Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Vérboci rajta leszel a kin kupás pólón
Na nem ilyen avatarral, mint amilyen van, hanem maga boci.
Érted
Bővebben: link
Egy korábbi kép
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
azt hittem ezt linkeled inkább...
LOL
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
dedicated to you
-
Loretto
veterán
Ne nem szeretek topicot nyitni, de vhogy ennek vhol talán értelme is lenne, ha nem offolják szét. Valami olyasmi, amiben mindenki leírná hogy hogyan lehet a kínos szitukat elkerülni. Biztos mindenki jutott már ilyen helyzetbe, és lehet nem lépnénk bele abba a szarba amibe más már esetleg beletévelyedett.
Na -
Esmein
nagyúr
Egyébként a doki is meglepődött, mert kiderült, hogy herpeszem van, és olyan helyen ahol nem szokott lenni, és ráadásul nem is idegeskedtem mostanában sokat, meg soha nem voltam herpeszes(most meg jól beszoptam egész életemben meg leszek bélyegezve
). Felírt vagy 6 féle szutykot lesz vagy sokezer forint. Úgyhogy most megbélyegzett vagyok akinek sokat kell pihenni és nem csajozhatok 
-
Integra
titán
jut eszembe, nincsen valakinek vagy ismerősének egy mélyzöld toyota yarisa, hogy készítsünk róla pár fotót???
-
tildy
nagyúr
Felébredtem

Ma nem dolgozok, mert vasárnap benn voltam... Meg jön fel fater is, szívkatéterezéssel kapcsolatban vizsgálják. -
Esmein
nagyúr
Na voltam dokinál, 2 hét múlva amputálják.
[Szerkesztve] -
a_tesz
Korrektor
-
Integra
titán
ez ellen hogy lehet védekezni hatékonyan?
Bővebben: link -
erdeya
senior tag
válasz
üzenetére
Vérboci dolgozik...
Csak most értem vissza helyemre. Eddig jól telik a hét (meg a mai nap is) vanak dolgok, de most semmi eget rengető. Persze ennek mindig böjtje van...
Pénteken meg majd beüt a ménkű...
...csakhogy én pénteken 9 után lelépek, és a ménkű már nem talál itt. Legalábbis ha 9 után jön.
Nem tudja valaki véletlen, hogy hogyan jár mifelénk a ménkű?
-
Wolverine
félisten
válasz
üzenetére
Yahh... Azóta lassult le az egész rendszer...

Más. Bővebben: link
-
törölt tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Szar az egész úgy ahogy van!
Nem értem miért kell mindent felhozni Törökbálintra.
Lennének inkább megyei központok és azok döntenék el, hogy mi merre. A törökbálinti meg lenne Budapest és Pest megye szolgálatában + Nemzetközi forgalom.
Mi csak egyszerű emberek vagyunk, nem fogjuk megérteni! -
a_tesz
Korrektor
válasz
Vangelis
üzenetére
egyébként jáj de szar az elsősegélyvizsga. nekem a vizsgáztató vizsga közben telefonált, amitől felb@szta az agyát, az előttem vizsgázóval is húzta rendesen magát, aztán sétálgatott a teremben, kinézett, meglátta az akkor érkező újabb adag vizsgázót, és lilába borult a feje. na mondom, ez nincs meg... de végül meglett
-
törölt tag
Remélem a vizsgáztatóm is olvassa PH!-t, és eszébe jut ez...
Megsajnál, stb...
Dolgozik a VérBoci?
Nagy rajtunk kívül a csend... -
törölt tag
14:00-kor szeretnék elsőként bemenni, és sikeres vizsgával távozni!
-
Loretto
veterán
Na bakker ma nekem is meg kell látogatnom egy dokit (üzemorvos)
Rühellem, és mivel kontaktlencsém van valszeg szemészetre is mennem kell ami nem 1-2 nap mire időpontot kap az ember 
[Szerkesztve] -
törölt tag
Szemét
) -
törölt tag
Megyek ma megint elsősegélyvizsgára. Drukkoljatok!
-
Esmein
nagyúr
Megvan baxa meg, ez nem is igaz. Rajta sincs a térképen, ezért volt nehéz megtalálni.
-
AI
tag
→↑
-
Esmein
nagyúr
Na megyek dokihoz, lehet leoperálják a fejem, vagy valami úgyhogy cross your fingers ladies and zsentölmenn
-
Esmein
nagyúr
-
erdeya
senior tag
Te csak ne szólj semmit.
Van naponta max 10 vékony hozzászólásom itt, aztán hazamegyek.
Gyakran egész nap senki sem mutatkozik az offban. Aztán reggel jövök és százasával állnak a hozzászólások. Nektek mindig éjszaka van szófosásotok. Ahelyett, hogy munkaidőben szórakoztatnátok a vérbocit
Most morcos lettem
szerk: Már elmúlt
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Multkor elmentem a teszkóba, visszajövök 1 óra múlva, nézem bazzeg, valami dobogás jön a monitorból. Hát nem az offtopic rohant mint az állat ? Vissza kellett lapoznom 3-at...
-
erdeya
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
a corpus delicti: Bővebben: link
-
erdeya
senior tag
Na... a 18-asban is itthagyom bocinyomom...
A megbélyegzést, miszerint én és Esmein kalákában szétoffoltuk volna az előzőt, visszautasítom.
Magasröptű csevej folyik, mint általában. No de:
Ezt olvastam ma az indexen, a TV2 szinész verős ügyben:
Az V. kerületi rendőrség hivatalból indított eljárást súlyos testi sértés bűntette miatt, hétfőn pedig a TV2 közlése szerint körözést adtak ki a biztonsági személyzet egyik tagja, Gönci Gábor ellen.
Szóval a bunyó nem véletlen volt. AZ RTL Klub megtervezett akciójáról van szó. Mert ugye Gönczi Gábor a Fókusz embere
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Ne tedd. Igazából arra jutottam hogyha megint középsulis lennék akkor csak napi 1,5 órát olvagtanám az aznapi anyagot és akkor király lettem volna. mert amugy abból telt a suli, hogy délelőtt ott voltam, és heti 5 délután röpiztem hétvégén meccs volt meg pia, és így is majd 4 voltam. Kár érte, de hát később már okoks az ember.
A lényeg: tanulj fiam
-
Esmein
nagyúr
Nem gyenge

Lassan megyek tusizni, csak azon agyalok még először beugorjak az üvegeshez, hátha nem élem túl a dokit, vagy csak majd rendelés után menjek le megcsináltatni a cuccost...
Hmmm.... Úgy érzem, hogy olyan 6:30-kor elmegyek tusizni aztán goto rendelő. Ha még nem lesz nyitva akkor előtte kajálok is
-
gozso
őstag
jó hajnalt mindenkinek!
kiment a wc-ben a villany
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na nem ilyen avatarral, mint amilyen van, hanem maga boci.

?:![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)