- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Aktív témák
-
DragonR+
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap meglehetősen furcsa dolgot tapasztaltam kis városomban. Van ugyebár Zegen egy SzámítóGépboltocska. Nos, elhatároztam, hogy betérek. Lelkesen kértem is egy usb toldó alkalmatosságot, ami ugyebár egy 5-600 Ft-os tétel.
Az eladó tájékoztatott, hogy nem annyi az annyi, mert csak hozatni tudnak, meg rájön még a postaköltség.
Mert hát ugye ohne helyi készlet.
Nyolcszáznemtomakárhány pénz a pluszköltség.
Ennyivel már 2 cuccost is tok venni.
Odébbálltam.
És az ajtóra ki van ragasztva egy gyönyörű matrica, hogy SzámítóGépbolt partner.
Otthon belemásztam az Internetbe, s fény derült arra, hogy ennyi pluszköltséggel postázzák a cuccost a címemre.
Nos, kicsit gonosz leszek:
Ha szerzek egy matricát, akkor én is SzámítóGépbolt partner leszek?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hatalmasat csalódtam.
Esetleg más vidéki városban is így működik a dolog?
Ui: Mert úgy néz ki nekem, hogy ők is szimplán vásárlók, csak megbízásból vásárolnak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)