Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Ezt Én sem értem és tudom, hogy valamelyest rólam szól a dolog.
Postot akkor törlök, ha flame megy egy nem oda illő totyikban és valaki szól vagy észreveszem. Szólok is előtte ha észreveszem. Nekem van igazam? Nemrég nyitottam vissza és neveztem át egy totyikot, mert gondolkoztam, kerestem és nem találtam hasonlót. El is ismertem, hogy abban az ügyben elhamarkodottan döntöttem. (nem véletlen foglalkoztam a totyikkal)
Beszélgetés jó dolog, de mindennek megvan a maga formája. Van fórum, ahol nem feltétlen percenként születnek adott témában hozzászólások és van chat ahol másodpercenként pörögnek a mondatok. (ha félszvasak akkor is) Ha a kettő keveredik akkor szvsz moderációra van szükség egy fórumon.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Next level racing gt track playstation edition
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest