Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
Van itt miskolci, vagy Miskolcon ismerős? Hogy lehet eljutni a vasútállomásról az Egyetemvárosba?
előre is köszi -
tildy
nagyúr
Na itt az ágy amit lomtalanitaskor (tegnap) zsákmányoltam:
![[kép] [kép]](http://tildy.c2.hu/agy.jpg)
-
Sianis
addikt
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Csak arca nyúzott még nagyon, vagy mindíg?

-
Vangelis
félisten
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Ki az ki az:????
-
b14
senior tag
válasz
PH! kedvence
üzenetére
Persze, de már köszöntem

-
PH! kedvence
tag
Felébredt a mesteretek is.

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_Volkovy_
nagyúr
Vérhangya felkelt
-
Sianis
addikt
Jó Reggelt!
-
Vangelis
félisten
Pájjinkás jó reggelt kedves offolók

-
dannnnn
senior tag
koszi gamet esmein!!! mit ne mondjak awp vel irtottad a neoet...
nekem nem nagyon menT! 
amugy jo8 all!! -
Esmein
nagyúr
Megnéztem az ötödiket is. Huh. Nem tudom, csinált-e még valaki ennyire nyomasztó környezetet ezen a kis animáción kívül. Nekem nagyon tetszik az egyedisége.
Ahogy tökéletes nyelvtannal és egyenletes hanghordozással beszél. Nagyon beteg. Főleg az ötös.
Olvasandó:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Láttátok már a salad fingerseket ? Eszméletlenül nyomasztó, de király.
Bővebben: link
Ez a második rész, az elsővel érdemes kezdeni.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Én nagy munkával bekötöttem a kicsi hangfalakat, remélem ezek nem zavarják majd a kedves alattam lakókat, kis Genius izécskék, az asztal tetejéről csak nem döngetnek meg semmit

Az a baj, hogy a nagy hangfalak egyike a földön van, az asztal alatt, és nekem nagyon jó hallgatni/érezni a talpam alatt, mikor döng, csak ugye.... -
Madar10
újonc
na itt vagyok marcee...

ez most akkor itt jo?

-
Esmein
nagyúr
''...ANY ''fanboy'' is a fool, sticking to one brand because of some irrational loyalty even when their current product (preschot) is deemed to be a dud by 80% of the world is just plain stupid ...''
-
Esmein
nagyúr
Én döngethetek ahogy csak akarok :
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
Hallgatok már egy kis zenét, ez a spire procihűtő elég uncsi.
-
marcee
addikt
Madár: We are waiting for!
(kicsit töri már a magyar) -
MarKoo
addikt
Szolgálunk és védünk.

-
-Jackson-
őstag
e-sport power

-
Apophis
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Én is vígan sielek, de egyszer véletlen túl gyorsan guggolok le, és egy napra úgymaradok, ahogy az már előfordult... Mint egy vénember. Ettől még a sport természetesen jó, és folytatom is amint a körülmények úgy alakulnak.
(most veszem észre, hogy ez a smiley lenyúlás:
, ejnye...) -
dannnnn
senior tag
válasz
Apophis
üzenetére
én most eztet sprotolom :
Bővebben: link -
válasz
Apophis
üzenetére
én meg tájékozódási futó voltam, futottam árkon-bokron át, erdőben, mezőben, derékig érő fűben - ez volt a legveszélyesebb, mert nem láttad, hogy mire fogsz lépni....
számtalan húzodásom, ficamom volt.
15 éves koromra úgy fájt állandó jelleggel a térdem, hogy abbahagytam.
évekig fájt. mindenféle elváltozások voltak a térdemben... csonthártyagyulladás...
mondták, hogy majd elmúlik. el is múlt...
most sielni is vígan sielek...
egyébként minden sport egészségtelen, ez tény
-
Esmein
nagyúr
válasz
Apophis
üzenetére
Én meg fél év asztaliteniszen meg fél év úszáson kívül semmit nem sportoltam, köszönöm tökéletesen érzem magam, csak épp 15 kilóval vagyok nehezebb mint szeretnék

Viktor77, remélem elolvasod, nem akartam a moderátort keresek-et szétoffolni, köszönöm szépen a takarítást
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Ezt én is megerősítem, 8 évig úsztam, és a térdeim finoman szólva készek, évek óta nem merem behajlítani rendesen, mert párszor már úgymaradt, és érezni, hogy most is beakadna. A többi izületem is recseg-ropog, nincsenek túl jó állapotban, az biztos. De éljen a sport.

De az is lehet, hogy a síelés, tenisz és kung-fu tette tönkre, én már nem tudom...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Haza is értem

-
Old Death
senior tag
válasz
Loretto
üzenetére
direkt kímélő kúrán vagyok... fele edzést úszom csak le, nem hajtók, csak a fölös energiákat vezetem le... ha itthon lennék 2 nap alatt bekattannék, és jól esik pacsálni egyet

saját felelősség, jah a doki se tiltotta meg, bár kezdek kételkedni abban, h halgassak-e rá![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
oldy
-
escie
őstag
válasz
Old Death
üzenetére
hú, ''szép'' történet.

együttérzek, kamaszkoromban nekem is baj volt a térdeimmel, elvileg meg is kellett volna műteni mindketőtt. azóta helyreállt.
nem vagyok nagy úszó, de az feltűnt, hogy a térd belső részét iszonyat megterheli a mellúszás...
--
no, tényleg jó éjt, mentem szunyálni, holnap korán kelek!
-
Loretto
veterán
válasz
Old Death
üzenetére
Lol. Majd a vállad reccsen egyet, ha usztál versenyszerűen akkor ugyis tudod h ''sérülten'' nem érdemes, mert akkor a jobabn megterhelt végtag is bánhatja...
Kórház: csuklótörésem volt (akkor még Kaposváron laktunk) mentünk a balesetire. Begipszelték, mikor mentünk -sajnos megtörtént- aznap volt a taszári buszbaleset (talán emlékeznek a picit idősebbek), na ha utána mentem tuti nem gipszelnek be aznap. -
Old Death
senior tag
válasz
Loretto
üzenetére
mondanám, h megyünk együtt kórházba, de Pécs messze van

nekem csak a csuklóm érzi meg... a térdem csak szimplán fáj, de már lassan hozzászokok... csak jó lenne végre labdát kergetni, no meg jön a nyár... vizitúra, gyalogtúra, nyaralás... és oda használható térdek kellenek...
szerk.: a kutyák veszélyesek... nekem is volt egy
nekem is volt amikor morgott és néha a kezemhez kapott, de tök jól elvoltunk, egyszer elmagyaráztam neki Pitagorasz tételét erre ő bealudt rajta

oldy
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
hehe... nem csak részleges

az egész még visszanyúlik az óidőkbe.. de inkább kezdem idén januárral... de egy kis elősztori: 11 éve úszok, hol versenyszerűen, hol kevésbé, mostmár kevésbé és hát kinyúltak a szalagjaim, nem csak a térdnél, hanem a bokánál is, hiába a sport az egészséges
és idén januárban úszás közben éppen fordultam és reccsent egyet a térdem én gyorsan ordítottam egyet, majd kiültem megvizsgáltam, h minden működik-e és mivel mozgott rendesen igaz frankón kattogott, egy térdhajlításnál kb 5-öt
majd lexartam az egészet és vízre szálltam ismét (hiába fanatizmus) majd pár nap múlva ismét fordolónál de most a másik térdem szintén reccsent egy hatalmasat... ezek után következett a pihentető jellegű úszás (lábbólyával, csak karral, szal a lábad nem tud mozogni) ez jó is volt, majd egy idő után az is fájdalmas volt, ha csak a városban kellett mászkálnom, ekkor elérkezett február és felkerestem a dokit... ő elküldött MR vizsgálatra (miután megállapította, h semmi bajom
) és kiderült az a turpisság, h a belső keresztszalagok ki vannak nyúlva és el vannak vékonyodva, továbbá részlegesen el vannak szakadva, ezután vissza a korházi dokihoz (MR vizsgálat Győrben volt) majd adott gyógyszert és közölte, h nem műti meg (szal ennyit tud tenni) azót agyógyszereken élek, különbözőkön és alig mozdulok ki a lakásból, persze a napi edzést ki nem hagynám (csak karral úszok és jól esik), no meg bevásárlás, meg ha haverokkal elmegyünk szórakozni akkor néha kimozdulok a lakásból, de alapvetően nem... szal ennyi az életem története az utobbi 4 hónapban... és most megyek majd a Sportkórházba, hátha vmi okosságot ki tudnak találni, mert ez nem állapot ami velem van... az úszás kimondottan jót tesz (itt jegyezném meg, h már 3 éve nem úszok mellen mivel a mellúszástól fájt a térdem, vajon miért is
a belső szalagokat terheli) ennyit rólam és a térdeimrőloldy
-
Loretto
veterán
válasz
Old Death
üzenetére
De csak délután megyek, de vár még rám egy sakk meccs is melo mellett.
Boci most nem izgat, mert a délután folyamán mint irtam korábban nem kicsit lepett meg egy B mint bullterrierr...
amugy nekem mind2 térdemet műteni kéne a 13 év röplabda miatt de biza megérzem én is az időváltozást. -
dannnnn
senior tag
nekem egyszer olanom volt hogy jégen az ajkamra estem de izombol....
mentünk a korházba, k*va szarul voltam már mert asszem agyrázkodásomis volt.szóval bementünk a korhazba a balaseti izék elé azt vártunk, vártunk, vártunk....
egy idő után kezdtem szaraboul lenni ugyhogy elmentem rókázni. faterom beszól hogy itt egy srácnak... hát izé nagyon szarul van. ezek után még ott voltam 1 és fél orát. a vér az már kiürült belőlem, meg meg is alvadt. mire bementünk majdnem aztmondták hogy már szépen begyógyult
én errre az egész korházas dologra nem tudok mést mondani. nekem szerencsére,m és ezt le is kopogom nem nagyon volt bajom ezzen az eseten kívül. -
Loretto
veterán
A sok alkesz

Sianis:picit erélyesebben csak annyit mondtam volna, minek várjak x napot mert ugyis ideküld a háziorvos.
megjegyzem sztem nem is kell beutaló, csak időpontegyztetés kell. -
Sianis
addikt
válasz
Old Death
üzenetére
Jó, hát nagyjából tudom, hogy mi a baj. Az, hogy pár éve eltört az alkarom, úgy, hogy az alsó része elcsúszott felfelé. Altatás, helyzehuizatás. Nővérke úgy látta nme jól fort össze, de a doki azt mondata minden oké. Lehet, hogy ez a baj? Nem tudom, mindensetre nem első alkalom, hogy sajog a bal karom.
Holnap kiderül, aztán meglátjuk, remélem, hogy hamar megjvaul, mert neki kell állnom programozás feladatom elkészíteni. -
Old Death
senior tag
mert roszzul kezdted

nem ezt kell mondani: 1,5 hete korlátozottan tudom használni a balcsuklómat hanem azt, h alig tudod használni nem hajlik rendesen a háziorvosnál meg csak jövőhétre kapnál időpontot (legalábbis nálunk így van) és szeretnéd minél előbb normálisan használni, mivel a munkavégzésben gátol.... majd ha ezek után (megjegyzem a protokoll szabályokat be kell tartani (háziorvos>beutaló>korház)) elküld a picsába akkor jogosan teszi.. de egy próbát megér.. ilyen szöveggel lehet hatni a normális emberekre...
nekem a térdemmel van hasonló sztorim
részleges keresztszalagszakadásom (mind2 térdemnél
) van és azt mondja, h pihentessem, meg szedjek gyógyszert mert nem műti meg 20 évesen fölösleges, kérdem én várunk vele még 5 évet hátha addig nem jön rendbe? megjegyzem csupán csak 4 hónapja vagyok vele itthon (az indexem is le kéne végre adnom miután ezt a fél évet passzíváltam) és most jutottam el odáig, h a tököm teli van és keresek egy normális dokit, aki végre hajlandó is foglalkozni velem...
jah és én sem kerestem fel a háziorvost.. határozottan elsántikáltam a korházba és aszontam, h fáj a térdem nem tudom behajlítani/ráállni a háziorvos meg nem ér rá, szal itt vagyok
oldy
-
escie
őstag
-
Dilikutya
félisten
Genyóóóóó... nagy fless rézsegen zúgó fejjel péházni, a gép is egész halknak tűnik, pedig olyan a hangja mint egy tu144-nek

-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Kellemes csalódás az egészségügyben. Elmentem a kórházba, a baleseti sebészetre. Kivárom a sorom türelmesen, azért látszott, hogy vannak enyhe betegek is, akik nem 20 sebbl véreznek. Bemegyek, mondom a diknak, hogy 1,5 hete korlátozottan tudom használni a balcsuklómat. Doki rám se néz, meg sem vizsgál, közli, hogy hááát háziorvoshoz kell menni.
Akkor most ezek szerint, ha tompa szúrást érzek a hátamban, és nem tudom mi az, akkor elmegyek háziorvoshoz, és kiderül, hogy egy kés? Akkor ezek szerint hiába fizetem a TB-m, felesleges, mert rám sem b@sznak? Azért ez így eléggé felháborító nem? Bezzeg ha neki lenne baja... -
tildy
nagyúr
Na szerintetek ma mikro jön sms, hogy kezdhetem a zárást?Tegnap 23:10volt

2re haza is értem
És jöhetek be vasárnap is
Esmein: tegnapelőtt 10óra volt...Azelőtt 22:40.
Végülis még időben vannak
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
válasz
Tithian
üzenetére
én kérek elnézést

több szempontból tévedtem....
valóban te linkelted... és nem egy hónapja
a csomagküldőket nem említették, de biztosra vettem, h vmelyik benne van, azt nem h mindkettő...
a Tobey-s sztorit biztosra vettem, h hülyeség, de a bemondó néni olyan magabiztosan beleélve mondta el
Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, ejnye...)
majd lexartam az egészet és vízre szálltam ismét (hiába fanatizmus) majd pár nap múlva ismét fordolónál de most a másik térdem szintén reccsent egy hatalmasat... ezek után következett a pihentető jellegű úszás (lábbólyával, csak karral, szal a lábad nem tud mozogni) ez jó is volt, majd egy idő után az is fájdalmas volt, ha csak a városban kellett mászkálnom, ekkor elérkezett február és felkerestem a dokit... ő elküldött MR vizsgálatra (miután megállapította, h semmi bajom