Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
t_a_m_a_s
üzenetére
Na ja, egyelőre én is csak a nyálamat csorgatom utána. De a sima 70-300-ra szerintem nem érdemes lecserélned az 55-200-at; főleg azért, mert 200 alatt se egy ász, de 200mm felett tényleg elég kevéssé használható a képe. Próbáltam, volt fent a gépemen, és egyrészt meglepődtem hogy 200-ról 300-ra tekerve nem jöttek olyan sokkal közelebb a témák a keresőben, mint vártam, másrészt a képe...
Állvány kelleni fog előbb-utóbb amúgy is; bármilyen obit is veszel. Persze vannak akik sose használják, mert tényleg mindig olyan körülmények között fotóznak ahol vagy felesleges vagy pedig lehetetlen használni, de azért ők elenyésző kisebbséget alkotnak. Egyeseknek gyakran; a többségnek ritkán kell állvány, de kell.
jorden06: ha alaposan le tudod tesztelni, illetve a tulaj megbízható fazon, akkor nyugodtan. Illetve az újabb 100% műanyag zoom-oknál talán jobban lehetne aggódni, mint a régebbi fém-üveg kombóknál, de ha látható-tudható, hogy nem kalapácsnak használták az obit, az AF jól megy rajta, a zoom nem szorul; egyáltalán a mozgó részek nem szorulnak, nem lötyögnek, és úgy egyáltalán, az obi rendben van, akkor azért nem túl nagy rizikó a gari hiánya. Gari nélkül vett váz esetéhez képest mindenképp szinte elhanyagolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest