Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Nekem meg erről a cikkről kell egy összefoglalót írnom: Bővebben: link (Egyébként érdekes cikk, nem is túl bonyolult.)
Meg még egy csomó mondat fordítás! Nem baj, ma is éjszakázunk, ok?!
-
Gambit
őstag
Persze, mondom, hogy nekem semmi gondom azzal, hogy különbségeket teszünk, de hasznos lenne ezt valahol rögzíteni is. Mert most honnan kéne tudnia valakinek, hogy milyen esetekben szabad? Látja, hogy valakinek benthagyják, sőt megvédik, akkor gondolja, hogy ő is nyomathatja. Ki tudja, hogy visszaolvas-e, hogy mire történt a beszólás?
faster: Szerencsére nem csak mi gondoljuk így, ha megnézed azt a bizonyos hsz-t.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Lehet!
Csak az a probléma, hogy kiskubainak igaza van. Neki miért nem lehet, ha másnak meg igen? Ezt próbáltam már tegnap is elmagyarázni, de nem sikerült.
Egyébként itt van: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Nem mondom, hogy meglepődtem...
Egyébként nyugodtan tehetünk különbséget, de akkor jó lenne ezt a szabályokba is beleírni, mert így nem igazán tudja az átlag user, hogy mikor lehet, és mikor nem.
Mert jelenleg ez van tiltva:
''a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások''
Ezt kéne kiegészíteni azzal, hogy a félmondatos, durván fogalmazott, de tartalommal bíró felszólítások mehetnek. (Pl. takaroggy a pics*ba, b*zd telibe anyádat, stb.) Lehetne sorolni a félmondatos durván fogalmazott tartalommal bíró mondatokat. -
Gambit
őstag
Igen, de nem véletlenül akadok fenn rajta. A vulgaritás agressziót jelent, az agresszió meg szerintem nem old meg semmit. Legalábbis én így gondolom, ráadásul a szabályok is tiltják, amik elvileg mindenkire érvényesek. Ha egy-két csillag lenne abban a szóban, akkor is mindenki értené, és ugyanaz lenne a jelentése, de mégsem úgy nézne ki, hogy valakinek megengedik, másnak meg nem. Én csak annyit írtam, hogy ki kéne csillagozni, nem pedig azt, hogy ki kéne törölni.
-
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ok, a tartalom rendben van, de a forma nem. A való életben sem túl stílszerű így felszólítani másokat bármilyen cselekedetre, körülményektől függetlenül. De annak legalább nem marad nyoma, és nem ütközik semmilyen leírt szabályzatba. (Az illemszabályokat most hanyagoljuk.) Az újoncok is megkapják keményen, ha káromkodnak. Most hivatkozzanak arra, hogy neked meg még helyeselnek is hozzá?
-
Gambit
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Nem is írtam, hogy csúnyát írtál. Csak miközben megbeszéltünk valamit, megjött b14. Pedig a múltkor már felhívtam rá a figyelmét, hogy nem szép dolog beledumálni más dolgába.
Volkovy: Ja igen, sőt tartsam oda a másik orcámat is. Az egy dolog, hogy beszólogatnak, de hülyeségeket szólnak be.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Na ebben hol is van az, hogy ''lekaratézok'' valakit? Ezt írtam:
''Beírtam már egyszer dj.sabee-nak is, hogy melyik dojo-ban talál meg. De még nem jelentkezett. Érdekes.
''
Ez pedig így történt, meg akart verni, én meg megmondtam neki, hol talál meg. Sulit nem akartam írni, mert ritkán jártam arra (
), a lakásra mégsem hívhatom, hát maradt az edzés. De nem írtam senkinek, hogy ''lekaratézom''. De azért szép próbálkozás egy gyerektől. 
-
Gambit
őstag
Na, most kivételesen megnevettettél!

Nem is karatézom! Kb. ekkora csúsztatás a többi is. De ha most nagyfiús akarsz lenni, akkor linkelsz egy olyan hsz-t, amiben én olyat mondtam, hogy valakit lekaratézok, megverek sakkban, vagy jobban lövök, mint bárki más. De amíg ilyen hsz-t nem találsz, addig jó lenne, ha meg sem szólalnál, mert esetleg még azt igazolnád, hogy csak egy kamuzós hülyegyerek vagy, aki fogást próbál keresni rajtam, de nagyon nem sikerül neki. -
Gambit
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Soha nem fogsz válaszolni, ugye? Ezesetben az igen választ feltételezem, mert nem tartalak annyira hülyének, hogy ne értenéd meg, hogy nem bírják. De miért húzod direkt az embereket? Lehet, hogy nem szólsz be durvákat senkinek, de folyamatosan nyúzod a modok agyát, és egyszer szerintem ebből elegük lesz. Lassú víz partot mos.
b14: Téged neveljenek a szüleid, az ő dolguk! Nem mondhatom, hogy túl jól végzik, de lehet, hogy nem az ő hibájuk. -
Gambit
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Sajnos pont az a lényeg, hogy a javulás nem nagyon látszik. Szólnak, tovább csinálod. Megint szólnak, megint tovább csinálod. Nem akarlak csesztetni én is, de nem feszegetheted örökké a húrt, egyszer valamelyik nagybetűsnek elsül a keze, és egy szavad sem lehet majd, hogy nem szóltak.
Szerk: Abbahagyhatom, de választ még nem kaptam. Szóval direkt csinálod? Ez eldöntendő kérdés, tehát Igen, vagy Nem válaszok adhatók rá.
[Szerkesztve] -
-
Gambit
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
De az, hogy Egyiptomból, az legalább valami plusz információ, amiről lehet ''beszélgetni''. De az, hogy csak hazajöttél, az nem bír igazán információtartalommal. Más, ha hazajött volna Egyiptomból, topicot is nyitott volna. (Neveket nem sorolok.)
Megint szeretném hangsúlyozni, hogy nem támadlak, csak érdeklődöm.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Egy gyors kérdés, az .ogm fájlokat mi játsza le?
-
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ebbe a spanyol szótárba írd be a ''que'' kérdőszót (azt jelenti: mit?), és nézd meg a 13. találatot.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Akarsz beszélni róla!

Egyébként viccen kívül, igazad van, és is elhatároztam már többször, hogy sz@rok bele, azért amit kapok érte, nem éri meg, de aztán valamiért mégis mindig beizzítom a keresőt.
Szerk: Killerman: Nem miattad nem írok, de nevet nem akarok írni, mert ő sem írt, de rám (is) célzott.
[Szerkesztve] -
-
Gambit
őstag
10-ből egy eset ilyen. A többi 9-től meg sikítva kelsz fel éjjel. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Már ott el van cseszve az egész, hogy nem követik az utasításokat. Na mindegy, én többé az életben nem supportálok. Szívok már eleget így is barátnőm gépével, azt nem lehetett elkerülni.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Ez csak poén, külön elnézést a víz- illetve fűtésszerelőktől.)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)