Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
lesaux figy: gondolom ez lesz az utolsó video, amit vesztek, hiszen már itt a dvd, dvd recorder, szóval video-ra gondolom már nem akartok költeni. Hidd el, hogy sokkal jobban jársz, ha most veszel egy normális videót, és többet nem lesz rá gond. Vegyél Panasonic videót. én anno, amikor még a videók nem ennyibe kerültek, spóroltam a dolgon, igaz nem 10k-t, de nem vettem pana-t, hanem egy Thomson-t. Anyuék Daewoo-t vettek. A Daewoo alig volt használva mégis sz@r. A Thomson most gyűrte be a '85-ben rögzített családi videokazettát, alig bírtam kiszedni.
Soha, de soha nem szabad gagyi videót venni, most meg pláne nem, hiszen a 2 fejes, hulladék samung/philips/aiwa/lg videók, és a fullos, 6 fejes, hif sztereó panasonic között 15k az árkülönbség.
NV-HV61EP. ez a video egyszerűen tökéletes. minden csati megvan, amire szükség lehet, így bármit rá lehet kötni, és bármire rá lehet kötni.
csúcs minőségű mechanika, megbízható elektronika, könnyű kezelhetőség, gyors, halk, szalagkímélő visszatekerés. jó minőségű tv tuner.
ha én most videót vennék, csak ilyet vennék. Barátnőmék most vettek videót, és nem volt kétséges, hogy ilyen lesz. nagyon bevált.
itt a link: [L]http://www.panasonic.hu/index.php?p=product&id=422[/L]
vagy nézd meg az 51-est. ez abban különbözik a 61-től, hogy ezen össz-visz egy scart csati van, ami akkor lehet problémás, ha a scart kábellel rá akarod kötni a tv-re, viszont a hangot meg házimozira is ki kellene küldeni.
ha viszont, tuti biztos, hogy csak egy tv-re lesz rákötve, és kész passz, akkor felesleges kifizetni a 61-ért +5e Ft-t. Ettől függetlenül sosem lehet tudni, hogy mikor lesz bővítve a rendszer, mire kell még rákötni a jövőben, úgyhogy én inkább a 61-re szavazok. amin van 2x scart, és egy sztereó rca hangkimenet.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Metal topik
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest