Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Devid_81 #93797 üzenetére
Részemről nem tartom szopatásnak, hogy 3 generációs a B450em..ha megunom a 2700at, 1.5-2Xes tempót tudok a helyére vett 3900X/3950Xel elérni, nem vágyok további tizenpár % hozamra, amit a 4xx0ek hoznak majd horror áron (nincsenek kétségeim, minél jobban szalad a szekér addigra, annál magasabb árakat hoz majd AMD is).
-
Devid_81
félisten
válasz Speed® #93801 üzenetére
Az x370 b350-nel is voltak ilyen hirek, ez is szerintem a gyartokon fog mulni.
Lehet megint a bios chip tarolo hatarait feszegeti majd csak az uj cpu-k bekerulese.
Mindenesetre nem fizikai korlat lesz, csak bios, igy ez a hir kb semmit nem erSzerk: jah ha a 4xxx jol sikerul akkor biztos, hogy bucsut inthetunk a mostani araknak, pedig mar most is magasabb MSRP-vel jott par 3xxx a 2xxx hoz kepest ha jol remlik.
[ Szerkesztve ]
...
-
nagyúr
----
Kedvenc gyártóm...
BIOSTAR RACING Z490GTA EVO Quick Unboxing- Simple and Fun!
5 év gari befigyel,más gyártók is így fogják eladni a Z490 lapokat ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
-
keIdor
titán
Aki szereti az animét, nem sokára indul egy új fajta:
Kim Yo Jong [link]¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
NVIDIA RTX 3080 Ti and GA102 "Ampere" Specs, Other Juicy Bits Revealed
With "Ampere," NVIDIA is developing three tiers of high-end GPUs, with the "GA102" leading the pack and succeeding the "TU102," the "GA104" holding the upper-performance segment and succeeding today's "TU104," but a new silicon between the two, codenamed "GA103," with no predecessor from the current-generation. The "GA102" reportedly features 5,376 "Ampere" CUDA cores (up to 10% higher IPC than "Turing"). The silicon also taps into the rumored 7 nm-class silicon fabrication node to dial up GPU clock speeds well above 2.20 GHz even for the "GA102." Smaller chips in the series can boost beyond 2.50 GHz, according to the report. Even with the "GA102" being slightly cut-down for the RTX 3080 Ti, the silicon could end up with FP32 compute performance in excess of 21 TFLOPs. The card uses faster 18 Gbps GDDR6 memory, ending up with 863 GB/s of memory bandwidth that's 40% higher than that of the RTX 2080 Ti (if the memory bus width ends up 384-bit).
...
-
Devid_81
félisten
válasz snecy20 #93819 üzenetére
Nem tudom megint mi igaz ebbol, lehet valamelyik resze az, de nem mernek fogadni ra.
Egyedul az arazastol felek, de az nagyon az AMD-n is mulik.
Talan az AMD nincs meg abban a cipoben amikor arazhat VGA-t mint valami idiota (lasd nVidia) viszont egymas kore araznak igy is ugy is.Talan ennel a generacional nem az lesz mint Pascal->Turing, hogy nem valtoztak az arak, ami gyorsabb volt a Pascaltol az dragabb is lett, minden mas valtozatlan maradt.
...
-
Gyula84
veterán
hali
van itt valakinek 5700 xt?Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Gyula84 #93829 üzenetére
Az értelmes hűtővel szereltek nem melegednek, a gagyik meg de. Mint minden más esetben
Red Devil / Gaming X / Nitro+ / Strix a sorrend, őket követi az értelmes áron kaphatók közt a Pulse, sor végén a THICCIU finomhangolva. A többi (Mech, Phantom, Dual stb.) a gagyik táborát erősíti.
Részemről Pulse párti vagyok, de több THICCIUt is építettem be, autoUV mellett nincs panasz rájuk, ~2G boost mellett csendben ~75°C. -
Gyula84
veterán
köszi a sok infót
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
RazoR
veterán
9600KF-ről (1,24V 5Ghz) mire lenne érdemes váltani a 8700K és a 9700K közül szerintetek?
-
snecy20
nagyúr
-
keIdor
titán
AdiBá, itt az új kártyád. [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
VTom
veterán
Én is 9900-at vennék.
Kb. 4.5GHz felett az órajelnek semmi jelentősége nincs, így a tuning lehetősége felesleges.
Ez 4.6GHz-en megy 8 magon. Bőven elég.
(egyébként én inkább megtartanám a 9600KF-et, és GPU-t fejlesztenék majd)Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Devid_81
félisten
válasz keIdor #93837 üzenetére
Eleg baj ha sutoben kell ujramelegiteni, hogy a BGA cuccok megkapjak a treatment-et
Vagy ez nem az a moka?Ampere, ha igaz, hogy 40-50% al lesz erosebb mint a 2080 Ti es mindezt 230Watt korul akkor az tenyleg brutalis lesz.
By the way ameddig a 2080 Ti-ra nem felejtenek el fejleszteni mint a Pascalra addig nalam marad a 2080 Ti, 1440p-ben jatszok, ha uj monitort vennek se akarnek kib@cni magammal 4K-s monitorral, szoval remelem kibirja nalam a cucc a next gen-ig, ami szerintem hamarabb mint 2 ev lesz most, MCM design stb, nah az lesz erdekes cucc...
-
-
nagyúr
válasz Devid_81 #93846 üzenetére
Ez is olyan lesz mint a Z490 téma.
Még ha tegyük fel lesz is 40% előrelépés (amit én kétlek továbbra is) az ár lesz meghatározó dolog.
Ha drága lesz mindenki a használt 20xx-eket fogja venni, vagy akár a bolti újakat. Ha jó ára lesz akkor talán kapós lesz.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest