Hirdetés

Aktív témák

• VladimirR
    nagyúr

Lehet igazad van ,de:U
    Én már csak iylen vagyok. Nagyon sokan utálnak, és ezt nehezen dolgozom fel:( És az a baj, hoy csak utálnak, de nem mondják meg mi a bajuk velem:(
    Szal ezért szeretnék valamit letenni az asztalra...

Lehet el kéne mennem pszichológushoz .... Nagyon nagyon régóta bennem van ez, szinte kiskorom óta.. mindig mentem mindenféle versenyre, hogy bizonyitsak magamnak is, és másoknak is. Olyan emebr akarok/akartam lenni, aki valami újat alkotott, de a szart lehet itt újat csinálni, én se vagyok einstein:(

[Szerkesztve]

na, en megmondo mi bajom veled: az, hogy mar megint ilyen hulyesegeket beszelsz
    nem jol nezed, a dolgot: nem mindenki utal, hanem paran nagyon kedvelnek (nem az elobb mondtad, ogy tok jo a munkahely, meg jofejek?)
    mondtam amr neked nem egyszer, kicsit probalj meg belekostolni a ''szarko bele'' magatartasba, foleg az olyan emberekkel szemben, akik (szrinted) utalnak teged (azert irom, hogy szerinted, mert gondolom itt is az jon elo kicsit, hogy tul komolyan veszed a dolgot - nem kell)
    cihomokushoz meg ne menjel, mer csak a penzed huzza le, hulyesegeket meg en is tudok mondani ;] (elnezest a forum osszes cihomokus latogatojatol :B)

Aktív témák