Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mordeaux
tag
Sziasztok egy olyan általános kérdésem lenne, amit biztos meg lehetne találni a több ezer hsz között de nekem sajnos nem sikerült hiába kerestem... azt olvastam régebben, ha jól emlékszem, hogy a kompaktoknál használt zoom szorzó értékét, egy objektívnél úgy lehet kiszámolni, hogy a nagyobb értéket osztjuk a kisebbel. Nem tudom ez mennyire közelítő, vagy barbár módszer mert gondolom nem lehet csak így felfogni ezt, de ha már valamennyi köze van a dologhoz, miért van az, hogy pl egy zoomobjektív sem rendelkezik 4-5 nél nagyobb szorzóval (igaz csak canont néztem) mikor a kompaktoknál van 20x os is. Azért foglalkozom ezzel, mert készülök hamarosan gépet venni, és ha tehetném a távcsőre szerelném rögtön, mert elsősorban a távoli dolgok fotózása érdekelne, mikor "ott is vagyunk meg nem is".
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest