Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja

Hozzászólások

(#93645) keIdor válasza Puma K (#93644) üzenetére


keIdor
titán

Nem ilyen egyszerű... pénzért kapsz jogsit meg ezer lóerőt is, utóbbinak sincs értelme versenypályán kívül, de még 200LE is sok az emberek egy részének. Sehol nem mehetnél 130km/h feletty mégis kapni 250km/h meg 320km/h végsebességgel autót.:) Ez is egy anomália.
Nekem több lány ismerősöm egész korrekten vezet, én nem a fiatal lányoktól tartanék, az idősebbek lassúak inkább, ők mennek fel fordítva is az autópályára (tisztelet a kivétel) nem a csajok.

Nem tudsz bővíteni párhuzamos pályát, sok helyen egy sávnak nincs már hely, vagy útban van több ház, vagy hegység, tenger mellett nem könnyű, alagutat fúrni sem olcsó. (ne a tök lapos MO-ból induljunk csak ki)

Néhány ember miatt senki nem fog súlyos milliárdokért külön utat építeni. Ez álom kategória. Egyszerűbb amúgy betartani a szabályokat, a járvány végével meg aki teheti, ne autózzon, akkor a város sem lesz élhetetlen.

300km/h-ra a legtöbb ember meg alkalmatlan, azok is, akik azt hiszik, hogy bírnák. Ott az időjárásra is jobban kell figyelni, meg a körülötted lévőkre. Ott is lenne olyan barom, amelyik villogna mögötted. Pont a hülye bajorautósok csinálják. No offense, nem neked szól személyesen, de egyébként a BMW tulaj az egyik legparasztabb mindenhol.

Mondom, én inkább bevágnám az IG-L-t az M1-re is, átléped, akkor környezetszennyezésre kell büntetni, -500€ az alja, nem lenne annyi baleset sem azon a szar pályán és a levegő is jobb lenne. Menjen a ringre, aki tolni akarja. Nincs azzal gond. Ha tellik gyors kocsira, akkor tellik bérlésre is.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.