- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
t_a_m_a_s #4695 üzenetére
Na ja, egyelőre én is csak a nyálamat csorgatom utána. De a sima 70-300-ra szerintem nem érdemes lecserélned az 55-200-at; főleg azért, mert 200 alatt se egy ász, de 200mm felett tényleg elég kevéssé használható a képe. Próbáltam, volt fent a gépemen, és egyrészt meglepődtem hogy 200-ról 300-ra tekerve nem jöttek olyan sokkal közelebb a témák a keresőben, mint vártam, másrészt a képe...
Állvány kelleni fog előbb-utóbb amúgy is; bármilyen obit is veszel. Persze vannak akik sose használják, mert tényleg mindig olyan körülmények között fotóznak ahol vagy felesleges vagy pedig lehetetlen használni, de azért ők elenyésző kisebbséget alkotnak. Egyeseknek gyakran; a többségnek ritkán kell állvány, de kell.
jorden06: ha alaposan le tudod tesztelni, illetve a tulaj megbízható fazon, akkor nyugodtan. Illetve az újabb 100% műanyag zoom-oknál talán jobban lehetne aggódni, mint a régebbi fém-üveg kombóknál, de ha látható-tudható, hogy nem kalapácsnak használták az obit, az AF jól megy rajta, a zoom nem szorul; egyáltalán a mozgó részek nem szorulnak, nem lötyögnek, és úgy egyáltalán, az obi rendben van, akkor azért nem túl nagy rizikó a gari hiánya. Gari nélkül vett váz esetéhez képest mindenképp szinte elhanyagolható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!