- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Nekem is elmenne a kedvem tőle..
Azért van egy dolog,ami érdekes.A nyáron vettem egy tévét,nem voltam teljesen biztos benne hogy nem gyárihibásat kaptam(a 100hz-es tévék zizegnek kicsit,de ezt akkor még nem tudtam),nosza,elmentem egy magyar hi-end hifi-s meg tévés oldalra,a fórumra,és megkérdeztem a lámer kérdésemet,meg pár másikat mellé(de ilyen szinten,hogy mit mivel kell összekötni,hogy szóljon).
Reakció?
Senki se küldött el anyámba,senki se fogta a hasát a röhögéstől,senki se mondta hogy kereső(pedig biztos hússzor elmondták már ugyanezt)hanem szépen leírták hogy mi merre hány méter.
Ezt itt a PH-n nem biztos hogy meg tudná valaki csinálni mostanság.
(pedig annyira már nem elit hely,mint azt sokan hiszik[ennek ellenére úgy viselkednek az újoncokkal mintha külön kérvényt kéne benyújtani topiknyitáshoz]..félre ne értsen senki,én is új jövevény vagyok itt,tőlem is hígult az oldal.az elit helyet én a 2000-es plusabit-ra értettem,amikor még csak a full hozzáértők és a pc addiktok látogatták az oldalt.ma?rgb...)
de ez már nagyon off..
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest