Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snakeiboy
aktív tag
Attol fugg teged ezzek a dolgok mennyire zavarnak
. Viccet felreteve CA tenyleg eleg eros bar nalam ritkan jon elo, igaz ritkan fotozok olyat hogy CAzna az Obi. A vignettalas pedig csak ha homogen hatered van akkor latszik igazan ugy f4-ig, utanna mar nem olyan veszes. Bar en kifejezetten szeretem, ha meg zavar konnyen koriggalhato utolag Ha kroppolni akarsz a kepbol akkor kell ra odafigyelni kicsit. Hasznaltnal en a gumirozasra figyelnek helyedben esetlegessen mennyire poros a lencsek kozt mert porosodni hajlamos a kicsike. Amugy nagyon szeretem ezt az obit, kivaloan karcol(igaz nem 2.8on ott picit lagy foleg a sakokon). Az AF-et leprobalnam a helyedben. Araert optikailag nem tudok jobb obit mondani perpill
. Sok sikert a vasarlashoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Viccet felreteve CA tenyleg eleg eros bar nalam ritkan jon elo, igaz ritkan fotozok olyat hogy CAzna az Obi. A vignettalas pedig csak ha homogen hatered van akkor latszik igazan ugy f4-ig, utanna mar nem olyan veszes. Bar en kifejezetten szeretem, ha meg zavar konnyen koriggalhato utolag Ha kroppolni akarsz a kepbol akkor kell ra odafigyelni kicsit. Hasznaltnal en a gumirozasra figyelnek helyedben esetlegessen mennyire poros a lencsek kozt mert porosodni hajlamos a kicsike. Amugy nagyon szeretem ezt az obit, kivaloan karcol(igaz nem 2.8on ott picit lagy foleg a sakokon). Az AF-et leprobalnam a helyedben. Araert optikailag nem tudok jobb obit mondani perpill