Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Ezt Én sem értem és tudom, hogy valamelyest rólam szól a dolog.
Postot akkor törlök, ha flame megy egy nem oda illő totyikban és valaki szól vagy észreveszem. Szólok is előtte ha észreveszem. Nekem van igazam? Nemrég nyitottam vissza és neveztem át egy totyikot, mert gondolkoztam, kerestem és nem találtam hasonlót. El is ismertem, hogy abban az ügyben elhamarkodottan döntöttem. (nem véletlen foglalkoztam a totyikkal)
Beszélgetés jó dolog, de mindennek megvan a maga formája. Van fórum, ahol nem feltétlen percenként születnek adott témában hozzászólások és van chat ahol másodpercenként pörögnek a mondatok. (ha félszvasak akkor is) Ha a kettő keveredik akkor szvsz moderációra van szükség egy fórumon.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- További aktív témák...
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest