Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
-
MODERÁTOR
Én miért nem tudom a Switch-et választani? Itt próbálom...
Tudomásom szerint ez csak Switch-re új játék ( Released on 06/03/2014 )
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ooooobi
senior tag
Akkor kicsit pontosítok, a GfNow tényleg elment és pl egy wolcennel elég jól elvoltam, meg úgy általában azoknál a címeknél ahol nem vontos a gyors mozgás (stratégia, gazdaságisim, point&click), az apex legends viszont nálam már értékelhetetlen volt egy normal pc-s játékélményhez képest, third person játékoknál is érezhetö volt a minimálisan késöbb moztuló karakter. Ez a szomszéd casual Pistikének lehet elég, de aki évek óta játszik annak zavaró.
Amúgy switchre a mostani generációban már csak azért se hiszem, hogy jönne mondjuk egy xcloud, mert a wifije elég lassu, és ha a streamhez egy utp adapterrel kéne szüttyögni már el is veszett a handheld vonzerö meg a nintendo se rakna be egy olyan dolgot amit alap eszközzel nem lehet használni, hanem kiegészitöt kell venni hozzá szerintem.[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mesterséges intelligencia topik
- Háztartási gépek
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest