Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Kivagdalt az msn folyamatos jelleggel, winreinstalltól kezdve minden megvolt már, de más nem potyog le msnről ugyanezen a hálón, úgyhogy leírtam a kártya mac címét és takk, adjál neki lemezvágó ollóval. Most kint van a falon v alakban meghajtva középtájt

ja és egyébként ezt a hálókarit úgy használtam, h faterom félretette mint selejt. Nekem meg jó lesz gondoltam, de most elkezdett szórakázni mióta nekiszaladt fém ventiráccsal az oldalának egy pci slotokra támasztott vantec tornado és megjutalmazott egy hálózati kábel nincs bedugva-val. Kicsit rövidre zártam
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic7 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Sapphire PULSE RX 580 8GB Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciáva
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest