Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyatt
tag
Es amikor Mac-re megerkezik a Mario:
[link] -
MODERÁTOR
válasz mike1334 #34506 üzenetére
Jogos a jutalék
0. napos Switch (2 fiam felváltva PS4-gyel) + most tavasszal egy Lite (kislányom ezen a héten kért rá accountot) + előrendelve a Pro jövőre (csak az enyém lesz! persze...)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz mike1334 #34508 üzenetére
Switch Pro-ra gondoltam persze
Pro Controller van az alap, egy Splatoon (bontatlan), egy kínai csoda Neon kék+Piros. JC-ből is túl sok van. De erről nem akarok beszélni, csak kérem a gyógyszereim és már itt sem vagyokEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
Minden Kedves Topiclakónak Kellemes Ünnepeket Kívánok!
Go Gunners!
-
MODERÁTOR
Biztonságos Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Gabonetta
aktív tag
Áldott, békés karácsonyt minden topiklakónak!
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
Szviccsel teli boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Quinine911
aktív tag
Minden kedves Switch-es topiktársamnak Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok!
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
dud998
őstag
válasz Scholes9 #34520 üzenetére
Most töltöttem le a GRID-et. Eszméletlen a grafika és semmi akadás. Nagyon technikás játék, nem csak nyomni kell a gázt eszetlenül.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Sirandrish
Topikgazda
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #34525 üzenetére
Hosszú út áll még előtted Mi is köszönünk mindent
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Faterkam
addikt
válasz Sirandrish #34525 üzenetére
Na ez nem a TU8502
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
dud998
őstag
válasz koncsik #34526 üzenetére
"Hosszú út áll még előtted"
lemaradt az ifjú padavan.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Faterkam #34527 üzenetére
Hát nem. Az asszonynak annyira nem kellett a nagyobb TV, hogy mire megérkezett, már azzal is megbarátkozott hogy egy komódot ki kellett vágni a picsába hogy beférjen
Így a 8502 lett a "main" TV, a korábbi 6102-t meg megtartottam secondarynak, csak és kizárólag Switchez, és majd a későbbiekben PS5hözEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tboldi
nagyúr
válasz Sirandrish #34529 üzenetére
Azt csak hiszed! -
Sirandrish
Topikgazda
válasz tboldi #34531 üzenetére
Lehet kiskegyedes papírból volt hajtogatva ez a fake luigi?
Nah majd holnap kiderítemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tboldi
nagyúr
válasz Sirandrish #34532 üzenetére
Nem egészen, de majd úgy is meglátod.
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #34530 üzenetére
tucc élni
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz koncsik #34534 üzenetére
Sajna kellett egy ilyen megoldás, mert a hálóba nem tudok játszani, max ha felfekszem az ágyra, de úgy meg 10 perc és alszom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kislaci
senior tag
Végigvittem Super mario maker 2 story módját, tok jó volt nagyon tetszett. Viszont gondoltam kipróbálom a netes részt, talán nem kellett volna, a pályák hangulata abszolút nem adja vissza a story mód hangulatát. Vagy automatizáltak, vagy irtó nehezek, vagy tele van pakolva mindennel, teljesen túlzsúfolt a map. Alig találok kedvemre való pályát. Szerintetek rosszul keresek a pályákra vagy más is hasonlóan látja, mint én és inkább cseréljem egy Odysseyra vagy u deluxra?
-
Sirandrish
Topikgazda
Hu gyerekek...l A Paper Mario elején vagyok, és a játék nagyon tetszik(ene), de ez a rengeteg "harc", már most az agyamra megy. Nem tudok 15 métert menni anélkül hogy egy Gomba ne ugorjon a nyakamba. Persze ki lehet kerülni őket, de ha gyűjtögetnék, akkor fixen belebotlok...
Arról nem is beszélve hogy hogy fogok fejlődni? Mert a tüskék tekikatonák elég kemények már most isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Quinine911
aktív tag
válasz Sirandrish #34538 üzenetére
hahaha, és hogy fogod unni majd a végére a harcokat
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Quinine911 #34539 üzenetére
Kicsit olyan FF VII érzésem van
Bár ott legalább kaptam EXP-tEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gabonetta
aktív tag
Én is így indultam vele, már majdnem abbahagytam, de milyen jó, hogy nem tettem. :)
-
DM-Fan
nagyúr
Egy idő után meglesz a képességed, hogy a single goomba-kat leüsd a kalapáccsal anélkül, hogy harcba kéne bonyolódni velük. Az nagy könnyebbség, plusz ugye a kalapácsod, bakancsod is fog upgrade-elődni, jó időzítéssel egy körben kicsinálhatók az ellenfelek. Get Moded!
-
dud998
őstag
Tudtok fejhallgatót ajánlani? Én a Razer Kraken-re gondoltam a zöld színűre. Most 20 körül meg lehet venni. De ha tudtok jobbat esetleg olcsóbban?
-
Sirandrish
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest