Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#5885) SlayerSub válasza Dr.F.E.R.I. (#5883) üzenetére


SlayerSub
tag

Most nagyon nem vagyok képben az árakkal kapcsolatban, de szerintem ez csak úgy igaz: hogy egy olyan gép összerakása ami ugyan úgy viszi az új PS4 játékokat, mint a PS4 kerül dupla annyiban. Mármint a legtöbb multiplatform PC-s cím konzol átírat, amihez bika gép kell, mert nem PC-re készítették.
Szerintem ehhez hozzá tartozik, hogy régebben azért ment át minden konzolra, mert PC-re lelopta mindenki a játékokat, és naná hogy a játékgyárosok a több pénz reményében konzolra váltottak. Ezért is van az, hogy konzolra még mai napig sokkal többe kerül egy játék mint PC-re. Ha a game olyan amit nem lehet lelopni, vagyis lelehet, csak úgy nem ér semmit, pl Diablo 3. akkor ugyan ott az ár. (15000 ért vettem amikor megjelent)
Véleményem szerinte a PC gamezés csak akkor lendülhet fel jobban, ha a steam-el és hasonló eszközökkel leszorítják az ingyenes letöltéseket. Addig soha nem kapnak PC-re fejlesztett single player gamet, maradnak az mmo-k, és más kompetetiv játékok, melyeket online kapcsolat miatt muszáj megvenni.
:R Szerintem

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.