Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
megkerdezhetem, hogy ki torolte a kisse ugyan naturalista megis mely tartalmat, s erzelmi toltetet hordozo jelzot a fenti post-bol?
(csak kivancsisag)
szerk.: feny derult a turpissagra., lehet, hogy megsem nullasgepet, hanem poroltot viszek a talalkozora
(
)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
a megoldas az lett volna, hogy az elso keresre atvonultok a megfelelo topicba, esetleg azonnali hatajjal abbafejezitek amit csinaltok
ezek utan engedtessek meg nekem, hogy (mint a valo eletben is, ha ingerult vagyok) kiengedjem a ''faradt goz''-t
koszonom, mara asszem lelovom a ph-t, tovabbi jo forumozast -
VladimirR
nagyúr
de en igen, mert mar a tokom tele van azzal, hogy ez megy minden este
utobbi idoben az offtopic mindenre hasonlit, csak regi onmagara nem
nappal erdeya csinalja a cset/blog akarmit (ami engem szemely szerint jobban idegesit, mint hogy Vangelis bekoszon), este meg Ti a fesztivalt
regebben itt olyan jol lehetett beszelgetni
egyebkent ez az elso offtopic a 6. ota, amiben nem olvastam minden hozzaszolast, mert kurvara nem vagyok kivancsi ra - es asszem nem en valtoztam ekkorat az elmult honapban -
VladimirR
nagyúr
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
takaroggyatok mar at a ringbe
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Viktor77: sebaj, ugyis mindig mindenki elirja
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
en meg uuutalom az esernyot - komolyan mondom, egy kaszkadorkepzoben nincs olyan komoly szakmai felkeszites, ami eleg lenne egy villamosra felszallashoz, nyitott esernyok kozt ugy manoverezve, hogy szmunk epseget megorizzuk
undorito, hogy mennyire nem erdekli az embereket, hogy az a szar kiszurja a masik szemet
PeliScan: te meg szegyelljed magad, hogy csak ilyenkor jossz ide, mikor idojaras jelentes kell - multkor joparszor hivtam a nepet starcraftozni (Panther: ha erre jarsz, Te is magadra veheted - az idojarasjelentest leszamitva)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
mas-e vagy - LOL

villamkerdes: most ujra fog indulni a ''jujjnekemmikorduplaznakmar'' orulet? csak azert kerdem, mert akkor kihuzom a kabelt, koszonom, egyszer eleg volt (magyarazat =Bővebben: link)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
S.u.l.i.r.o
üzenetére
nem, nem vagy az
hires != hirhedt -
VladimirR
nagyúr
nem tudom, hogy kik csinaljak a szotar.sztaki.hu-t (Bővebben: link), de igen jokat lehet rohogni az oldalon, ha epp olvasni tamad kedvunk ket szo kikeresese kozben
a multkor a ''taptalan blog'' (Bővebben: link), most meg ez (Bővebben: link)
Brae: Te meg csak most fogsz erettsegizni? idosebbnek hittelek
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
hi
gondban vagyok es a segitsegeteket kernem
a lakotarsamat megbirsagoltak, mert valami nem volt rendben a kocsija papirjaival es most kapott egy levelet, meg melle ket masik fecnit, hogy fizessen be 20k buntetest, es mivel nem igazan tud annyira magyarul, hogy a hivatalos levelet megertse, a segitsegemet kerte, hogy magyarazzam el, mi is a teendo - viszont egyreszt en sem igazan vagom, hogy mit kellene csinalnia, masreszt ezeket a dolgokat nem igazan tudom neki elmondani angolul
tehat:
kapott egy papirost (kis, a6-os meretu barna vacak), amin a level tanulsaga szerint 20k ertekben kell illetekbelyeget befizetnie, es kapott egy masik papirt (hasonlo meretu), egy feladovevenyt, ami ha jopl fogtam fel a dolgot, annak igazolsara szolgal, hogy befizette a bunteteset
kerdeseim: jol ertem, hogy ugy zajlik a dolog, hogy megveszi az illetekbelyeget, raragasztja a papirra, odaadja a postan, ezert cserebe alairjak/lepecsetelik neki a feladovenyt, es ennyi?
tovabba hogyan mondom ezt el angolul?
segitsegeteket elore is koszonom -
VladimirR
nagyúr
válasz
Old Death
üzenetére
''leszek én szemét állat... jól áll nekem ez a szerep''
aztan egy ido utan kezded unni, hogy szarnak a segitsegre, sot, meg le is ugatnak, hiaba csanalsz ''linkfarm-ot'' a nepszerubb temakrol, hiaba irsz jobban keresot, hiaba probalsz valaszolni
es egy ido utan mar ugy alssz hozza, hogy kapja be a sok barom, es mig korabban arra vagytal, hogy mindenki gondtalaan es boldog legyen, ezutan mar csak arra vagysz, hogy kapjanak el egy virust - ok is, meg a szamitogepeik is
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
semmit, ezert volt ott a smiley (csak szoba kerult, hogy majd mondanak)
ittunk, poen volt (mert ugy mondtak, hogy majd irnak rolam, s ezzel kivantam ra reagalni) sajnalatos, hogy paran (pl.: teksztboj) komolyan vettek (mer' mar a jonep el is felejti, hogy a smiley nem diszitosornak van, hanem hangulatot kifejezni, plusz tartalmat adni) -
VladimirR
nagyúr
''mert nincs kedvem holnap reggel 1000 hozzászólást átnyálazni'' - elnezest, de nem Te voltal, aki a legutobbi masfel off topic-ot teleszovegelted?
(hogy mast ne mondjak, ez a mai majdkrem+mogyorokrem erolkodes)
b14: tedd meg azt a szivesseget, hogy nem tetteted magad hulyebbnek, mint vagy, s ezt a kotekedest abbahagyod
koszonom
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
Bővebben: link
Gambit: hat....vegulis kifinomultabb modszer, mint (csak) kivanni a halalat
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
PH! kedvence
üzenetére
eppen fejlesztes alatt all a modul, hogy lehessen bele kodreszletet irni, mint pl.:
while (!eldol) {
sor++;
}
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
nem keresem, nem izgat - es igen, szitottama feszultseget, mert rendkivul furanak talaltam a ''mirol maradtam le'' beszolasodat - mondd, hogy nem arra celoztal, hogy egy jo kis lehuzos flame-rol
Gambit: O nem akart megjavulni, ti (mi) nem hagytatok (tuk) - most probalna, de Ti tovabbra sem hagyjatok
nem tud normalisan forumozni, mert tudjak, hogy O rgb - nevet valt, probal normalisabb lenni (ne mondd, hogy nem) egesz ''jol megy'' neki, aztan elokerul megint, hogy O rgb - most jon az a resz majd, hogy emiatt megint nem tud normalisan forumozni
engem ez kicsit a 22-es csapdajara emlekeztet
p.s.: ez elgondolva sokkal jobban hngzott, de sebaj, ha visszaolvasod amit irtal, ugy hogy kozben figyelembe veszed, hogy mbit probal ''beilleszkedni'', akkor erteni fogod mire gondoltam -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
na megis mirol? mi van akkor, ha O rgb? szamitana ezek utan, hogy esetleg a topic, amit nyit teljesen ertelmes, mitobb erdekes kerdest vet fel? vagy csak mennetek, es mivel O rgb, es mivel rgb-t trendi lehuzni, mennetek es jol beolvasnatok neki?
Gambit: neked meg lehetne annyi eszed, hogy nem szitasz foloslegesen feszultseget azzal, hogy meirod a nevet az alairasodba
szerk.: #655, #657
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
felreertesek elkerulese vegett szeretnem kozolni, hogy ALI_G (Bővebben: link) es Protezis (Bővebben: link) forumtarsak hazudnak, barmit is allitanak rolam...
p.s.:
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link - es szerinted?
ALI_G: errol szokjal le![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Niquis: vagy az egesz forumot atnevezni projatszoter.hu-ra
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
haaat, eleg sovanyka, mint lathatod itt mar lesaux-szal a 100-on is tul jarunk
btw megtalaltam az oldalon az egyik regi nagy kedvencem Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
csak szolok: van mindenfele platformra letoltheto valtozata is, amiben megmarad az egered, igy nem kell minden alkalommal alapegerrel kezdened

egyebkent vannak meg azon az oldalon erdekes jatekok => Bővebben: link, itt a training, majd shoot-it-up
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
tomenyet nem iszok, mert olyat mar vagy 3 eve nem ittam (es szerintem nem is akarjatok, hogy igyak)
sor az jo, mert lassan rugok be tole (viszont masfel napig reszeg maradok) es nem hulyulok meg - egyetlen hatranya a ket napig tarto masnap es az [amne] altal mar emlitett ''vizelesi kenyszer'' problema (hajj, ha ezt 4-5 eve mondod, siman asztal ala iszlak)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Bazsesz
üzenetére
azert csak ennyi, mert nem vagyok egy iszakos tipus (regebben lecsuszott egy rekesszel is (persze csak a sorok, a rekesz kinnmaradt)
Gambit: ha gopndolod lejatszhatjuk majd ph-talin (kapsz egy papirt, meg egy tollat, oszt' egesz este csak annyi dolgod lesz, hogy huzgalod a strigulakat, amig beszelgetunk, iszogatunk a tobbiekkel
) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Sátán44
üzenetére
masnapos voltam
mondjuk nem csak este, hanem tegnap du 4-tol (tegnap is ilyentajt keltem) hajnal 5-6ig (akkor fekudtem)
kicsit meg ma is erzem, hogy kusza a fejem - ezert nem szabad sortol berugni - tegnap, mikor felkeltem, nem csak masnapos voltam, de meg reszeg is kicsit, pedig nem is ittam, csak ugy 10-12 sort penteken -
VladimirR
nagyúr
a) talald ki, hogy szerintem mi van Cane (Bővebben: link) az alairasaban
b) abba nyujtogasd bele a nyelved![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
c) elnezest
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ha ideges vagy ragadj fejszet, attol megy a gonosz fej szet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(na ki mondja meg, hogy ez kinek (volt) az alairasa?)
Esmein: magzar billentzuyet ruley
Mr.Skyline: ekezetes url (filenev) suxx (meg a rendszammal csinalhattal volna valamit
) - egyebkent a szuzi (
) egesz jo lett
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
na, uj alairasom van, ehhez tartsatok magatokat
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Vangelis
üzenetére
csak nehogy aztan idegessegeben megnyomja a power-t a ph szerveren
tildy:
1: nekotekeggy![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2: ki mondtra, hogy ott ul? odamegy oszt' lekapcsolja
3: a szerver egyebkent meg nem is naluk van, ha jol tudom, hanem az integrity-nel, de a poennak nem ez volt a lenyege
Vangelis: tuzvedelmi balta - LOL
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem nezlek en baromnak, ne felj
egyebkent meg => Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
regen nem volt szukseges a hozzaszolashoz regisztralni (topicnyitashoz mar igen), felhasznalonak beirtad, hogy guest, jelszot uresen hagytad, es akkor a guest juzerrel szoltal hozza -- aztan ez megszunt, mert sok volt a barom
_Volkovy_: jobbat mondok - beulok melled a clio-ba, oszt' vedd a fejed
(vicc volt, keretik nem (teljesen) komolyan enni)
PH! kedvence: ho ltud, hol nem -- az enyem nagyjabol tudott, de pl mk4-ben olykor eltuntek a karakterek
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem problema, mar megsozkatm (a tobbseg valamit ugyis elir benne)

dannnnn: a hozzaszolas datumabol es a regisztracio idejebol lehet kovetkeztetni -- nalam ez sajna kizarva, mert sokaig csak mint guest (Bővebben: link)tevekenykedtem
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
koszonom (mindharmotoknak)
mint utobb kiderult, en azert nem lattam, mert a szegedi egyetem-rol nem latni kifele, csak az 1024-es port alatt -- a dolog szepsege, hogy a tvnetwork-nek hala az en gepemre meg nem latni befele, csak az 1024-es port felett
(bar lehetne kerni, hogy nyissak ki a 80-as portot, de annyira nem fontos, csak megis jo vicc) -
VladimirR
nagyúr
hi
valaki megnezne, hogy megy-e a webszerverem (Bővebben: link)
fontos lenne es surgos is
koszonom
kisqpi: gg
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
''Ha viszont jól emlékszem, és tényleg ott él és útálja, lenézi a magyarokat, akkor minek ír ide, minek foglakozik velünk?'' -- ezt mar en is kerdeztem tole, mondjuk nem pont ilyen stilusban
mod-ra: siman
_Volkovy_:
''Örüljön neki hogy ott él,verje a seggét a földhöz örömében,és hallgasson''
hja, csak a hallgatas nem megy neki magatol....
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Viktor77:
a hecker hirekhez ugy jon a magyarsag/magyarutalat, hogy Agressor1 osszehozza oket -- korabbi alairasa valami ilyesmi volt: szar nyelv, szar orszag, szar kormany - gratulalok magyarorszag - es tobbnyire minden megnyilvanulasaban fontosnak tartja, hogy ezen nezetet hangoztassa is (ennek fenyeben szamomra egyertelmu, hogy mirol is akart szolni a topic)
es nem tudodm mennyire lattad ''munkassagat'' nem volt olyan topic-ja, amiben ne a fmale-szitas lett volna a celja (pedig naponta nyitott egyet-kettot)
Aktív témák
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(