Hirdetés

Aktív témák

• Bazsesz

őstag

válasz Cathfaern #1257 üzenetére

A negyedét alig értettem, mert elég érdekesen beszélt.

A lényeg az, hogy se az úszás, se a konditerem nem segít ezen, max annyit tesz, hogy az izom eltakarja. Tehát hiába csinálsz akármit, ez ugyanúgy meg fog maradni, csak ráhízol, vagy rágyórsz, és amiatt nem fog látszani. (Magyarul 5 évig kínontam magam uszodába, gyógyúszáson, stb-n a nagy semmiért)

Megkérdezték tőlem, hogy hány éves vagyok, milyen magas vagyok, pszihésen zavar-e a dolog, meg hogy hogy viszonyulok a műtéthez.

Most elküldtek még kardiológiára (EKG, csak hülyén fogalmazva), meg valamitüdőmittoménmire (bele kell fújni egy ilyen sz*rba, aztán kilök egy értéket). A poén az, hogy nemrég lettek ezek csináltatva (Fél éve asszem, de lehet, hogy van az egy is), és negatív volt.

Persze szintén a nagy semmiért megyek el erre a két vizsgálatra, mert ez nem befolyásolja annyira a dolgokat. Azt mondta, hogy ezt csak az új eljárással lehet megoperálni, a régivel nem (tehát nem lesznek a bordáim széjjelvágva, nem szedik ki a szegycsontomat, hanem csak kapok kultúráltan egy fél méteres vágást az oldalamba, ahol behelyeznek egy platinadarabot, ami jó sokáig ott fog maradni).

Jövő hét szerdán kell visszamennem, és akkor dönti el, hogy mi lesz.

Üdv: Balu

Aktív témák