Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
lesaux figy: gondolom ez lesz az utolsó video, amit vesztek, hiszen már itt a dvd, dvd recorder, szóval video-ra gondolom már nem akartok költeni. Hidd el, hogy sokkal jobban jársz, ha most veszel egy normális videót, és többet nem lesz rá gond. Vegyél Panasonic videót. én anno, amikor még a videók nem ennyibe kerültek, spóroltam a dolgon, igaz nem 10k-t, de nem vettem pana-t, hanem egy Thomson-t. Anyuék Daewoo-t vettek. A Daewoo alig volt használva mégis sz@r. A Thomson most gyűrte be a '85-ben rögzített családi videokazettát, alig bírtam kiszedni.
Soha, de soha nem szabad gagyi videót venni, most meg pláne nem, hiszen a 2 fejes, hulladék samung/philips/aiwa/lg videók, és a fullos, 6 fejes, hif sztereó panasonic között 15k az árkülönbség.
NV-HV61EP. ez a video egyszerűen tökéletes. minden csati megvan, amire szükség lehet, így bármit rá lehet kötni, és bármire rá lehet kötni.
csúcs minőségű mechanika, megbízható elektronika, könnyű kezelhetőség, gyors, halk, szalagkímélő visszatekerés. jó minőségű tv tuner.
ha én most videót vennék, csak ilyet vennék. Barátnőmék most vettek videót, és nem volt kétséges, hogy ilyen lesz. nagyon bevált.
itt a link: [L]http://www.panasonic.hu/index.php?p=product&id=422[/L]
vagy nézd meg az 51-est. ez abban különbözik a 61-től, hogy ezen össz-visz egy scart csati van, ami akkor lehet problémás, ha a scart kábellel rá akarod kötni a tv-re, viszont a hangot meg házimozira is ki kellene küldeni.
ha viszont, tuti biztos, hogy csak egy tv-re lesz rákötve, és kész passz, akkor felesleges kifizetni a 61-ért +5e Ft-t. Ettől függetlenül sosem lehet tudni, hogy mikor lesz bővítve a rendszer, mire kell még rákötni a jövőben, úgyhogy én inkább a 61-re szavazok. amin van 2x scart, és egy sztereó rca hangkimenet.
Aktív témák
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- AMD FX
- PlayStation 5
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ingatlanos topic!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest