Hirdetés

Aktív témák

• Bazsesz

őstag

Háát. Hozzá akartam szólni a ''Be kéne paráztatni valakit'' vagy hasonló című topikhoz.

Ha jól tudom, a bankautomatánál is kétszer kell megadni a telefonszámot, akárcsak a benzinkutakon a félretöltés elkerülése érdekében. Ha meg valaki nem tudja pontosan a telefonszámát, akkor írja le helyesen, vagy ha abba se bízik, vigye el a szerzősést, azon nyomtatott szép betűkkel rajta szokott lenni általában (legalábbis régen rajta volt). Ha meg kétszer is elrontja a telszámát, akkor meg így járt. Nem tudom, hogy mióta töltöm benzinkúton a család telefonját pénzzel (nem az én vagyonomból természetesen :) ), de soha semmi gond nem volt.

Jó, megértem, hogy 7500 HUF nem kis összeg minimálbéreseknek, mi háromhavonta veszünk egy-egy darab 3600-as feltöltőkártyát, pedig nem minimálon vannak anyámék.Énis tudom milyen szar bukni sok pénzt, mert 17 éves létemre most az utóbbi 1 hónapban köbö 10k-t buktam el, mert olyan használhatónak vélt cuccokat vettem, amit nem tudtam hasznosítani (pölö szines patron-utántöltő: 3k, mindkét szines patronom beszáradt). Úgyhogy átérzem a helyzetet.

Ennyit akartam vona még hozzáfűzni a témához, de zárva lett sajna. Innentől ezzel a témával kapcsolatban NEM szándékozok válaszolni.

Szerk: offosítottam

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés