Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
A héten én is csatlakoztam a Switch tulajdonosok táborához egy Lite masinával, illetve kezdésnek egy Yoshi's Crafted World-del. (Elég sok az ismerős név itt a New Game Blitz témából. ) Játszani még nem sikerült, nagyjából átfutottam a beállításokat, most meg töltőn csücsül a gép. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem: szokta valaki powerbankról tölteni a gépét? Nekem van egy régebbi Xiaomi (a 10.000-es 2-es típusú), de nem hajlandó róla tölteni. Ajánlottak között az Anker PowerCore került elő legtöbbször, van ezzel, vagy bármilyen más típussal valakinek tapasztalata? -
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
Ha van még viszonylag friss Switch tulajdonos rajtam kívül, aki annyira nem követte eddig a játékmegjelenéseket, annak hasznos lehet ez a lista azokról, amik várhatóak idén. Top 20 NEW Switch Games of 2020
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Zolibacsi88 #27672 üzenetére
Ez nagyon menő.
Btw valamelyik nap megnéztem az Animal Crossing-os Direct-et, jó kis kikapcsolós játéknak tűnik (nem játszottam előző részekkel, és a Stardew Valley is kimaradt, pedig az megvan), szerintem meg fogom venni.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
válasz tboy93 #27725 üzenetére
Nekem meg a kedvenc fps-em egyike. Lehet (biztos), hogy játékmenetben, gunplayben van jobb, de nálam az atmoszférája mindent überel. Mondjuk én olvastam a 2033-2034-2035 könyveket is, azok is tetszettek, aztán már egészen más érzés volt BP-n lemenni a metróállomásokra. Az Exodust mondjuk nem kérdezted, de az talán még jobb, a sokkal nagyobb nyitott területek miatt számomra van egy erős S.T.A.L.K.E.R. vibe-ja. A Switch verziókkal nincs tapasztalatom, nem tervezem őket megvenni erre a platformra.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Zolibacsi88 #27729 üzenetére
Nagyon szeretem a PS minőségi, történetmesélős, behúzós élményeit, de régóta szemezgettem már a könnyedebb, kikapcsolósabb Nintendoval és játékaival, aztán nemrég lett is alkalmam beszerezni egyet, bőven jól megférnek egymás mellett. -
SH4D0W2011
őstag
Jön a Truck Driver Switch-re. Truck Driver Update Video #9 | Nintendo Switch version is coming
-
SH4D0W2011
őstag
válasz scyllafren #28098 üzenetére
Csatlakoztam én is.
-
SH4D0W2011
őstag
Találtam magyar Animal Crossing: New Horizons tesztet. Várom a pénteket én is.
-
SH4D0W2011
őstag
Nem néztem a Direct-et, vótmá'? Cyanide & Happiness – Freakpocalypse - Announcement Trailer - Nintendo Switch
-
SH4D0W2011
őstag
Megjelenés napján mikortól játszhatóak a digitálisan megvásárolt játékok? Már időzóna szerinti éjféltől, vagy meg kell várni valamit?
-
SH4D0W2011
őstag
Na megy nálam is az Animal Crossing 3 napja, nagyon tetszik, tök jól kikapcsol, el lehet vele lenni. Amit kicsit sajnálok, az az, hogy nálam megáll olyan napi 2 óránál a dolog, mire kb. elfogy a tennivaló, de ezt vehetjük pozitívumnak is, különben az életem rámenne.
-
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
Április 1 és 12 között húsvéti Animal Crossing esemény lesz.
Check Out What You Can Unearth During Animal Crossing: New Horizons' Bunny Day
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Zolibacsi88 #28418 üzenetére
Lenne kérdésem, Zoli bácsi.
Az élménybeszámolós videódban 6:55-nél van egy ilyen eszköz gyorsmenü, azt mivel lehet előhozni? -
SH4D0W2011
őstag
válasz Zolibacsi88 #28421 üzenetére
Azt már egyszer majdnem megvettem, csak nem tudtam, mire való. Köszönöm!
-
SH4D0W2011
őstag
válasz yusukee #28527 üzenetére
Ugyan én Switch Lite-hoz, de pont ma rendeltem Skull & Co.-t, van nekik Pro kontrollerhez is és árban sem annyira vészes szerintem.
Esetleg KontrolFreek, azzal van tapasztalatom X360-ra és PS4-re (jó minőségűek), de ennek a dizájnja nekem nem tetszik, és drágább is. -
SH4D0W2011
őstag
válasz scyllafren #28783 üzenetére
Home office-ban dolgozol? Amúgy hogyan lehet ezt megnézni?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Kanczy #28785 üzenetére
Ez azért nem biztos. Nagyrészt én is akciójátékokkal, fps-ekkel, versenyjátékokkal, szerepjátékokkal játszottam, viszont néhány éve jöttek a Truck Sim-ek, most meg az Animal Crossing, ami tökre kikapcsolós élmény, és ugyanúgy leköt akár órákra. Szóval szerintem inkább embere válogatja.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
válasz scyllafren #28788 üzenetére
Megvan, köszi! Úgy látom Switch Parental Control alkalmazásban is meg lehet nézni, pontosabb, viszont visszamenőleg nem mutatja.
Amúgy aki Switch Lite-ot keres, az nézzen szét aprón is, még mindig többen árulnak egészen olcsón új, garis gépeket.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Switch Lite-ba hogy kell beletenni a memóriakártyát? Arccal a konzol alja felé néz, de egyszerűen nem tudom tovább tolni, és nem akad meg benne, hanem kicsit vissza kijön.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz SH4D0W2011 #29653 üzenetére
A körmöm letört, de mindegy, sikerült. Még egy ilyen sz*rt...
-
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Szeretnék valami Animal Crossing pótlékot, nem kell, hogy teljesen copy-paste játék legyen, inkább ez a kisadagos játékmenet lenne a fontosabb, napi 1-2 óra játékidővel, de ne legyek rákényszerítve, hogy minden nap toljam.
Egyelőre a Cozy Grove a kiszemelt, de szóba jött még a Graveyard Keeper és a Spiritfarer is. Van esetleg tanácsotok, akár ezeken kívül is?
(Ja, nem tudom fontos-e, Lite masinám van, a handheld mód miatt mondom.)[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Köszi, hogy ennyien írtatok!
A Stardew Valley megvan PS Vitára/PS4-re, de sosem jutottam el addig, hogy belekezdjek. Szerintem egyelőre a Cozy Grove lesz a befutó, de akkor a Spiritfarer is felkerül a listára.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest