Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazuma989
tag
-
-
bwoay
nagyúr
válasz zbundy #42566 üzenetére
a PayPal accountod működhet úgy, mint egy egyenleg, amit feltöltesz, de hozzá is tudsz tudsz rendelni egy bankkártyát, amiről vásárláskor leemeli az összeget. Amennyiben devizakonverzió történik a vásárlás során, a PayPal accountodon levő összeget maga a PayPal fogja váltani, jó szar árfolyamon. Ha azonban a bankkártyád hozzá van kapcsolva, akkor választhatsz, hogy a váltást a PayPal vagy a kártyaszolgáltatód (pl. a bankod) végezze. Ez utóbbi minden esetben kedvezőbb. Sőt, ha a kártyaszolgáltatód a Wise vagy a Revolut, akkor gyakorlatilag középárfolyamon tudsz váltani, minimális vagy zéró konverziós költség mellett.
sorry a többiektől, talán ennyi OFF belefér, meg talán másnak is hasznos.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
30z.Samu
félisten
válasz zbundy #42561 üzenetére
Redditen is sokan panaszkodtak hogy az EU-ban valamiért nem megy a bankkártyás fizetés manapság. (Feltehetőleg a PSD2 bevezetése miatt, ez a kétlépcsős azonosítás hogy banki alkalmazáson keresztül még meg kell erősítened a vásárlást, de a Nintendo jó szokásához híven magasról tojik bármit is mondani az ügyben már 2021 januárja óta.)
Vagy közvetlenül a nintendo.com oldalon keresztül, vagy paypal számlára feltöltve tudsz vásárolni. Nekem lehet azért nem tűnt fel semmi, mert kezdetektől kezdve Paypal-on keresztül vásárolok.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Peat;)
veterán
válasz zbundy #33106 üzenetére
Szerintem már nem érdemes átiratokat tutira várni új játékoknál erre a switchre. Az újaknál megcsinálják a nagy gépekre, pc-re és hiába nem indokolja a játék kinézete, gondolom nehéz utólag leoptimalizálni ha nem jól írják meg alapból. Ha valami tetszik és van más eszközre oda kell behúzni inkább már mert ott azt kapod ami miatt megtetszik. Nálam outer worlds volt ilyen csalódás.
Exkluzívok mindig jobbak, azért jövőre jön 1-2 ami érdekes. Monster hunter rise pl nagyon ígéretes! Meg egyszer Zelda is, metriod is...ezekért nem adom el a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
szkuvi
tag
válasz zbundy #28741 üzenetére
köszi srácok, megvárom a holnapi nagy akciókat, megnézzük ott lesz-e valami "érdemi leárazás"...
Más: Luigi's Mansion 3 multiplayer része hogyan működik (online elsősorban)? Vannak különböző játékmódok és coop lehet akár 8an is játszani? Illetve csak ismerősőkkel, vagy "random" online játékosokkal is lehet együtt?
-
Wesder
félisten
válasz zbundy #27946 üzenetére
Azért azt be mondd nekem, hogy abból nem ér meg 45€-t a collector's.
A cég indie, de a publisher jogok az MS-nél vannak. Ha az 1 jött, akkor szerintem is jön a 2 mivel a Nintivel szeretnek kooperàlni.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Kvelstadt
veterán
válasz zbundy #27940 üzenetére
Tudom hogy később van rá skill de az hogy nyomni kell a falra hogy ott maradjon és még úgy is csúszik és közben tüske meg lőnek is, na az azért szerintem nem könnyű. Nem mondom hogya legnehezebb mert nem nagyon játszom ilyeneket de nem könnyű nekem, főleg hogy nem erre számítottam.
Meg az mikor hajtanak azt nem szeretem.
Látt mikor a tesóm menekült ki az adott pálya végén és vagy a víz jött vagy omlott le minden. Na az nem nekem való."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
MODERÁTOR
válasz zbundy #25947 üzenetére
Jelenleg ismerkedem az osztályokkal (20 év eltelt, hogy találkoztunk), minden felirat magyarul van, a menúkben max. véletlenül maradt angol (edit appearence). Hang angol, zene gregorián-like
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz zbundy #25939 üzenetére
Beraktam csak a kártyát, átállítottam a nyelvet, a menű magyar lett, elindítottam new game-t, azonnal magyar felirattal indult az intro, de az eltévelyedett örökösök letúrtak majdnem az összes konzolról (fortnájt), később továbbnézem...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
30z.Samu
félisten
válasz zbundy #24324 üzenetére
Lényegében így is van, ha közelben van egy, akkor enyhén rezeg a joycon, amikor nagyon közel vagy pont ott vagy, akkor kb kiugrik a kezedből úgy rezeg. Persze nem mondja meg holt pontosan hol van, csak jelez, hogy nagyon nagyjából itt van, keresgélj.
Az persze megint más tészta hogy elsőre nem mindig tudod elkapni, mert elmenekül, aztán keresheted megint... [ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Tentalus
tag
válasz zbundy #23716 üzenetére
Senki se állítja,hogy a 100W++ fogyasztású PS4 grafikáját übereli a 10W-- fogyasztású Switch...
Az összes összehasonlító videó közös problémája hogy egy nagyobb? mobiltelefon kijelzőjével azonos méretű Switch képet sokszoros méretre felnagyítva mutatja. A te példád is ilyen, az én monitoromon vagy 3x akkora kép ,mint valójában. Ettől aztán minden homályos. Eredeti méretben ebből szinte semmi sem látszik...
Tetszőleges Youtube-os videót megnézve a játék tényleg nem néz ki túl jól, de kicsinyítsük le az ablakot nagyjából akkorára mint az eredeti és voila, máris sokkal szebb...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz zbundy #23716 üzenetére
A múltkor megosztott vidi után én is azt írtam hogy ez gyengébb lett mint amire számítottam. A távolabbi objektumok olyanok mint az olajfestmény..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
consono
nagyúr
válasz zbundy #23695 üzenetére
Én csak azért nem veszem meg a Switchre a Witchert, mert:
a) Ps4-en már végigtoltam, igaz csak egyszer
b) nem akarom a gyerektől elvenni a Switchet
c) nincs felesleges 120-150 órámÉs ebből nem az első a leghangsúlyosabb... Ha lenne időm, biztos behúznám, hogy bárhol fetrengve tudjak vele játszani... Sőt, még egy Switch Mini Witcher 3 bundle-t is el tudnék képzelni...
Azon gondolkodtam még, hogy mekkora húzás lenne a Nintendotól, ha megoldaná, hogy lehessen a Switchre streamelni a PS4 és a XO játékokat A PS Vitát nem tudom megindokolni, hogy vegyek csak azért, hogy ne a TV-n játsszak, no de ha menne a Switchen...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Nathan0909
csendes tag
válasz zbundy #23695 üzenetére
Mindenkinek van igaza ebben a témában. Szerintem is nagy tv-re való a witcher és minden AAA játék a legszebb megjelenésben, de a hordozhatóság rengeteg lehetőséget ad, és azért cserébe nekem már nem olyan fontos a hiperszuper grafika. Sokat utazom, csak switchem van, és az asszony is tud tvzni, vagy netezni mellettem. Én már leszokóban vagyok a dokkolásról is, de a lite már kicsi lenne nekem.
Türelmesen vártam, és hordozhatóan fogom kijátszani először a Witchert. -
Edge
veterán
válasz zbundy #23687 üzenetére
hát pedig otthon:
-pl. asszony sorikat néz a TV-n, addig én meg a kanapén elnyúlva lazán witcherezek(vagy bármi egyéb game) a switchen.
-vagy ő simezik a laptopján én szintén switchezek a kanapén, közbe háttérben megy a TBBT, vagy Friends vagy HIMYM.+ nálam utazás is játszik ugyanis napi durván 2 órát utazok.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
hszilard666
veterán
Nem értek egyet. Sokan hordozható konzolnak használják a switchet köztük én is. Pokoli öröm tölti el a szívemet hogy ilyen kiváló AAA címek vannak a kedvenc konzolomra. Napközben velem sokszor előfordul hogy két meeting között van 30-40p üresjáratom. Ilyenkor előveszem a skyrimot és játszom egy picit. Hibátlan. De én otthon is szoktam switchezni, van hogy ledőlök az ágyamra és doomozok kicsit. Szuper játékélményt nyújt. Annak ellenére hogy játszhatnék vele a 21:9 es monitoromon PC-n, de handheld jobban bejön.
Én is megszereztem a witchert. Nagyon mosolyogtam a CDPR levelétől amit a dobozba tettek, valamint nagyon tetszik a térkép is. Jó minőségű papírból van, szuper design-nal. Ma elég sűrű napom van, sajnos csak este tudok igazán nekiülni, de ma nem alszom az tuti!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Tentalus
tag
Létjogosultsága attól van, hogy a kiadó üzleti lehetőséget látott benne
Én pl. azért szeretek Switchen játszani, mert otthon is előkaphatom 15 percre, egy gombnyomással tizedmásodperc alatt lemegy/előjön standby módba, nincs töltögetés,bekapcsolás. A Breath of Wild-ot is így játszottam végig. -
adalbert1
veterán
+1 - szerintem nagyon kevés olyan switch tulajdonos van, akinek nincs PS4 vagy Xbox One otthon (nyilván akad persze ilyen is). Ha azt nézem, már pár multiplatform játéknál megtérül az árkülönbség (pl. Witcher 16k switchre, psn-en akciózva olyan 4500 szokott lenni), ha a slim vagy sima one modellt nézem.
Ennek ellenére örülök a portoknak, nekem is van olyan játék, ami több platformra is megvan, beleértve a Switchet is (Diablo 3, Skyrim). -
Sirandrish
Topikgazda
válasz zbundy #23613 üzenetére
Hát nagy hiba..én azon filózom hogy összekéne szedni a 900korokot
Igaz, már vagy 2 hónapja filózokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz zbundy #23466 üzenetére
Rendelek egy 300K-s pakkot, és ha az asszony reklamál, nekiadom a 40forintos haribot
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
-
nxswitch
senior tag
-
-
Sordoran
addikt
válasz zbundy #22128 üzenetére
Ezzel én is tisztában voltam, inkább csak reménykedtem, meg arra voltam kíváncsi mikor kap többi partner. Még az Extreme digitálban reménykedtem, de ők lepattintottak azzal, hogy jelenleg nincs (ezt én is látom...) és nem tudnak információval szolgálni jövőben érkező termékekkel kapcsolatban. Mivel többi partnernek nincs közelben üzlete, marad az online rendelés (üzletben történő átvétel nélkül). Vagy a gamepark vagy a platinum shop lesz a befutó szerintem.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz zbundy #21873 üzenetére
Ezt megoldhatnák úgy is hogy jó olcsón adnák a cuccaikat
-
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz zbundy #21863 üzenetére
Toltam egy kicsit, majd jött egy nagy dög...haver azt mondta. Azt nem kell lenyomni...majd visszajöhetek később.
Mondom..hát nem hagyom itt, leverem...vagy 25ször beletört a bicskám majd megköszöntem a lehetőségetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Jigoku
tag
válasz zbundy #21788 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget!
Szerintem az lesz a legjobb akkor, ha megvárom az újított verziót, aztán megveszem azt. Főleg, hogy ráakadtam egy egészen hosszú listára, amin a portable módban nem játszható játékok mellett kilistázták azokat is, amiknél a rumble/kamera stb. funkciók Lite-ból kiesése levon a játékélményből, illetve olyan játékok is szerepelnek rajta, amik annyira nem előnyösek kis képernyőn (portable módban).
A "van"-tól meg nem kell félni, szóval max. nem fogom túl sokat tévére kötve vagy tabletop módban használni a gépet, de ki tudja, jól jöhetnek ezek a funkciók. Tényleg az a baj, hogy hiába tervezek inkább csak handheld módban játszani, de nem tudom, amikor aktuálisan odajutok, mi tetszik majd jobban. Ki tudja, lehet szinte mindig tabletop módban játszom majd a haverokkal, vagy sokkal gyakrabban kerül majd a tévére, mert úgy jobban tetszik majd...:,D De ezzel akkor bárhogy alakul is majd, nem leszek bajban.
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
mike1334
veterán
válasz zbundy #20906 üzenetére
Szombaton vesz egyet egy Mario Odyssey társaságában
Találtam boltot, ahol emberi áron beszámítják a ps4-em (volt ahol 30e forintot ajánlottak érte, úgy, hogy ugyanolyat, használtan 90e forintért árulnak...)....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
30z.Samu
félisten
-
ayo
veterán
válasz zbundy #17653 üzenetére
kifújás nem sokat segít, csere lesz az igazi. mostanában már van nekik alkatrész, szerintem ha garis akkor mindenképp küld be. postázni tudod, majd gls-sel visszaküldik, de érdemes előtte megkérdezni, hogy van-e v hogy szóljanak és akkor nem kell sokat várni
http://jateknaplo.blog.hu
-
MODERÁTOR
válasz zbundy #16091 üzenetére
Most nem tudom megnézni, esetleg van demoja? (a fiúk játszanak Switch-en és PS4-en Fortnite-ot, kislányom Most Wanted NFS-t wii U-n - mi meg lelépünk itthonról a feleségemmel...hihihi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest