Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyggelig
senior tag
Nekem bejön ez a Mario+Rabbids játék a Switch-re.
-
hyggelig
senior tag
A megjelenés óta nézegettem a Switch-cset. Sokszor csak sóhajtoztam és mondogattam, hogy nekem ez nem kell, mert ott a PS a sok játékkal.
Eddig tartott a vágyódás. Végre én is vettem magamnak egyet. Azzal nyugtatom magam, hogy így a Lite-tal ez lesz a kézikonzolom.
Alig várom, hogy Zeldázzak (Breath of the wild). Aztán ha az kifutott, jövök ide tanácsért, hogy mivel játsszak még.
-
hyggelig
senior tag
-
hyggelig
senior tag
válasz 30z.Samu #23906 üzenetére
Mindenképp
Már félek attól, hogy akárhányszor meglátok bármit a Persona 5-ból, hangosan fogom a zenéjét énekelni.
"You'll never see it comin'"A barátom kb. 2 hónapig hallgatta minden áldott este.
Ha kijönne Switch-re, lehet, ismét végigvinném.(Most az éneklő matrózokat hallgatja a AC-ból . Fúúúú, na az nagyon idegesítő)
Köszi mindenkinek. Igyekszem méltón ki is használni a masinát.
[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
Szombaton már a kezemben foghattam az én Switchemet (Lite) és elkezdtem a Zeldát. Eléggé bejövős. Amúgy is nagyon szeretem a nyílt világos játékokat.
A fenébe velünk, hogy az X felül van a gomboknál és a belépés/jóváhagyás a jobb oldali és a kilépés a lenti gomb.
A PS-hez szokott kezem és agyam kicsit zavart lesz néha, amitől iszonyat béna vagyok.Ezt az Olimpiás demót én is leszedtem. Az irányítás itt is gond, de amúgy nem látok az egész játékban nagy potenciált. Kb arra jó, hogy ha átjönnek a haverok egyszer, én nyerjek, mert fogalmuk sincs, hogy kell irányítani az egészet, elmenjen a kedvük, majd egyedül játsszak otthon még párszor, aztán lepje a por.
-
hyggelig
senior tag
Bocsi a dupla posztért, de meg kell osztanom a tapasztalataimat a játékvásárlásról.
Megrendeltem a konzolt. Öröm é bódottá. Gondoltam, a Zeldával kezdek, mert ódákat zengnek róla már két éve, nyílt világú játék stb.
Megnézem, hol a legolcsóbb. Konzolok szervize. Oké, ismerem őket, megrendelem. Asszonyga az oldal, hogy minden üzletben azonnal átvehető. Megrendelem. A Westendet jelölöm meg, mint átvevőhelyet.
Aznap, munka után kíváncsiságból (nem azért, mert türelmetlen vagyok.. áááá ) el is mentem a Westendbe, ahol az eladó srác mondja, hogy van az üzletben egy darab, de AZ FÉLRE VAN TÉVE MÁSNAK. Hát basszus! Nem vertem ki a parádét, mert nem vagyok az a típus, de megjegyeztem. Szépen, már a bolt előtt megrendeltem az Alzától, ahonnan kb 1 perc után jött az üzenet, hogy át is vehetem.Szombaton ír a Konzolok Szervize, hogy egyáltalán nem tudják teljesíteni a rendelésem. (jelzem, azonnal átvehetőt írt a honlap)
A párom, aki egész életében a kereskedelemben dolgozott, mondta, hogy ott, helyben kérnem kellett volna a panaszkönyvet és szerződésszegét követtek el.
Nem írtam oda, inkább itt osztom meg, mert itt több emberhez eljut (a Facebook oldalukra is megírom majd ezt)
-
hyggelig
senior tag
válasz 30z.Samu #24011 üzenetére
A Witchert tök menő lenne újra kijátszani, de az ára erősen visszatart. Amikor már szinte ingyen hozzádvágják minden platformon, akkor nehéz kifizetni érte a teljes árat.
Mondom ezt úgy, hogy részemről nem született még olyan játék, ami a Witcherrel egy szinten lenne. Csupán a Persona 5 közelítette meg.
Köszi mindkettőtöknek az ajánlást
-
hyggelig
senior tag
Csak egy amatőr kérdés:
Bármilyen sima usbc-s töltő jó a Switch-hez? Teszem azt egy USB végű kábellel, a laptopomba dugva is fel tudom tölteni? Vagy hivatalos nintendosat kell venni?
Igazából csak előre gondolkodom, mert pár hónap múlva utazunk és nem hiszem, hogy az én eu-s szabványú töltőmet tudom majd használni Ázsiában.
-
hyggelig
senior tag
-
hyggelig
senior tag
Annyit beszéltetek itt az új Luigi játékról, hogy nekem is egyre jobban bejön.
-
hyggelig
senior tag
Van a Zelda Botw-ban egy shrine, még az elején, amiben egy labirintusból kell kiszedni egy golyót.
Tök büszke vagyok magamra, hogy kb 10 perc alatt megcsináltam.
-
hyggelig
senior tag
válasz Kai_Rong #24302 üzenetére
Hú, ez bitang jól hangzik.
Nagyon szerettem a Persona 5-ot. Amit egy és 1/3-szor vittem végig, ugyanis tavaly elkezdtem és úgy 30 óra után le kellett tennem a szakvizsgák miatt, majd amikor 3 és fél hónap múlva újra elővettem, nem volt ugyanaz, így elkezdtem előröl az egészet.
Viszont istencsászár játék. Ha van valami ilyen, akkor mindenképp megnézem, mi fán terem ez a játék. (Főleg, ha nem is nehéz )Nem vagyok a legkitartóbb játékos. Meg is gyűlik a bajom a Botw-dal, mert zavar, hogy nincs nehézségi fok beállítás. Zavar, ha egy hosszú munkanap után még a játék is kihívás. Elvileg te vagy a hős meg minden. Akkor, ha odacsapok, akkor minden legyen könnyű. (és miért törnek el a fegyverek?) Aláírom, iszonyat béna vagyok.
-
hyggelig
senior tag
Ti mennyire használjátok vagy mennyire tartjátok hasznosnak a Nintendo Online tagságot?
Ahogy néztem, már csak a felhőbe mentés miatt is megérné.
(Ledobnám magam az emeletről, ha mondjuk 60 óra játék után halna be a konzolom és minden mentésem elveszne) -
hyggelig
senior tag
Köszi a válaszokat. Akkor be is ruházok rá.
-
hyggelig
senior tag
válasz Big_Boss #24530 üzenetére
Egy ideje már játszom vele a kis Lite-omon.
Teljesen élvezhető, még azt a Shrine-t is simán megcsináltam, ahol az egész kis konzolt kell döntögetni. Sőt, elég hamar meglett.
A betűk nem kicsik, én mindent látok.Szerintem szuper dolog a kanapéba gubózva, az áramkimaradástól egyáltalán nem tartva játszani.
Nekem iszonyatosan bejött.
Mivel a kezeim elég kicsik a 160 centimhez, még jól is döntöttem, hogy nem a nagyobb verziót vettem meg. A páromnak is nagyon bejön (bár ő nem játszhat vele. ) -
hyggelig
senior tag
A mai panaszkodásom margójára:
Nagyon örülök, hogy fut a Switch-en a Witcher. Tényleg, jee, szuper. De miért csak két mentési hely van a játékhoz? A PS verzióhoz tudtommal 8 volt, a PC-shez meg akármennyi.Köszönöm, hogy leírhattam
-
hyggelig
senior tag
A nyelvi beállításoknál van egy menüpont, ahol elméletileg le tudsz tölteni nyelvi csomagokat, sőt a Nintendo magyar facebook oldalán is írták, hogy van magyar felírat. Szerintem idő kérdése és úgy be lehet majd állítani, mint a PS-nél, hogy lesz valami nyelvi csomag, amiben benne lesz a magyar is.
Szerintem kérdezz rá facebookon.
-
hyggelig
senior tag
Na, nekem meg az oldalt kellett volna frissíteni, hogy lássam, más már jelezte neked
-
hyggelig
senior tag
válasz Quinine911 #24754 üzenetére
"Lehet késziteni a pénztárcát urak"
Megint kirekesztve érzem magam
Vagy meghívtok egy-két játékra? -
hyggelig
senior tag
válasz Sirandrish #24799 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Ha ezt kapnám karácsonyra, hát izé...
Szerintem nagyon csúnyán néznék rá, aztán egész végig a tévén nézném Chris Hemsworth félmeztelen videót a youtube-on. Sóhajtozva.Ha nem érdeklik a játékok és szereti a testmozgást, akkor fizess be valami páros bérletre valahova.
-
hyggelig
senior tag
válasz Sirandrish #24807 üzenetére
-
hyggelig
senior tag
válasz Sirandrish #24834 üzenetére
Nekünk sincs, de ha lenne egy három- vagy (inkább) négyszobás lakásunk, akkor lenne egy szoba, ami csak az övé és akkor simán mehetne ez a festés. (meg nekem is tetszik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest