Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz zbundy #16091 üzenetére
Most nem tudom megnézni, esetleg van demoja? (a fiúk játszanak Switch-en és PS4-en Fortnite-ot, kislányom Most Wanted NFS-t wii U-n - mi meg lelépünk itthonról a feleségemmel...hihihi)
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ayo
veterán
válasz zbundy #17653 üzenetére
kifújás nem sokat segít, csere lesz az igazi. mostanában már van nekik alkatrész, szerintem ha garis akkor mindenképp küld be. postázni tudod, majd gls-sel visszaküldik, de érdemes előtte megkérdezni, hogy van-e v hogy szóljanak és akkor nem kell sokat várni
http://jateknaplo.blog.hu
-
30z.Samu
félisten
-
mike1334
veterán
válasz zbundy #20906 üzenetére
Szombaton vesz egyet egy Mario Odyssey társaságában
Találtam boltot, ahol emberi áron beszámítják a ps4-em (volt ahol 30e forintot ajánlottak érte, úgy, hogy ugyanolyat, használtan 90e forintért árulnak...)....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Jigoku
tag
válasz zbundy #21788 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget!
Szerintem az lesz a legjobb akkor, ha megvárom az újított verziót, aztán megveszem azt. Főleg, hogy ráakadtam egy egészen hosszú listára, amin a portable módban nem játszható játékok mellett kilistázták azokat is, amiknél a rumble/kamera stb. funkciók Lite-ból kiesése levon a játékélményből, illetve olyan játékok is szerepelnek rajta, amik annyira nem előnyösek kis képernyőn (portable módban).
A "van"-tól meg nem kell félni, szóval max. nem fogom túl sokat tévére kötve vagy tabletop módban használni a gépet, de ki tudja, jól jöhetnek ezek a funkciók. Tényleg az a baj, hogy hiába tervezek inkább csak handheld módban játszani, de nem tudom, amikor aktuálisan odajutok, mi tetszik majd jobban. Ki tudja, lehet szinte mindig tabletop módban játszom majd a haverokkal, vagy sokkal gyakrabban kerül majd a tévére, mert úgy jobban tetszik majd...:,D De ezzel akkor bárhogy alakul is majd, nem leszek bajban.
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz zbundy #21863 üzenetére
Toltam egy kicsit, majd jött egy nagy dög...haver azt mondta. Azt nem kell lenyomni...majd visszajöhetek később.
Mondom..hát nem hagyom itt, leverem...vagy 25ször beletört a bicskám majd megköszöntem a lehetőségetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz zbundy #21873 üzenetére
Ezt megoldhatnák úgy is hogy jó olcsón adnák a cuccaikat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz zbundy #22128 üzenetére
Ezzel én is tisztában voltam, inkább csak reménykedtem, meg arra voltam kíváncsi mikor kap többi partner. Még az Extreme digitálban reménykedtem, de ők lepattintottak azzal, hogy jelenleg nincs (ezt én is látom...) és nem tudnak információval szolgálni jövőben érkező termékekkel kapcsolatban. Mivel többi partnernek nincs közelben üzlete, marad az online rendelés (üzletben történő átvétel nélkül). Vagy a gamepark vagy a platinum shop lesz a befutó szerintem.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
nxswitch
senior tag
-
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz zbundy #23466 üzenetére
Rendelek egy 300K-s pakkot, és ha az asszony reklamál, nekiadom a 40forintos haribot
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz zbundy #23613 üzenetére
Hát nagy hiba..én azon filózom hogy összekéne szedni a 900korokot
Igaz, már vagy 2 hónapja filózokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest