Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Nekem is elmenne a kedvem tőle..
Azért van egy dolog,ami érdekes.A nyáron vettem egy tévét,nem voltam teljesen biztos benne hogy nem gyárihibásat kaptam(a 100hz-es tévék zizegnek kicsit,de ezt akkor még nem tudtam),nosza,elmentem egy magyar hi-end hifi-s meg tévés oldalra,a fórumra,és megkérdeztem a lámer kérdésemet,meg pár másikat mellé(de ilyen szinten,hogy mit mivel kell összekötni,hogy szóljon).
Reakció?
Senki se küldött el anyámba,senki se fogta a hasát a röhögéstől,senki se mondta hogy kereső(pedig biztos hússzor elmondták már ugyanezt)hanem szépen leírták hogy mi merre hány méter.
Ezt itt a PH-n nem biztos hogy meg tudná valaki csinálni mostanság.
(pedig annyira már nem elit hely,mint azt sokan hiszik[ennek ellenére úgy viselkednek az újoncokkal mintha külön kérvényt kéne benyújtani topiknyitáshoz]..félre ne értsen senki,én is új jövevény vagyok itt,tőlem is hígult az oldal.az elit helyet én a 2000-es plusabit-ra értettem,amikor még csak a full hozzáértők és a pc addiktok látogatták az oldalt.ma?rgb...)
de ez már nagyon off..
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- EA Sports WRC '23
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs