- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Árban elég furcsán hoztad össze ezt a 3 obit. A 15-85 árából megvehetnéd a másik 2-t.
Szóval: A 17-85-öt felejtsd el, a Sigma és a 15-85 közt válassz.
A Sigma előnye, hogy olcsó, kicsit fényerősebb mint a Canon, valamint nagyon jó a makróképessége, szerintem kezdő obinak ideális (egyébként van belőle stabis verzió is). Hátránya a 15-85-höz képest a kicsivel gyengébb képminőség (tesztek alapján, nekem csak Sigma volt) és a minőségbeli szórás, főleg a fókusz pontosságára gondolok.
A 15-85 előnye a nagyobb látószög, a jobb képminőség, a képstabi és az USM, bár nekem a Sigma is elég gyors volt. Hátránya az ára.
Összességében a "jobb minőségű vétel" a Canon. Azt, hogy szánsz-e rá több mint 2x annyit, csak a pénztárcád tudja. Aranyközépútként szerintem nézz utána a Sigma 17-70 OS HSM verziójának is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- SONY A7 III Kit 3 objektívvel, vakuval, táskával
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest