Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz dud998 #26752 üzenetére
Nálunk mindkettő van, a lányom esküszik a Lite-ra. Szerinte a képe is szebb, mert ugyanakkora a felbontása, de kisebb a képernyője!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
f3rdzs0
senior tag
válasz dud998 #26752 üzenetére
egyelőre nagyon kevés videó van driftelésről. tény hogy van, de a joystick más sorozatszámú mint a sima switchekben, szóval lehet hogy javítottak rajta (csak az egészről nem akar beszélni a Nintendo szóval a megoldásról se nagyon fognak).
nekem 250 óra használat után még nem jött elő, barátnőmnél a sima switchen kb ennyi idő kellett neki anno
viszont én sokkal jobban szeretem ezt mint a sima switchet. a kijelző így is borzasztóan csúnya, de sokkal jobb, és a fogása is kényelmsebb (főleg gripben) a súlya miatt.
nekem még az is tetszik hogy a gombok nem olyan kattogósak. elsőre kellett kicsit furák voltak, de szerintem ez részben annak is köszönhető hogy be kellett őket járatnif3rdzs0
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest