- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
tajner10 #12256 üzenetére
Next gen. hardvereket jó áron nem nagyon láttam soha. A Switch Japánban még mindig hiánycikk, szóval gondolom kell hozzá szerencse, bár annyiért tuti nem újat vett valaki.
90K körül használtan megy itthon a gép garival, sztem annyit megér a dolog. Kint inkább japan only cuccokat érdemes nézni, meg persze a retro témákat, Osaka viszonylag nem rossz, olcsóbb mint Tokyo, bár nyilván ott is a turista helyek drágábbak. Hard Off és Book Off és egyéb kisebb helyeket ajánlom első sorban.Na közben most nézem, hogy tényleg olcsóbb, mert csak 25000 yenért adják most kint. Az jó ár viszont ami para, hogy sold out mindenhol. Ennyiért megérné viszont.
-
válasz
tajner10 #11266 üzenetére
Összefoglalóból:
TopicTársakTapasztalatai alapján:
JoyCon "szoknya" alá kerülő kosz:
"Lefelé nyomom az analógot, akkor alig akar megmozdulni a játékban a karakter, ha kicsit felfelé nyomom, akkor beragad és megy magától. Nem koszos, nem poros, nincs beragadva az analóg. Próbáltam újrakalibrálni, de amikor lefelé húzom a gombot, akkor látszik, hogy nem is megy le a jel a legalsó körig... Mi a túró lehet vele? Semmi baja nem volt ennek 2 hete. Nem volt leejtve sem. Nincs lemerülve. Egyébként ez már volt javítva, berakták azt az indukciós szivacsot, hogy normálisan működjön. Tapasztalt már valaki ilyet?
Megoldás @Speedy86
Nekem volt ilyen. Vegigtúrtam a netet már minden után és akkor találtam egy cikket, ami megoldotta. Mikrokosz a joy szoknyája alatt. Kifújtam szépen es azóta 99 százalékos. Nekem egyébként magátol ment előre, mert nem állt vissza középre az axis.
-
Madwe
nagyúr
válasz
tajner10 #11266 üzenetére
Dokkolva jelentkezik, vagy portable módban is? ha csak dokkolva, akkor valszeg BT megszakadás a hiba, sajnos előfordulhat, gariban javítják. Amúgy ilyenkor ha közelebb van a dokk a joyjonhoz illetve figyelsz rá h testrészed ne legyen köztük akkor rendben van ( a vízben nagyon rosszul terjed a BT s a tested 70% az ugye
)
-
tajner10
tag
válasz
tajner10 #5101 üzenetére
Már nem lehet szerkeszteni az elöző hozzászólásomat
Dragon ball xenoverse 2 megjelenési dátuma -
Madwe
nagyúr
-
ldave
félisten
válasz
tajner10 #2215 üzenetére
Persze, nagyon jó, változatos indie felhozatallal készülnek. Persze, lehet mondani, hogy ezek nagy része máshol is elérhető, de végre rendes alternatíva lesz az aktuális Nintendo gép az indei játékokhoz, mert azért a WiiU és a 3DS kínálata szegényes a többi platformhoz képest.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
tajner10 #2109 üzenetére
Ez a gyerek óvatos becsléssel is vagy 190 magas, majdnem hosszabbak a kezei mint a gép
Persze, hogy bele tudja (majdnem) erőszakolni a zsebébe. De látszik, hogy így sem áll sehogy, szétszedve meg egyikőtök se szállítsa, mert biztosúristen, hogy valamelyik joycon-t el fogjátok hagyni valahol.
@Andris: nem rendeltem elő, mert nincs rá olyan játék, amivel máshol ne tudnék játszani. Meg a Wii U-n is ott van még majdnem az egész katalógus, amit nem egy év lesz részemről végigtolni
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
tajner10 #1979 üzenetére
Akármikor megnézek egy videót, kb ilyen vagyok!
-
mirci18
addikt
válasz
tajner10 #1150 üzenetére
Ez már a 3ds-nél se volt járható út de szerintem igazándiból eggyik konzolnál sem.
A dolog ott bukik meg hogy ma a zsebedben a telefonod van plusz a személyes dolgaid így egy ekkora cucc be sem férne de még kisebb se.Számomra belepörgetve a Nintendo prezentációjába ahogy látom nem lesz sikeres konzol.
-Kicsi a kezdéskori játékfelhozatal.
Olyan címeket nem számolok bele mint az újra gondolt Punch out vagy éppen egy Sonic játék.-Nem elég hogy figyeljek a konzol lemerülésére még azon is gondolkozzak vajon mennyit bír még ki a joy-con ha leveszem a kijelzőről.
-Fizetős online multi hogyan s miért?
-Számomra figyelt Mario vonal most ahogy látom elmegy egy érdekes irányba ami kérdéses jót tesz e a franchaisenak.
-Apró állítólag nem valami túl masszív joystickok.
Szóval összeségében ez számomra egy wii u 2 ezzel kellett volna már annó kijönniük.
Nem most. -
boost
veterán
válasz
tajner10 #1137 üzenetére
A tablet tudja tölteni, ha maga a tablet is rá van dugva a töltőre, különben nem. Tehát nem a tablet akksija tölti. Vagy megveszed a 30 dollárós joycontartót, ahhoz hasonlót amit adnak a géphez, de ez tölteni is tudja a JoyCon-t, és arra dugod rá a töltőkábelt. A sima plasztik JoyCon tartó, amit a géphez adnak nem töltős.
-
-
-
ayo
veterán
válasz
tajner10 #1011 üzenetére
ha lesz végleges itthoni ár akkor esetleg abból lehet kitalálni valamit, így nehéz egy picit
(#1008) woros: idétlen a helyes szó
arra jó, hogy kompakt és nem kell külön cipelni mást, de még kormányt is venni hozzá...
(#1009) szabo111: jobb oldalt, "elmentem ezt az oldalt"
amúgy kicsit szomorú vagyok hogy semmilyen gép bundle nincs
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
válasz
tajner10 #710 üzenetére
6 nappal korábbi Reggie még távoli elképzelésnek tartja a VR-t...
De hát az amiibo-khoz szükséges NFC is benne volt a wii U-ban kezdettől fogva, a későbbiekben bármi lehet... Azért a tablet rész nekem nehéznek tűnik egy ilyen kukker egységben viseléshez, de nem néztem utána, mennyit nyomhat a többi VR kütyü.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest