- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaciGSM
aktív tag
Én start után rögtön megvettem! Nem nézegetem a hibáit, nem keresem mibe lehet belekötni! Hurcolom magammal a melóba, játszok vele az ágyban , a kertben , vagy épp dokkolva a nappaliban! sosem figyeltem fel se az akku százalékos hibára, se a Joycon leszakadásra. 1 negatív dologra lettem figyelmes 7 végén, az pedig a gyenge wifi. Ennyi. Egyébként szeretem, imádom, Bekapcsolom, játszok, ennyi! Ne tántorítson el a sok negatív hozzászólás! ha szereted a Nintendót, és a Nintendós címeket, akkor hajrá! Jah és az online MAriokart a legnagyobb királyság
-
fogtunder
nagyúr
az a baj, hogy ilyen helyen is max meg tudod fogdosni, de nem lesz nagyon 1,5-2 órád, hogy tényleg tapsztalatot gyűjts.
van elég sok apró hibája, amit 110-ért már hunyorogva sem nagyon néz el az ember, bújni kell az apróhirdetéseket, én is kb. egy hónapig nézegettem, mire jött az, amire lecsaptam, türelem kell hozzá. új revízió szerintem még vagy másfél évig nem lesz.
-
fogtunder
nagyúr
én a hétvégén letoltam Zeldával egyben egy teljes akku töltetet és nekem pl nem fájt semmi. nem mondom, a jobb oldali JoyConon lehetne fentebb az analóg kar, ha volna választási lehetőség úgy kérném, de amúgy handheldhez képest tök jó.
viszont szerintem teljesen felesleges ezekből a tapasztalatokból bármit levonni, mert nem tudod, kinek mekkora keze van, és nem lehet felmérni, hogy neked valójában mennyire lesz kényelmes.
-
jgrasl
csendes tag
Igaz nem is értek egyet a "félszimetrikus" joyconokkal ahol sztem feláldozták az ergonómiát azért a funkcióért hogy két kontrollerként lehessen eladni(bár a MK8 tényleg hatalmas fun csak úgy előkapva bárhol egy local multira). Viszont nem láttam még olyan hordozható játékgépet ahol 2 óra folyamatos játék után ne zsibbadt volna az egyik kezem, a vita is ezért sarkalt szünetek beiktatására. Védeni semmiképp nem akarom mert igenis itt az egyik legfontosabb funkció hogy teljes értékű handheld is de annyira talán nem vészes a helyzet, talán majd a következő lesz a tökéletes(én ezeket az alsó markolatokat mint ami a pro controllernél egyértelmű most is rátettem volna, mivel nincs így egy sima silicon "tok" megteszi nekem).
Console wart meg semmiképp nem akarok indítani de nekem a nem szimetrikus kontrollerek eleve kényelmetlenek a dualshock 4el semmi bajom bármennyi idő után(bár a tenyér izzadás miatt gripet arra is vettem) viszont az xbox kontroller nekem már fél óra után is kényelmetlen és a switch proval is kénytelen vagyok időről időre fogást változtatni tehát lehet nekem csak ezért görcsöl jobban a kezem handheld modeban is.
-
jgrasl
csendes tag
Én elég sokat használom kézben és a jobb kezem nekem is megfájdul ezért rendeltem egy ilyen silicon extrát. Így sem tökéletes mivel a jobb kar lejjebb van de mégis kényelmesebb és a thumb grip is sokat segít(kettő-kettő van a csomagban nem három mint ahogy a képen látszik).
-
Madwe
nagyúr
Bocs én atsiklottam felette
nekem a jobb huvelykujjam fajdul meg kb 1 óra után, mert túl alacsonyan s közel van a jobb analóg kar (ha csak gombokat használok akkor nincs gond, illetve leszedve csak a joyconnal se, de handheldben, ahol kell a biztos fogás s közelebb van miatta a tenyerem hozzá, ott bizony kényelmetlen lesz nekem. Nagyon nagy a kezem mondjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest