Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Ha manuális fixet használsz, akkor közgyűrűsor. A raynoxot inkább kistelére akaszd. Ha beszerzel egy Pentax 50-200-at, meg egy raynox DCR-250-et, ezzel a párossal is igencsak jó makrókat tudsz lőni
Ami azt illeti ezt a párosítást maximálisan tudom ajánlani
Használt Pentax 50-200 van az opticamnál (www.opticam.hu) azt hiszem talán 32 ezerért és nem olyan rég volt az optiformban (www.optiform.hu) is 30 ezer körül. Most nem néztem meg az árlistájukat, de van, hogy nem tükrözi a tényleges kínálatot, mert ritkán frissítik (főleg opticamnál), szóval érdemes telefonon megérdeklődni, vagy személyesen elmenni. Én sem árlistában láttam ezeket, hanem a kirakatban
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ami azt illeti ezt a párosítást maximálisan tudom ajánlani