Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttoth
tag
válasz
aleister
üzenetére
flash, szerintem sem. Gyakorlatilag 2/3fe-vel gyorsabb, nem biztos, hogy ki fogod tudni használni. Nem tudom, mivel fotózol, de ha hasonló cipőben jársz, mint én (18-55), akkor talán egy tele lesz a jó választás (55-200), mert több lehetőséget ad, mint egy fix. Legalább is ezt a tanácsot kaptam.
A G vs D vitához annyit kell tudni, hogy a D-ben nincs fókuszmotor. Szerintem az viszont hasznos, nekem mindenképpen kéne.
A fókusztávolság meg... Tényleg mindig 50mm-t emlegetnek, de ez az ekvivalens 50mm, amit aps-c vázon 35mm-es fókusztávolság ad vissza. Portrézáshoz, tárgyfotózáshoz szerintem azért simán lehet használni.
ExposurePlot csinál neked tuti kis statisztikát, hogy milyen beállításokat használsz, hasznos kis progi.
Még egy utolsó tanács. Nagy fényerejű objektív vásárlása előtt mindig gondolkodj el a vakun is

Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR (makulátlan állapot!)
- Sony a6600 + EXTRÁK ! Több mint 1 év HAZAI GARANCIA !!!
- Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f1.8G objektív (makulátlan állapot!)
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska (makulátlan állapot!)
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest