Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nana az azért nem úgy volt, és nem is gúnyos hangvétellel.
Csupán érdeklődtem, hogy így friss középfokosan el tudnál-e menni tárgyalni ennyi tudással.Mellesleg nem a vizsgához gratuláltam, hanem a sikeres vizsgához... Már ha van.
Mellesleg ''Ki volt a nagy pitmanos boci (? remélem jól emlékszem) , és hogy sikerült az írásbelije?Lehet gratulálni?
''
Ha most gonosz lennék azt mondanám tanulj szövegértést, de nem vagyok gonosz, viszont ugyanazt mondom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az már persze szvsz sajat egyéni magánvélemény, hogy tipikus , elkényeztetett , sokszor egoista viselkedésű , nagypofájú tinédzsernek tartalak...
Tipikus fogyasztói társadalmas fiatal ...(Nyomjuk neki, menjünk, blalbla bla.
De azért ne képzeld már midnen hozzászólásom mögé ezt?!
Persze te meg egy korlátolt b.romnak is tarthatsz engem, a lényegen nem változtat: a vélemény olyan mint a se..yuk, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra. )
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)