Esmein
nagyúr
Senki nem menekül
Itt van ''Nőknőügyekhellótessék'' Esmein ! 
-
illusiON
őstag
nah, ugy döntöttem követlek, mert pl a tigris (vagy oroszlán

) sok már, ilyenből kevés van 
-
Agostino
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Ihol vagyok. Van vagy volt itt egy srác nevezetesen mbit, aki sok arccal összerúgta a port, volt aki azt mondta, hogy változtassa meg mbit az avatarát, mert nem akarja, hogy olyan legyen mint az övé. Na innen jöttem én az elméletemmel,hogy te is ilyesmi okok miatt váltogatod, de úgy látszik megbukott.

-
Vangelis
félisten
MI lett az Off topical?
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley/19.gif)
-
Vangelis
félisten
Vazz majdnem kinyírtak ma az igazam mitt.....

![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley/38.gif)
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Van rá logikus magyarázat, hogy miért törlődtek a készülék memóriájában lévő SMS-ek, mikor kivettem a SIM kártyát belőle...?
Egy régebbi Ericcson T20e készülékről van szó.
Kicsit szarul érintett a dolog, voltak közötte fontos dolgok, csak lemerült, átraktam egy másik telefonba, majd mikor visszaraktam ugyanazt, ugyanúgy, egyszerűen azok az SMS-ek, melyek a készülék memóriájában voltak, törlődtek...![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
MarKoo
addikt
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Az ip címe nem egyezik. Szal....
A másik: Bővebben: link - Kértelek szépen nem egyszer. Majd ha látom hogy kezdessz normálisan viselkedni.... Sajnos nagyon visszatért a régi éned. -
PH! kedvence
tag
Ez az mbit srác tényleg RGB?
-
K G S
tag
Itt csak elkapja a szemedet
Esmein
Na a mai napon történt csuda jó dolog, amire msn nevemből is lehetett következtetni, de leírom.
Öcsém itten állt mellettem és egy idő után elindult ama ajtó féle irányába. Egyedi fejéből kipattant küldetése kezdetekór a 3m-es füles kábel úgy gondolta, hogy minden áron vele tart, de mivel magától nem tud közlekedni, ezért a lábára akazkodva próbálta megoldani ezt a gondot, sajna nem gondolva arra hogy az egyik végén maga a füles van, a másik végén pedig a kicsi fekete erősítő, ami a gépen stabilan foglal helyet. Valamilyen okból kifolyólag mégis úgy döntött a pillanat, hogy a black box indult el és megkínálta az útjába eső lifttel teli pohárból a billentyűzetet, amit az késséggel el is fogadta. Természetesen a biller gombjai közötti csatornában nézni való módon elterült a műcukros lé. Eme esemény után öcsém fülét megkínáltam egy b@zd meg szóval, ami el is érte címzettjét.
Ezek után billert kezembe vettem és kicsiny kupa fölé tartva távozásra ítéltem ama nevezett italt, és mivel ragadós állapotban nem jó használni a pötyögtetőt, ezért operáció következett, amihez ugyebár a csavarhúzó a legjobb eszköz. Felnyitva eme száz x gombos jószágot, megállapítottam, hogy a gyártók számítottak arra az esetre, hogy néha a billentyűzet is megszomjazik. Szerencsére 2 rétegen keresztüli védelemmel álldták meg, megakadályozva, hogy az igen tisztelt rövidzár bácsi látogatást tegyen az egyes alkatrészekkel. Ezek után már csak a fürdetés következett, kézbe a biller finoman ragadós részei és kádba vele, ahol egy sokkoló hideg szegedi klóros vetett véget a ragadós élménynek. Mivel lusta vagyok, eddig ilyen élményben nem volt része neki, ezért a liften kívül sok más is napvilágra került, amiből egy parókát és egy családnak való napi kenyéradagot lehetett volna összeállítani. Elfogadva tisztaságát szárítást tűztem ki neki fél órás célnak az ablakpárkányon, ahol végül el is nyerte az összeszerelhető állapotát. Operációs eszközt megint kezembe és szépen öszzeillesztve egyes részeit elnyerte kiinduló állapotát, csak ama lé nélkül és csoda folytán előkerült eredeti virító fehér színe.
Amúgy jól vagyok
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Dell notebook topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És van már kiszemelt jány.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), egy srác egy üveg johnny-t ígért, meg kaptam már egy csomó csokit, meg egy vicces kártyát, amin leírják, hogy nem kell ennyit dolgozni. 

![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley/36.gif)