Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
A hardver kiment előbb és folyamatosan jönnek a címek, nem kell ehhez nagyon érteni, karácsonyra mindenki Mariózni akar és örülnek, mert tele lesz játékkal a gép addigra plusz nem lesz hiány, mert folyamatosan tudnak gyártani.
(#3655) s912: nincs infó, itt van egy lista mik várhatóak.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
boost
addikt
Valszeg előre kiszámolták, hogy így jobb. A gép a piacon, lehet venni, eléggé más mint a többi, és szerintem tudták, hogy ha egyszerre jönnek ki az XBox Scorpio-val, akkor kisebb rájuk a figyelem.
Úgy tűnik azzal akarják a feltűnést kelteni, hogy jó exkluzívokat hoznak rájuk az év végéig, és nem a hw-vel, ami gyengébb teljesítményben, mint a konkurensek. ha a scorpioval egy időben jönne ki, akkor nyílván kb minden cikk arról szólna, hogy mennyivel gyengébb, és nem arról, hogy milyen jó játékok vannak rá.
Így hogy havonta, kéthavonta jön egy nagyobb cím rá, fokozatosan fenn tudják tartani a figyelmet, és tudják, hogy addig a közbeszéd is marketingeli a gépet. Az ünnepi szezonra meg jön az új Mario, a Megaton, ami megint nagyot dob az eladásokon. És addigra lehet mondani, hogy ott van a többi 4-5 nagy cím is mint MK8D, Splatoon 2, Xenoblade 2, Zelda, Mario. Nem nagyon hiszem, hogy az őszre lesznek ilyen exkluzívjai az xbox scorpionak, ami miatt az ősszel megérné azt megvenni. XBoxnak a teljesítmény lesz a fegyvere, és nem a játékok. De játszani csak játékokkal lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Bétaville
senior tag
Sziasztok!
Én is tervezem, hogy veszek egy Switch-et.
Hol a legolcsóbb Zeldával együtt? Honnan érdemes rendelni?
Köszi a válaszokat!iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
2 napja nekem is sikerült végre belépnem a Switch tulajdonosok körébe. Azóta alig várom, hogy a gyerekek este elaludjanak, és 1-2 órácskát Zelda világa magával ragadjon.
Hátha ez a kis leírás hasznos lesz a „akarok venni ilyet van sem” olvasóknak.
Én asztali gép/PS vonalon játszottam eddig. Jelenleg PS4 és PS Vita párossal rendelkeztem. Nintendo gépem soha nem volt, még csak nem is próbáltam soha. De a Switch megérkezésekor már láttam, hogy ez a konzol nekem jó/jobb lesz. Nagyobb, a fogása jó volt, és a kiegészítők, használati lehetőségek - HH és TV páros is tetszett. Vita ment, Switch jött – és a pár évnyi Vita plus játék most már kihasználatlanul pihen az accountomon .
(Eredetileg külföldön akartam megvenni újonnan a Switchet /USA – 300$/, de mindenhol készlethiány volt/van, és a használtak ~ annyiért mennek, mint kis hazánkban egy új készülék – igy maradt a hardverapró, ahol egy nagyon kerek összegért sikerült egy 14 napos, hibátlan, számlás, garis készüléket megvennem, fóliával, és Zeldával)
Kicsit féltem a fórumokban olvasott hibáktól, de szerintem ezek csak elenyésző esetek. Nálam semmi nem jelentkezik – a 2 napos használat során. Az aksi kijelző bugot nem veszem a hibák közé – ez nálam is jelen van, de ~ 3 órát bír a Zelda
Magáról a készülékről csak jókat tudok mondani – szerintem nagyon eltalálták, de mondjuk nekem nincs nagy kezem. Minden kézre áll, kb 5 perc volt Vitáról átszokni. Dokkolva, tvhez csatlakoztatva is nagyon élvezetes használni, és itt azért észrevehetően szebb a grafika, mint magán a készüléken – ez a felbontásbeli különbség ügyebár. (csak Zeldában van tapasztalatom – ahol én még dropot nem tapasztaltam) A készüléken is szép – de még én is észreveszem a különbséget (nem vagyok amúgy grafika és fps nazi….az élmény a lényeg)
Pro Controllert én nem fogok venni, mert nekem a grip tökéletes.
A készülék anyaghasználata is jó szerintem, íves, kecses….nem tudok rá jelzőket
Nálam a dokkoló nem ér hozzá a képernyőhöz, de amúgy is van rajta fólia.
A játékfelhozatal még nem túl nagy – inkább úgy mondom, hogy szegényes, de szerintem itt lesz változás, és amúgy is egy elég nagy lista van már, hogy mi fog megjelenni idén…
És bár tudom, hogy ez a Switch fórum, de ha csak a Zelda lenne/lesz a konzolra, akkor se érezném (most – a ködben) kidobott pénznek a vásárlást. A játék hihetetlen lett (pedig elég sok játék megfordul már a billentyűzetem és controllerem alatt), nálam biztos év játéka cím lenne – pedig még sehol se tartok, és biztos vagyok benne, hogy ezerszer meg fogok akadni! De ezzel majd a Zelda fórumban fárasztom a népet
Most majd jön a tok vásárlás….és remélem a Skyrim (pedig már PS4-en megvolt) is ilyen minőség lesz legalább mint a Zelda. Akkor tuti még jövőre is le vagyok fedve Nintendo címekkel
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Bétaville
senior tag
válasz Sirandrish #3660 üzenetére
Köszi szépen!
Szóval itt a legolcsóbbak?iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Bétaville #3662 üzenetére
Mindenhol ennyi kb. Csak van olyan ahol jelenleg nincs is, vagy nem árulják őket egybe
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bétaville
senior tag
válasz Sirandrish #3663 üzenetére
Értem. Köszi!
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
rosejbli
senior tag
Sziasztok! Láttam a fejlesztők között a Bandai Namco-t. Szerintetek a Dragonball Xenoverse és a Naruto Ultimate Ninja Storm is meg fog jelenni a Switchre?
-
MODERÁTOR
válasz rosejbli #3665 üzenetére
DBX 2 szerepel az ígéretek között, a másikat nem tudom.
Más:
Square Enix is elkezdett valami nagyon titkosat...
Ha már Square...Itthon is láttam Switch óriásplakátot, ez a Times Square-n lehet, hogy nagyobb:
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
-
woros
őstag
Pár dolgot amit megemlítenék:
1. Gameparkot felhívtam ezzel a kijelző elhajlásos dologgal, de megnyugtattak, hogy ez nem hiba.
2. Ugyanolyan távolságból és mindkét joy-cont a hátam mögé rakva, a bal szakadozva pörgette a kék pöttyöt, míg a jobb hibátlanul. Oké tudom, hogy nem a hátam mögött játszom, de elvárható, hogy ugyanúgy működjön mint a jobb. Majd hétfőn bedobom a Gamepark-ba, hogy javítsák meg, azt mondták pár nap.
3. Ez a Minna de WaiWai! Spelunker DEMO egyszerűen nagyon megtetszett és jó pár pálya játszható is benne.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Van már infó valami komolyabb játékról is hogy megjelenne a Switchre? Mert Zelda az oké, meg hogy jön Skyrim, de ez csak 2. Többi játék meg túl gyerekesnek tűnik, illetve olyan, mintha csak egy "Indie" játék lenne és nem igazán értem hozzá a magas árat.Tudom, csak én vagyok így vele és másoknak más a véleménye.
Vagy komolyabb grafikájú AAA játékokra ne számítsak ezen a konzolon ?
Féláron tudnék kapni Switch-et (boltban, ajándék kuponnal), de ezzel a kevés játék kínálattal nem tudom, hogy megéri-e
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Darth_Revan #3672 üzenetére
Összefoglalóban van egy lista a bejelentett játékokról
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Darth_Revan
veterán
válasz Sirandrish #3673 üzenetére
hmm.
1-2 van közte ami még talán érdekel is.
Farming Simulator, Minecraft, sportjátékok kilőve, ilyen kaliberű játékok miatt felesleges belefektetni szerintem egy vadi új konzolba, hisz kb már mobiltelefonon is vannak. 1-2 Switch meg vicc kategória az én szememben.Köszi a tippet. Sokan azt mondják, hogy a Zelda olyan Isten király lett, hogy már azért megéri, de azért utána olvasok még jobban ennek a véleménynek
A Nintendo mondjuk lökhetne még oda egy kis pénzt az NVidia-nak, hogy pár régebbi játék, ami már Tegra chipre portolva lett megjelenhessen Switch-re is. Pl Borderlands 2, Borderlands TPS, Tomb Raider (2013), Resident Evil 5, Doom 3 BFG Edition, Contrast, Portal, stb. Ezek már mind vannak Tegra chip-es Android eszközökre (NVidia Shield).
Jó, nem mai játékok, de minimális erőforrással át tudnák portolni Switch-re is őket és amíg komolyabb exkluzív címek nem jönnek, addig ezekkel is el lehet bőven verni az időt...nem is említve, hogy a Borderlands 2 port PSP konzolon egy nagy szégyen volt, a Tegra chip-es port Android-ra jelentősen jobb, amin az erősebb Switch még tovább tudna tökéletesíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Darth_Revan #3674 üzenetére
Hát Nintendot a Nintendo címekért érdemes venni. Persze mindig mindenki bízik a legjobbakban, hogy lesz rá bőven 3rd party fejlesztés, de egyelőre csak akkor ajánlom hogy érdekel legalább a Zelda, a hónapban megjelenő MK8 meg a későbbi Mario. Lesz még rá bőven motyó, de azok java elérhetőek máson is.
Egyébként itt a Zeldás cikkem...egynek ez is jó ha a játék után érdeklődnél
-
Darth_Revan
veterán
válasz Sirandrish #3675 üzenetére
"érdekel legalább a Zelda"
Gyakorlatban még egyetlen Zelda játékkal sem játszottam, de szeretem a nyitott világú RPG-ket. Szóval csak akkor tudom meg érdekel-e, ha kipróbáltam
Bízom benne, hogy lesz még rá bőven játék, de nem értem, hogy Nintendo miért nem rugdossa az NVidia ajtaját pl a fent említett játékok miatt...a Nintendo hardvere még jobb is hozzájuk, mint amire az NVidia portolta őket.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz Darth_Revan #3676 üzenetére
Valószínűleg az E3-ig nem nagyon lesznek már új bejelentések.
A Slime draws near! Command?
-
-
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
woros
őstag
válasz Sirandrish #3688 üzenetére
1-2 Shit-et vedd meg és egyből lesz haszna.
-
Sirandrish
Topikgazda
Majd 5K-ért megveszem pár hónap múlva. Többet nem adok érte
Remélem azért abból is marad nekik vagy 30 forint[ Szerkesztve ]
-
tajner10
tag
Ha valakinek van egy kis fölös pénze és szereti a zelda botw-ot,meg a festtettt képeket akkor neki lehet érdemes rá nézni erre a Linkre .
-
Bazsi1987
őstag
Hori féle védő fólia milyen?😊 Érdemes megvenni?😊
-
Bazsi1987
őstag
válasz Darth_Revan #3698 üzenetére
Konzolvilagba kapható 3000 ft.
-
Sirandrish
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
Állásajánlatok