Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodbear
addikt
Azoktól kérdezem akik végig játszották a Donkey Kong Tropical Freeze-t, hogy nekik is kihullott a hajuk? Vagy csak nekem koptak el a játékos reflexeim az évek alatt? Mert többször előfordult, hogy földhöz tudtam volna csapni a controllert
szerintem elég nehéz játék néhány részen.Oldalam: www.swsfoto.de
-
g@bo
nagyúr
válasz Wesder #27846 üzenetére
a nintendo a switch-el adta azt, amit a wii u val adott, adhatott volna, de ez a vonal így nem tartható. lássuk be, a nintendóval mi minőségi játékokat, szórakozást kapunk, nem feltétlen fullhd élmény mellett.
azért egy luigi mansion 3 mindent visz.
ha nem üsd vágd far cry 50 kell, pálya a nintendo.
-
Norb79
őstag
válasz Wesder #27848 üzenetére
Szerintem nagyon sokan nagyon drukkolnak, hogy ne csináljanak ebből egy ps vagy Xbox klónt, hanem maradjanak külön úton, mert ahogy írod, ennek is van piaca, nem is kicsi. Aki Xbox vagy ps klónt szeretne az ne klónt keressen, hanem ps-t vagy Xboxot. Esetleg PC-t. Röviden, a hosszú verzió meg akkora wall of text lenne, hogy inkább nem terhelek vele senkit.
-
nagyúr
válasz Norb79 #27854 üzenetére
Simán elcsábíthatnak néhány PS usert, ha mondjuk támogatná a sony féle remote play-t a switch. Én roppant mód tudnék neki örülni, ha tudnám nyomni handheld a PS4 játékaimat és nem egy ősrégi psp-t kéne hozzá venni, hanem egy modern konzolt, amire "mellesleg" van egy csomó jó N exclusive játék is.
-
Wesder
félisten
válasz SH4D0W2011 #27849 üzenetére
Ahol egyetlen egy jàtékkal be lehet indítani egy konzolgeneràciót, ez nem kérdés. Ràadàaul több Zelda fogyott, mint Switch.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz Wesder #27860 üzenetére
Top Ten Best-Selling Nintendo Switch Games (as of 31st December 2019):
Mario Kart 8 Deluxe - 22.96 million
Super Smash Bros. Ultimate - 17.68 million
Super Mario Odyssey - 16.59 million
The Legend of Zelda: Breath of the Wild - 16.34 million
Pokémon Sword and Shield - 16.06 million
Pokémon: Let's Go, Pikachu! / Let's Go, Eevee! - 11.76 million
Splatoon 2 - 9.81 million
Super Mario Party - 9.12 million
New Super Mario Bros. U Deluxe - 5.85 million
Luigi's Mansion 3 - 5.37 million -
Norb79
őstag
válasz Wesder #27860 üzenetére
Itt vannak csak switchre vonatkozó eladási számok, ráadásul még be is vannak frissítve 2019. decemberi adatokkal. Ha a PS4esre mész rá, akkor abban van amit 2015 óta nem frissítettek adatot, szóval az pl semmire se jó, de ez a switches, ez friss adatokkal van. Zelda dobogóra se fért fel.
-
L4mie
veterán
én a cyberpunk 2077-et várom switchre is ha kijön akkor adom el a PC-t
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Wesder
félisten
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz Norb79 #27859 üzenetére
Olyan, mintha picit elbeszélnétek egymás mellett. De a végén lehet én vagyok a “süsü”, mert én nem értem. Elfogadom. wesder a kezdeti Switch eladásokra gondolt (?), ahol valóban fenn állhatott a duplázás játék vs. platform szinten. Gondoljunk csak bele milyen készlethiány volt anno Switchből, így simán benne van, hogy aki tudott, az legalább a játékot megvette, hogy na majd ha lesz Switch. Vagy azt is el tudom képzelni, hogy ha volt Wii U otthon, akkor megvette arra is, meg a Switch verziót is és várta a konzoljàt hozzá, addig meg kente Wii U-n. És most elsősorban a Japán userekre gondolok. Wii U-ra egyébként meglepően kevés fogyott (magából a konzolból is elég kevés fogyott nyilván). De valami 1millió példányt találtam talán 2019-ig.
-
Wesder
félisten
válasz Zolibacsi88 #27867 üzenetére
Switch rajtra gondolok, és nyílvàn ott a Switch Zelda-t szàmoltàk és nem adtàk hozza az U-s eladàsokat is.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Norb79
őstag
válasz Zolibacsi88 #27867 üzenetére
Fenntartom a tévedés jogát! Számomra azonban ez nem életszerű, de beismerem töredelmesen, hogy a rajt után majd egy évvel szálltam be a switch világába, szóval a nagyon kezdeti időkről nincsenek emlékeim, pláne pontos statisztikáim, szóval akár lehetett is így, ahogy írjátok.
-
Norb79
őstag
válasz Wesder #27868 üzenetére
Akkor ez az első pár hét, esetleg egy-két hónapig lehetett. ~1 év után már valahogy úgy állt a dolog, hogy 3 switchre 2 Zelda jutott, ez jutott el odáig, hogy most már kb 4:1 az arány.
Mondjuk nálam is van egy, én is azért vettem, használtan a switchet, hogy kipróbáljam, és nekem ugyan nem jött át 3 próba alapján sem, de találtam 30 másik címet magamnak és a gyerekeknek, így a switch maradt. Meg a Zelda is, lesz még 4., 5., 6.... nekifutás is, egyszer csak megtetszik. -
adalbert1
veterán
válasz Wesder #27874 üzenetére
Igen, én konkrétan launchkor vettem, és talán a Zelda volt az egyetlen játék, amit aznap meg tudtam venni mellé (amúgy ez az első konzolom, amit a megjelenés napján vásároltam szerk.: és pont ma 3 éve! szerk2.: megkerestem a korabeli posztot is ) - viszont nagyon érdekelt a gépnek a koncepciója, így ezen felül tudtam emelkedni.
Annak örülök, hogy ha nem csak Nintendo játékok jönnek ki a gépre (mostanában azért kijött pár régebbi cím portja, pl. a Witcher 3, Alien Isolation, régebben a Skyrim, Diablo 3), a handheld lehetőség miatt jó azokkal is játszani, de nálam a fő fókusz továbbra is a Nintendo játékokon van, azokból jöjjön megfelelő minőségű és mennyiségű cím, a többi inkább csak bónusz (illetve mivel Xbox és PS is van itthon, így mindegyik multiplatform címet tudom erősebb hardware-en játszani, tehát tényleg az extra handheld lehetőség miatt éri meg beszerezni a legtöbb portot).
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
válasz Wesder #27874 üzenetére
Igen, a botw nagyon fontos első lökést adott a gépnek, de aztán bebizonyosodott, hogy egy ilyen típusú eszközre van valós, addig feltérképezetlen piaci igény és nem csak egyszerűen egy gépre, amin fut a botw. Lásd a botw már kiszorult a top 3 legjobban fogyó játékok listájáról (de így is a mai napig remekül teljesít).
És teljesen igazad van, hogy induláskor jobban fogyott a botw, mint a Switch, egyszerűen azért, mert a gép sok régióban nem volt kapható, de aki tudta, hogy úgyis megveszi, ha elérhető lesz az előre megvette a játékot.
Számszerűen a 2017 márciusi eladásokon látszott a dolog:
- 2,74 millió Switch
- 2,76 millió botwA Wii U verzióból ezen felül fogyott 1,08 millió.
-
Wesder
félisten
válasz adalbert1 #27875 üzenetére
Ha nem lesz béna a futàr, akkor este munka utàn én is àtvehetem az enyémet. Mindig melóhelyre kérem a csomagokat, mert a recepción àtveszik. Mondjuk multkor nyomott egy a személyt nem talàltuk otthont. Szerencsére màsnap otthagyta ahol kell.
-
-
Wesder
félisten
Túlgondolod, mert semmi rosszat nem mondtam. Jàték nélkül nehezen fog lefoglalni, mert azt elfelejtették mellécsomagolni. Gondoltam bevàrjàk a két csomagot, de nem...
-
Zolibacsi88
aktív tag
Viccen kívül, egy ideje van már előfizum online, de eszembe nem volt, hogy letöltsem a Tetris99-et. Hát ahogy összeültünk hétvégén és valahogy szóba került, csak rápróbáltunk, basszus nagy meglepetés volt, nagyon élveztük, ahogy a másik “szenved”
-
Wesder
félisten
-
tboldi
nagyúr
Van új szoftververzió, szám szerint 9.2.0, de a changelog nem túl bőbeszédű.
General system stability improvements to enhance the user’s experience.
-
Milán13
tag
Sziasztok!
A PC mellé terevezem egy Switch beszerzését.
Van infótok arról, hogy belátható időn belül (max. 1 év) lesz ráncfelvarrása a jelenleginek vagy adnak ki új gépet?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Üdv, Milán -
Sirandrish
Topikgazda
válasz Kvelstadt #27645 üzenetére
Hát én őket elég könnyen leöltem, de a DS_be két csontvázzal sem bírok el
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Carlos Padre #27889 üzenetére
Utoljára talán fél éve volt bekapcsolva a Vita, Witcherezni próbáltam remote playben. 500 MBites UPC net van otthon, de komoly framerate dropok meg széteső kép volt a tünet. Horizon szintén zenész. Kiforratlan a cucc, na. A Switch Wifije se egy atomerőmű, én pl. a Smash Bros Ultimate multi miatt invesztáltam egy Ethernet adapterbe, mert jó pár meccs volt DC-s / játszhatatlan.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
SH4D0W2011
őstag
Jön a Truck Driver Switch-re. Truck Driver Update Video #9 | Nintendo Switch version is coming
-
Wesder
félisten
Megjött. 5 percet volt a kezemben. Meglepően könnyű. Üveg+jàték holnap/holnap utàn érkezik.
Kicsit félek hogy ezt a fogpiszkàló stick-et eltöröm, illetve szokni kell majd a BAYX elrendezést is.[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz Sirandrish #27895 üzenetére
Most kaptam hírlevelet a nintendotól, hogy Link mindenhol, és hosszasan legörgetve lehet olvasni hol melyik játékban és hogyan lehet találkozni Link-kel. A NES/SNES játékok, ami az onlinehoz van, a két Zelda, Skyrimben/Diablóban a kosztümök, és még vagy fél tucat játékban mint karakter vagy kosztüm. Nagyon jópofa kis hírlevél.
-
Milán13
tag
válasz Zolibacsi88 #27897 üzenetére
Köszönöm. Persze, nem is a kristálygömbre gondoltam, hanem, hogy van-e megerősített pletyka például egy erősebb variánsról.
-
consono
nagyúr
válasz Wesder #27894 üzenetére
Klassz. Ha most vennénk, mi is Lite-ot vennénk, a gyermek csak handheld játszik vele, mi a Ring Fit miatt használjuk csak a TV-n
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest