Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jgrasl
csendes tag
Igaz nem is értek egyet a "félszimetrikus" joyconokkal ahol sztem feláldozták az ergonómiát azért a funkcióért hogy két kontrollerként lehessen eladni(bár a MK8 tényleg hatalmas fun csak úgy előkapva bárhol egy local multira). Viszont nem láttam még olyan hordozható játékgépet ahol 2 óra folyamatos játék után ne zsibbadt volna az egyik kezem, a vita is ezért sarkalt szünetek beiktatására. Védeni semmiképp nem akarom mert igenis itt az egyik legfontosabb funkció hogy teljes értékű handheld is de annyira talán nem vészes a helyzet, talán majd a következő lesz a tökéletes(én ezeket az alsó markolatokat mint ami a pro controllernél egyértelmű most is rátettem volna, mivel nincs így egy sima silicon "tok" megteszi nekem).
Console wart meg semmiképp nem akarok indítani de nekem a nem szimetrikus kontrollerek eleve kényelmetlenek a dualshock 4el semmi bajom bármennyi idő után(bár a tenyér izzadás miatt gripet arra is vettem) viszont az xbox kontroller nekem már fél óra után is kényelmetlen és a switch proval is kénytelen vagyok időről időre fogást változtatni tehát lehet nekem csak ezért görcsöl jobban a kezem handheld modeban is.
-
fogtunder
nagyúr
én a hétvégén letoltam Zeldával egyben egy teljes akku töltetet és nekem pl nem fájt semmi. nem mondom, a jobb oldali JoyConon lehetne fentebb az analóg kar, ha volna választási lehetőség úgy kérném, de amúgy handheldhez képest tök jó.
viszont szerintem teljesen felesleges ezekből a tapasztalatokból bármit levonni, mert nem tudod, kinek mekkora keze van, és nem lehet felmérni, hogy neked valójában mennyire lesz kényelmes.
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS4 --- 1Tbyte SSD (Samsung 860 EVO!) --- 2 kontroller
- ÚJ, Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- DualShock 4 BlueCamo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest