Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingoo
tag
válasz fogtunder #4100 üzenetére
Igen, a korong az ok csak hogy hova is ragasztottad?
Én is éppen azon agyalok, hogy milyen töltőt vegyek hozzá... A MM-ban kérdeztem az eladókat, szerintük nincs különbség az USB-C kábelek között.. Láttam egy hama-t 5 ezerért. Viszont van a Speedlinknek is egy töltője ami elvileg kimondottan Switchez való és ahhoz még hálózati adaptert is adnak. Így nem kellene mindig a dokkolóból ki-be húzgálni. Úgyhogy szerintem azt fogom majd megvenni. Remélem az kábel a powerbankhoz is jó lesz.
De ha valakinek van tutibevált kábele, akkor szóljon
-
Faget
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy leírjátok mennyire kényelmes a switch amikor marokkonzolként használjátok. Nekem PSVitám volt, ahhoz vennem kellett egy keretet ami kényelmesebbé tette a játékot, mert rövid idő után zsibbadtak a kisujjaim.
Köszönöm!
-
Hunner
senior tag
Aki powerbankot keres a Switch-hez, és hozzám hasonlóan arra várt, hogy végre legyen Aukey Type-C verzió, amit ki is szállítanak hozzánk, annak jó hír, hogy aliexpressen találtam most. Aukey 30000 mAh, Tpye-C-vel tölthető, egyébként támogatja a quickcharge-ot , számtalan youtube video volt róla, hogy must have kütyü, eddig amazonon láttam, de ők nem szállítanak ide. Mobil appból shippinggel együtt $49
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Hunner
senior tag
Vannak más eszközök is amiket lehet vele tölteni. pl mobil. 30000 mAh-ból futja mindenre, azért emeltem ki.
Egyébként még az Anker PowerCore+ szokták ajánlani powerbanknak, de az drágább (bár tény hogy nem egy tégla )[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Drakk
tag
Tudtok valamit, hogy az 575kbyte üzletekbe várhatóan mikor érkezik meg a MK8?
Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja.
-
ayo
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
Oda volt írva feketén fehéren hogy előrendelésre nem él az akció, szóval nem tudom a te reményed még mi tartja életben
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Yooka-Laylee "élmény"beszámoló.
Mondjuk Switchre még nem jelent meg, de ha valaki fontolná a vásárlását, annak talán érdemes elolvasni
A többieknek meg csak úgyEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
woros
őstag
válasz Sirandrish #4118 üzenetére
Ha rákattintottál a bannerre, akkor írta csak. Én legalábbis akkor láttam, de mindegy, mert már 1. eleve megjelent játékról beszélünk, tehát az előrendelés már nem esedékes csak megvétel. 2. nem törölték még mindig a rendelést. Valaki aki meg switchet rendelt és levonta, neki azonnal törölték szóval van esély.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem mindegy hol írták? A lényeg hogy nem kell még csak magyarázkodniuk sem, mert le volt írva
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
woros
őstag
válasz Sirandrish #4123 üzenetére
Annyira nem, mert ha én nem kattintok rá mert minek alapon, hisz úgyis látom, hogy mire van az akció és még a kosárnál is levonja, akkor hogy is van ez? Szerintem pont nekik kell nagyban bocsánatot kérni a technikai hibákért és benyelni az ebből adódó árkülönbözetet.
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem értünk egyet. Egy szebb és jobb világban biztosan úgy működne ahogy te szeretnéd, de ebben a világban nem. Tudod hogy van ez.."A törvény nem ismerete nem mentesít a felelõsségre vonás alól."..valahogy itt is ez a helyzet. Az hogy te épp elkerülted a szöveget, még nem jelent semmit...sőt. Kérj bocsánatot amiért terhelted a rendszert a rendeléseddel, holott le volt írva hogy előrendelésnél nem használható az akció
-
woros
őstag
válasz Sirandrish #4126 üzenetére
GameStar cikk olvasd el, hogy mit ír a banner és a cikk, egyben van igazság, mégpedig abban, hogy akkor pirossal volt írva az ára (amihez megint nem volt odaírva hogy akciós lenne).
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Most miről szeretnél meggyőzni?
Ahogy megláttam az akciót, egyből az MK jutott eszembe..klikkeltem és az első amit az arcomba kaptam, az az hogy "Az akció 2017.03.24-03.26-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az akció a Mass Effect Andromeda játékszoftverekre nem érvényesíthető és más kedvezménnyel nem vonható össze! Az árkedvezmény a kosár összegéből vonódik le! A termékekből kizárólag kiskereskedelmi mennyiséget szolgálunk ki! Az akció előrendelhető termékekre nem érvényes!".
Akkor most miről beszélünk? Nem vonta le a kosárból? Neked elkerülte a figyelmed? A GameStar mást írt? ÉS???
Le volt írva? Le! Erről ennyit!Kapjátok meg 12K-ért, én szurkolok, csak ne lepődjetek meg ha esetleg mégsem, és bocsánatkérést meg végképp ne várjatok.
Szerk: Sajna kép nem készült, nem gondoltam volna hogy kell, de hidd el hogy nem a kisujjamból szoptam ki
[ Szerkesztve ]
-
SzDavid99
tag
Nem nagyon van már raktáron sehol. Én a Konzolvilágtól rendeltem meg a múlthéten, és kiderült, hogy már csak Szegeden van egyetlen példányuk, így azt hozzák majd el nekem. Remélhetőleg szerdára már itt lesz - ha nem, akkor pont addigra fog befutni, mire véget ér az érettségi szünet.
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Faget
tag
válasz ViharVadász #4106 üzenetére
Köszönöm a választ, úgy látszik más nem használja kézben...
-
Madwe
nagyúr
Bocs én atsiklottam felette nekem a jobb huvelykujjam fajdul meg kb 1 óra után, mert túl alacsonyan s közel van a jobb analóg kar (ha csak gombokat használok akkor nincs gond, illetve leszedve csak a joyconnal se, de handheldben, ahol kell a biztos fogás s közelebb van miatta a tenyerem hozzá, ott bizony kényelmetlen lesz nekem. Nagyon nagy a kezem mondjuk
-
LaciGSM
aktív tag
Valaki keresett Mariokart 8 Deluxe-ot , a Gameparknak érkezett még 5-6db ! Ma délután láttam..
https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
jgrasl
csendes tag
Én elég sokat használom kézben és a jobb kezem nekem is megfájdul ezért rendeltem egy ilyen silicon extrát. Így sem tökéletes mivel a jobb kar lejjebb van de mégis kényelmesebb és a thumb grip is sokat segít(kettő-kettő van a csomagban nem három mint ahogy a képen látszik).
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
Sziasztok. Volt korábban esetleg hír arról, hogy lesznek-e böngésző, youtube, facebook és ilyen alap alkalmazások a Switchre?
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
jgrasl
csendes tag
Igaz nem is értek egyet a "félszimetrikus" joyconokkal ahol sztem feláldozták az ergonómiát azért a funkcióért hogy két kontrollerként lehessen eladni(bár a MK8 tényleg hatalmas fun csak úgy előkapva bárhol egy local multira). Viszont nem láttam még olyan hordozható játékgépet ahol 2 óra folyamatos játék után ne zsibbadt volna az egyik kezem, a vita is ezért sarkalt szünetek beiktatására. Védeni semmiképp nem akarom mert igenis itt az egyik legfontosabb funkció hogy teljes értékű handheld is de annyira talán nem vészes a helyzet, talán majd a következő lesz a tökéletes(én ezeket az alsó markolatokat mint ami a pro controllernél egyértelmű most is rátettem volna, mivel nincs így egy sima silicon "tok" megteszi nekem).
Console wart meg semmiképp nem akarok indítani de nekem a nem szimetrikus kontrollerek eleve kényelmetlenek a dualshock 4el semmi bajom bármennyi idő után(bár a tenyér izzadás miatt gripet arra is vettem) viszont az xbox kontroller nekem már fél óra után is kényelmetlen és a switch proval is kénytelen vagyok időről időre fogást változtatni tehát lehet nekem csak ezért görcsöl jobban a kezem handheld modeban is.
-
jgrasl
csendes tag
Ha jól emlékszem böngészőt nem terveztek rá mivel általában egy browser(engine) a legjobb út hackelni egy eszközt(az eShop egy rejtett böngészőt használ ami webkit alapú és ezen keresztül azonnal fel is törték de ezt hamar javította a Nintendo). Netflix appot ígértek hogy készül a többiről én nem olvastam. Hiába hivatkoznak néhányan az alapgépre mint "tablet" sztem nem hiába nem reklámozták így és kétlem hogy ilyen social appok érkeznének. (de hátha csak én nem találkoztam ezekkel és valaki más itt látott hírmorzsákat)
-
fogtunder
nagyúr
én a hétvégén letoltam Zeldával egyben egy teljes akku töltetet és nekem pl nem fájt semmi. nem mondom, a jobb oldali JoyConon lehetne fentebb az analóg kar, ha volna választási lehetőség úgy kérném, de amúgy handheldhez képest tök jó.
viszont szerintem teljesen felesleges ezekből a tapasztalatokból bármit levonni, mert nem tudod, kinek mekkora keze van, és nem lehet felmérni, hogy neked valójában mennyire lesz kényelmes.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
KOHO
senior tag
Volt szerencsém fent maradni hajnali 2ig és szerver ,,leállas" volt nintendóéknál. Sem az Európai sem az Amerikai profilommal nem tudtam belépni az eshopra. Biztos azért, mert ma jelenik meg az a nagyfejű NBA játék 😂
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
jgrasl
csendes tag
Az átirányított oldalon pedig saját kódot futtattak le minden probléma nélkül mert a nintendo egy ősrégi webkit verzióval adta ki a gépet(ezt patchelték be gyorsan) és pont ennyi kellett eddig is az iOSek jailbreakeléséhez nem hiszem hogy a switchnek több kellene ennél.
Ergo lehet a feltörés túlzás de a "csak átirányították a böngészőt" durván leegyszerűsítés ennél egy kicsit komolyabb rés volt a pajzson. -
jgrasl
csendes tag
válasz koncsik #4146 üzenetére
Az hogy a warez bármilyen formában tiltott teljesen megértem. Viszont egy eszköz topikjában az esetleges sebezhetőségei miért az viszont nekem nem tiszta. Ha neadjisten virusok/adathalász cuccok kezdenek majd el terjedni a switchen a különböző exploitok miatt akkor az is tiltott?
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
Állásajánlatok