Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
joola
aktív tag
Üdv!
Akinek Daewoo Nexiája van, vagy ért a hitelátvállaláshoz, az tegye már meg ha van egy kis ideje, hogy megnézi ezt:
Bővebben: link
Köszi! -
joola
aktív tag
Lehet, hogy nem jó helyre írom mert nagyon nem off csak az oldal témájához mérve, de mindenképp ki akarom adni magamból. Tiszalöki vagyok. Reggel mentem dolgozni, szokás szerint -kimaradva minden hírből- (mivel 12 órában dolgozok ezért utóljára tudok meg mindent), bemegyek reggel az egyik kocsmába meginni egy kávét és látom, hogy van egy ''hirdetés'' a falon. Az egyik lány ismerősöm volt rajta, nem is néztem először a szöveget, átfuttott az agyamon, hogy esetleg eltünt, mert mostanában divat volt ez errefelé. Aztán csak elolvastam. Kiderült, hogy szegénynek egy elég ritka daganatos betegsége van, egyfajta bőrrák, de nem ''szokványos''. Nem tudom pontosan a nevét. Arra szólított fel, vagyis kért, hogy adakozzunk neki, mivel Magyarországon nem kapható a gyógyszer (ez állitólag csak a kezdeti kezeléshez kell) , csak külföldön. A gyógyszer ára majdnem 1 000 000 HUF. Persze egyből átfutott az agyamon vagyis nem csak átfutott, hanem meg is ragadt bennem, hogy amennyivel tudok segítek. DE! A legnagyobb baj ami ezzel kapcsolatban van, az, hogy ezt nekem, vagyis nekünk kell megtennünk. Ugyanis a Magyar Állam elutasított bárminemű segítséget, egyetlen 1 forintot sem hajlandóak fizetni nekik, úgy szedik össze ahogy akarják. Hogy lehet, hogy így járhat valaki? Hogy lehet, hogy egy embert a sorsára hagy a saját állama? Több millióan fizetik a betegbiztosítást, és szerintem hozzám hasonlóan senki nem bánná ha pl ezekből az összegekből pl a felét állná az állam. kb 10 000 - en vagyunk ebben a ''városban'' és szerintem, legalábbis remélem, hogy össze fog jönni a pénz. De ilyenkor gondolok bele, hogy bármelyikünk járhat így...De ne így legyen!!!
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gamer Pc jó áron! RTX 4060/16GB Ram/1TB SSD/R5 5500
- Budget Gamer pc jó áron! 1660 Super/i5-9400F/16GB RAM
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest