- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aquir2
csendes tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
135 font különbség a kettő között az vagy 45 000 Ft. Igaz a drágábbikhoz van a tartalék 18-55mm akkor.
Obihoz nem tudok mit hozzászólni. Nem vagyok jártas-e téren, ezért is itt kérdezősködök. Bár olvastam valahol hogy kicsit barnás szinezetű képet ad a 18-55mm -es.
Mivel most kezdek az egészbe bele ezért leginkább 1 általános célú obi kellene nekem mert nem biztos hogy gyakran cserélgetni akarom az obikat meg mindenhova többet magammal vinni. Később ha bejön a dolog akkor meglátom hogy miket szerzek még be. Egyenlőre az motivál hogy nagyon jó minőségű képeket csináljon átlag ember szemével nézve, nem profi fotóséval
Előző hozzászólásomnál említettem is hogy akkor vettem észre csak hogy japán gari van csak a gépre. Emiatt nagyon úgy néz ki hogy borul is a dolog. Még alszok rá párat. Valószínű marad a 18-55mm kit (kb 15 fonttal tudnék olcsóbban csak body-t venni...na ennyit már megér az a 18-55mm) és picit később veszek valami 18-xxx mm-est(kell a nagyobb zoom), valószínű a 135-öst, márcsak az ára miatt is (egyenlőre nem akarok többet áldozni rá).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Sony Alpha 7 A7 (mark-1) 41k expo
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest