Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
Srcáok gyors kérdés... Hogy van ez most a Switch-nél? A Fizikai játékok lockolódnak géphez, accounthoz? Illetve, egy Switch-re simán regelhetek másik acc-ot ha már van rajta egy első, igaz? (Törölhető és csinálhatok rá sajátot. értem ez alattz) Előre is köszi
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Hunner
senior tag
Akinek nincs, az gondolkozzon el egy Wolf Link amiibo vásárlásán...Feature Video Video2
Durva
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Hunner
senior tag
Ahh, 5 percen kívül... Akinek nincs meg a Twilight Princess HD és ott nem tápolta fel az amiibo-t annak Örökre 3 szíves marad a a the Breath of the Wild-ban. (Az az alap) Úgy annyira nem OP, de ígyis megfontolandó.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
válasz Sirandrish #2651 üzenetére
Konkrétan igazi hunter lehetsz vele. Megidézi BotW-ba Wolf Link-et, és tud harcolni, vadászni stb. Egy társ a kalandokhoz. (Shrine után eltűnik, de vissza lehet idézni ha újra hozzáérinted a switchez)
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Mindkettőhöz jó. TP-ben tudod feltápolni, akkor BotW-ban sem 3 szívvel lesz benne, hanem amennyivel végigcsinálod Cave of Shadows-t és elmented. Fontos viszont azonban, hogy először TP-ben össze kell szedned 20 (szabadon választott) szívet, majd annyival túl is élni (vagy használni a Zelda Amiibot a végén ami maxra tölt). TP-ben a Wolf link amúgy 5 szívet tölt ha szorul a hurok.
Ha csak megveszed akkor kapsz egy 3 szíves Wolf Linket BotW-ban.
Sirandrish: Gondolom 3 szívvel nem akkora világbajnok, inkább csak kalandozó társnak, harcban nem sokat fog érni. (Valószínű one-two shot lesz az ellenfeleknek.)
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
válasz Sirandrish #2657 üzenetére
20 szívig lehet feltuningolni. A játékon belül össze kell szedned 20 szivet, (már hogy az legyen a max életed) lemenni a 40 szintes dungeonba (a 6. szinten is rá lehet menteni) és ha ügyes vagy és nem buktad a szíveket, akkor 20-at rá lehet írni az amiibo-ra. BotW-ban akkor 20-al jelenik meg.
-
-
Hunner
senior tag
Nem lehet átvinni a mentéseket :/ Várhatunk rá, hátha fejlesztenek rá felhő alapú mentést...
-
Hunner
senior tag
Én halogattam a Shovel Knight-ot a Wii U-ra, PC-n meg valahogy nem füllött hozzá a fogam, most boldog vagyok, hogy itt van nyitócímként. Ezen kívül a Fast RMX is érdekel, persze a Zelda mellett. A Bombermant túlárazottnak tartom, bár nem is vagyok abban a helyzetben hogy 7 másik emberrel órákon át akarjam ezt játszani, az 1-2 switch megvárom amíg olcsóbb lesz, de bőven van mivel játszani a Switch-en nekem. (Metal Slug 3-at nem is említettem). Persze én PC-n játszom főleg, szóval nem egyedüli videojáték masina a Switch.
-
Hunner
senior tag
Mivel nem jutott nekem itthon a Nintendo saját márkás tokjából plusz a fóliából, elkezdtem nézelődni amazonon mit is válasszak. Erre esett a választás, illetve ha már ott voltam, akkor az általatok is említett üveges screen protectort is bedobtam a kosárba. Ami érdekes, hogy a .de illetve a .co.uk-n szállítással együtt a két termék 12500 körül jött ki, usából pedig 9600ft lett. Persze megfoghatják a vámon, de nem nem hiszem hogy aggódni kellene.
Nézzetek szét az usában is ha rendeltek valamit.
-
Hunner
senior tag
Kerestem mind a két általad említett láncban, az allee-nál, illetve az arkadban is. Sőt a platinumshopot is kérdeztem, sehol sem volt... Persze ez vasárnap volt, azóta lehet kaptak új készletet, bár a platinumos eladó azt mondta, hogy úgy néz ki nem is kapnak már belőle...
Mindegy egyébként, amúgy is üveget akartam rátenni(csak átmenetileg kellett volna a fólia biztos ami biztos alapon), illetve a tok is szimpatikusabb hogy kemény tok, jatektartóval.Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Hunner
senior tag
Külföldi oldalakon már pedzegetik, hogy a bal joycon miatt lehet hogy ha elég kitartóan lázad a nép, akkor egy worldwide visszahivási kampányt kell indítania a nintendornak a joyconra (Legalábbis ajánlott lenne). Illetve szinte biztos hogy a rev 1.2-be majd a bal joycont is dedikált antennával fogják kiadni, lehet fű alatt és nem lesz bejelentve, de tuti hogy nem hagyják így. Az, hogy az eladott darabokkal mit kezdenek az egy jó kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
The quest for the perfect Nintendo Switch
Én nem tudom, bár nem raktam még rá az üveget (szóval esélye sem volt megfolyni a ragasztásnak), mert még csak érkezik az usából, de szerintem nekem stimmel minden amit a cikkben írtak. Egyenes a dokkoló, nem desync-el a bal joycon, nincs deadpixelem, nem sivit a switch és még a zelda sem fagy le... Most akkor szerencsés vagyok, vagy csak a nagy többségből egy, akik csendben teszik a dolgukat, és játszanak (meg néha ilyen cikkeket olvasnak...)
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Az nem az üveg, hanem a ragasztó... Az a workaround, hogy miután felragasztottad, hagyod kiszáradni. Pár órát békében hagyod szépen szárad és kész. Volt egy másik user, aki a sajátjára meg a barátnője Switchére is rakott, az övé ugyan ilyen lett, az asszonyé hibátlan mert az állt a ragasztás után pár órát.
Szóval erre figyeljetek
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Amiibo funkcionalitás a BotW-ban. Napi 1x bármilyen amiibo-t lehúzhatsz, alap alapanyagokat adnak(Squid és Mario adott 1-1húst pár növényt meg gombát)
A különféle Zelda related amiibok pedig ezeket adják.Bocs ha már volt
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
válasz Sirandrish #3039 üzenetére
Akkor hozzáteszem amiért ide is elfér, de oké, átviszem oda is. Szóval örülök, hogy végre nem csak állnak magukban a polcon a figurák és nézik hogy más játékkal játszik az ember. Örvendetesnek tartom, hogy a Switch-el és a Zeldával eljutottunk oda, hogy ha nem is nagy dolog, de azért valami ki ingame goodie-t csak kapunk, ha már a polcon ülnek a figurák. Remélem a jövőben is lesznek hasonló játékok, amikben nem csak a saját amiibo-t lewhet majd használni.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
-
Hunner
senior tag
Mert 32gb a switch belső memóriája, illetve elérhető árúnak a 128asnál nagyobb sdxc-t mondani pofátlanság, plusz a Nintinél fétise van a kazettákért valakinek, vagy kazettagyára...
-
Hunner
senior tag
válasz mirci18 #3105 üzenetére
"A telefonok gyárilag fóliázva vannak de nyilván az nem igazi kijelző védelem."
Sok sikert a telefon használatához. Nem tudom mikor láttál utoljára új mobiltelefont, de rohadtul nincsenek gyárilag fóliázva. Az, hogy van olyan gyártó aki nem nyomja tele feature listtel, vagy szines logókkal a gyári takarófóliát (ami nem arra van hogy rajta hagyd), te meg rajtahagyod, és neked az fólia, attól még nem lesz az. Gondolom a VGA-n is rajtahagyod a muanyagot, vagy ha veszel egy TV-t arról se húzod le azt a lifegős sz*rt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hunner
senior tag
1,5 millió konzol az első héten
1.34millió Zelda. azaz 89% vett mellé Zeldát... De kérdem én, aki nem, az minek vett Switchet a megjelenéskor?
-
Hunner
senior tag
1db Switch Mario Kart 8 D alatt local splitscreenen 2db játékost támogat. Csak azért írom, nehogy pofáraesés legyen. Az up to 8 playert úgy képzelte el a ninti hogy 4 Switch fejenként 2 emberrel. Engem is sokkolt, nehéz lesz így elvinni összeröffenésekre mert egyedül én vagyok Nintendo fan a bandában. (pl wowos guildtalin eddig alap volt a 4fős mariokart a wiiu-n)
-
Hunner
senior tag
Ah, Handheldben van 2p,TV-n 4 játékos, valóban. Bocsi a hangulatkeltesért, valahogy ez ragadt meg :K
Na jó így már végképp nem tudom honnan szedtem :Szerk: " Don’t have a TV? You can play four-player splitscreen right on the Switch tablet display. Up to 8 people can play locally using Wi-Fi across as few as four Switches (two people playing splitscreen right on the tablet), but you can even use regular old USB LAN adapters to play flawless, lagless races with up to 12 people locally just like you could at those rare, pristine Gamecube parties with Mario Kart Double Dash"
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Itthon egy gamerpc, asszonynak egy vadiuj (még szinte fóliás) gamerpc, egy wiiu és egy ps3 van a családban, szóval abszolut igaz, hogy második konzolnak vettem én speciel a switchet. Más kérdés, hogy mióta megvan minimálisan van használva bármelyik másik.
Illetve egy érdekesség részemről: A Dock és a kábelezés meg stb benn figyel a dobozában, abszolút handheld módban használom itthon is.
-
Hunner
senior tag
-
Hunner
senior tag
Ha erőhatás éri nyilván eltörik, de épp ez a lényege. Hogy nem a kijelző törik be. Oké itt műanyag szóval annyira nem vészes, csak ha valami élesre esne arccal lefelé. De így ez is ki van szűrve. Az üveg felfogja és elnyeli.
-
Hunner
senior tag
válasz Sirandrish #3343 üzenetére
Descriptionben ez van:
Package:
1PCS Black Carrying Case for Nintendo Switch
1PCS Tempered Glass Film Protector for Nintendo SwitchSzóval az csak egy dummy kép amin a színesek vannak...
-
Hunner
senior tag
-
Hunner
senior tag
Nintinek nagyon gyorsan ki kell találnia, hogy benyeli a pluszköltséget a nagyobb kártyákért, vagy ebből parasztlázadás lesz.
Vagy a kiadóknak kell benyelni a különbözetet, és nem hárítani a fogyasztóra, mert ez így nonszensz. Az nem megoldás amit a Lego City-vel csináltak. És nagyon remélem, hogy ez az első és utolsó ahol ezt meg merték lépni. Népharag van rendesen amúgy, szakportálokon és Reddit-en nézelődve.Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Hunner
senior tag
Wii U-ra meg akartam venni elég sokáig, aztán valahogy elhalt a lelkesedés. Tökre örültem, hogy most játszhatom a Switchen, fixen megvettem volna megjelenéskor, természetesen dobozosan. Így viszont garantáltan nem fogom kipróbálni. Ők is, meg én is így jártunk...
-
Hunner
senior tag
válasz Sirandrish #3507 üzenetére
Annyival hogy garantáltan nem hamis. Amit te linkeltél az egy olyan eladó akinek 33 értékelése van, és nem állta ki "a puding próbája az evés" szófordulatot sem, azaz itthonról még senki nem rendelt tőle, a másik eladó meg le van csekkolva ph-s arcok által.
-
Hunner
senior tag
Most nincs sok időm sajnos zeldázni, Amiibokat olvasok csak be, annyi időt megy és kapcsolom is ki (power off) 100%-on levettem vasárnap a töltőről, hétfőn 84%-on kapcsolt be..., kedden 75%-on indult el, ma csoda történt 87%-ot mutat. Én már rég feladtam, hogy ez pontos lesz. Majd egy FW update után.
-
Hunner
senior tag
válasz syler123 #3604 üzenetére
Kicsit el vagy veszve a felkapott hírekben.
1. A Switch bal joyconja nem gyártási hibás, hanem van egy olyan széria (értsd a teljes készlet X %-a) amelyikben zavart okozhat a nyákba épített antenna. Ezeket visszaküldheted, és javítják. Miért kellene visszahívni azokat amiknek semmi baja?
2. Következtetsz, miközben semmilyen infód nincs arról, hogy mit reagál a Nintendo azokban az esetekben amikor ilyennel találkozik. Persze könnyű felülni a hate trainre, ha már a joyconnál téves következtetést vonsz le. Van igazoltan javított switch, ahol még a mentést is áttették a usernek, Senkinek semmi hátránya nem származott belőle, nyilván a garis ügyintézést leszámítva.
3. Jön az akkuprobléma, ami csak és kizárólag szoftveres gond lehet, tekintve a hw 1%-os akkuidőn vigan elszalad 3 órát, ha 3 órányit kellene még mennie.
4. A 3 órás akkuidő Zeldára vonatkozik magas fényerőn, bekapcsolt wireless kapcsolatokkal (ami egyébként szükségtelen ha handheldben játszol (tehát amikor akkuról játszol)) . Indie játékokkal egész nap elvan a cucc.
5. A dokk nem karcolja a switchet. Az a dokk karcolja a switchet amelyik meg van hajolva, vagy nem derékszögben áll. Ez gyártási hibás, vissza kell vinni.Az árakkal egyet lehet érteni, bár már magában nevetséges, hogy te kijelented, hogy annyit sem kérhetnének értük mint "a nagyobb konzolokra", való játékokért. Annyit kérnek érte amennyit te-ti-mi kifizetünk. Egyébként a cartrige drágább mint a dvd lemez.
Ha vannak érveid és nem csak vagdalkozol szívesen társaloghatunk tovább, de ez így kevés.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Az a játék ami jobban kihajtja a hardvert nyilván jobban meríti az akkut. A telefonod is hamarabb lemerül, ha játszol rajta, mintha csak az időt nézed a főképernyőn.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Végre megérkezett USA-bol a csomagom tokkal és "üvegfóliával"
Mivel kettő fólia volt a pakkban és sikerült elsőre feltenni, amugy meg "filléres" tétel, a másodikat egy budapesti lelkes switch tulajnak felajánlom. Nem gyűjtök PM-eket, szóval aki úgy érzi kell neki, aki kapja marja alapon az első válaszadó viheti. orzly márkájú, szóval nem az egekig praiselt amFilm, de hasonlo minőség.
-
Hunner
senior tag
Rendelek egy újat, nem ezen fog múlni. Amúgy nem terveztem leejteni, se szöget beverni a switch-el, szóval nem tartok tőle hogy ez reális veszély lenne.
Másrészt minden ilyesmit elkavarok. A múltkor találtam 2 fóliát a G2-re, előtte egy hónappal 3 fóliát a Canon 600D kijelzőjére. Nem kell ez nekem, úgyis elhánynám a lakásban.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Nah látom mindenki MarioKart lázban ég, én a WiiU-nál voltam így, konkrétan azért vettem meg a rendszert, itt most nem kapott el a hypetrain. Van még valaki aki tűkön ül a neonsárga joyconokra várva, vagy egyedül vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
válasz umbibumbi1 #4053 üzenetére
MK8D-ben használhatod a Mii-ket azaz nintendo figurákat (pl a profilodhoz is rendelhetsz egyet) és azokhoz járnak különféle outfitek, pl Mariós, Wariós, Sonic,Kirby stb....Ezen kívül semmi haszna a játékon belül. Zeldában meg a lentebb linkelt amiibok adnak cuccokat, illetve az összes többi ami nem Zelda témájú ad alapanyagot főzéshez. Kb ennyi
(#4054) xboxmod Az az amiibo egy 5 szives farkast ad, amennyiben nem boostolod fel Twilight Princess-ben. Naponta 1x lehet megidézni, tud vadászni, és a lootot is visszahozza neked, valamint harcol. Healelni nem lehet, ha meghal, csak másnap tudod ujra idézni.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Tokból ugyanez van nekem -az Ozrly- , szeretem. De az adapter surprise-surprise ebben sem fér el, cserébe a hálós rész kicsit "tág" ha nem rakod meg rendesen kipotyognak belőle a dolgok (a joyconok kiegészítőjét, nfc kártyákat és egy mikroszálas törlőkendőt tartok ot, de rendszeresen harc van). A switchet két gumival tartja a helyén, kicsit idegesítő, ha sokat pakolod ki-be, de amúgy minőségi és tényleg korrekt kemény tok. A negatívumok ellenére is ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
A konzol támasztója direkt ilyen, könnyen lepattan, de nem is törik el. Ha lepattant simán vissza lehet rakni. Design döntés volt, szerintem dícséretes, az mondjuk kevésbé, hogyha sokat használod van rá sansz, hogy lifegőssé váljon.
-
Hunner
senior tag
válasz fogtunder #4096 üzenetére
Ha dokkolóval használom a switchet (nagyon ritkán) akkor eszembe sem jut rárakni a grip-re a két joycont. Két kéz két kontroller, mindkettő végzi a saját dolgát, én meg úgy ülök / állok / fekszem ahogy jólesik. Nagyon bejön. Mondjuk én azok közé tartozom, akik a gripet használva is boldogulnak, de minek, mikor nem kötelező, és a fent említett módszerrel világi szabadságra teszek szert?
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Aki powerbankot keres a Switch-hez, és hozzám hasonlóan arra várt, hogy végre legyen Aukey Type-C verzió, amit ki is szállítanak hozzánk, annak jó hír, hogy aliexpressen találtam most. Aukey 30000 mAh, Tpye-C-vel tölthető, egyébként támogatja a quickcharge-ot , számtalan youtube video volt róla, hogy must have kütyü, eddig amazonon láttam, de ők nem szállítanak ide. Mobil appból shippinggel együtt $49
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Xbox Series S 512GB 3 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest