Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Háát. Hozzá akartam szólni a ''Be kéne paráztatni valakit'' vagy hasonló című topikhoz.
Ha jól tudom, a bankautomatánál is kétszer kell megadni a telefonszámot, akárcsak a benzinkutakon a félretöltés elkerülése érdekében. Ha meg valaki nem tudja pontosan a telefonszámát, akkor írja le helyesen, vagy ha abba se bízik, vigye el a szerzősést, azon nyomtatott szép betűkkel rajta szokott lenni általában (legalábbis régen rajta volt). Ha meg kétszer is elrontja a telszámát, akkor meg így járt. Nem tudom, hogy mióta töltöm benzinkúton a család telefonját pénzzel (nem az én vagyonomból természetesen :) ), de soha semmi gond nem volt.
Jó, megértem, hogy 7500 HUF nem kis összeg minimálbéreseknek, mi háromhavonta veszünk egy-egy darab 3600-as feltöltőkártyát, pedig nem minimálon vannak anyámék.Énis tudom milyen szar bukni sok pénzt, mert 17 éves létemre most az utóbbi 1 hónapban köbö 10k-t buktam el, mert olyan használhatónak vélt cuccokat vettem, amit nem tudtam hasznosítani (pölö szines patron-utántöltő: 3k, mindkét szines patronom beszáradt). Úgyhogy átérzem a helyzetet.
Ennyit akartam vona még hozzáfűzni a témához, de zárva lett sajna. Innentől ezzel a témával kapcsolatban NEM szándékozok válaszolni.
Szerk: offosítottam
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest